Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Παραγωγή Φωτοβολταϊκών Noέμβριος- Πληρωμή Απρίλιος 2016

Ενημερώστε όταν έχετε πληρωθεί  τράπεζα, περιοχή φ/β, ημ/νια πληρωμής, και μην ξεχνατε το ποσο.





Για να μπορέσετε να σχολιάσετε 
δείτε ανάρτηση εδώ - εν συντομία ενας λογαριασμός απο το gmail χρειάζεται. Καντε αναζήτηση στο google "gmail account"



Για πληροφορίες σχετικά με προηγούμενους μήνες πληρωμής δείτε Πληρωμές Παραγωγής αλλη ανάρτηση εδώ. 

413 σχόλια:

  1. Φιλε ,,Χρήστος20 Απριλίου 2016 - 11:19 π.μ. = Ilias = Αιας = Καζακος κλπ ,,, δεν ΤΣΙΜΠΑΩ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι εχει πέσει τόση ησυχία εδω μεσα ρε παιδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι δεν εχουν αρχισει οι πληρωμες του Νοεμβριου προφανως....

      Διαγραφή
  3. Εξόφληση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ μηνός Οκτωβρίου 2015
    21.04.2016
    Νέες εντολές προς τις Τράπεζες έδωσε σήμερα ο ΛΑΓΗΕ για την εξόφληση τιμολογίων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ μηνός Οκτωβρίου 2015 με. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 270 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 229.950,03€ οπότε θα έχει εξοφληθεί το 94% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Οκτώβριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο CHRYS ??? ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣΑΙΤ ENERGYPRESS >?? ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΑΠΑΡΕΣ!!!!..2. τα έργα σε περιοχές με υψηλό ανανεώσιμο ενεργειακό δυναμικό έχουν μεγαλύτερα κόστη κατασκευής, συντήρησης και λειτουργίας......

    Αυτό το αυθαίρετο συμπέρασμα σας προκύπτει από κάπου? Έχει εκτιμηθεί το ελάχιστα μεγαλύτερο κόστος κατασκευής στην Κρήτη ή στην Ρόδο σε σχέση με την κατά 25% μεγαλύτερη παραγωγή σας σε σύγκριση με την Βόρεια Ελλάδα??

    Πρέπει να μπει ένα πλαφόν στην παραγωγή των φβ διότι δεν είναι δυνατόν να την πληρώνουν πάντα οι ίδιοι τη νύφη και στην Ν. Ελλάδα να υπάρχουν υπερκέρδη θεωρώντας ότι το IRR είναι το ίδιο παντού!

    Είναι δίκαιο μέτρο του Υπουργείου η επιβολή πλαφόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλ θες να μας πεις οτι ειναι λαθος αυτο που λεει οτι ενα παρκο στα νησια στο ιδιο 3μηνο εχει πολυ μεγαλυτερο IRR απο ενα στην Β. Ελλαδα ε? Απαντησε μας λοιπον....αντε. Σημ. Δεν τα θελαμε εμεις τα IRR αλλα ο σπεφ. Αλλα τωρα βαση αυτων το παμε....τα παραπονα σου στον Αια λοιπον!

      Διαγραφή
  5. IRR στην επιχειρηματικότητα δεν υπάρχει. Αν είναι να βάλουμε IRR στην βιομηχανία, στις καφετέριες και σε ότι κινείται. Ο καθένας μας έκανε μια επένδυση αφού την έκανε νόμιμα δέν συζητάμε πότε την έκανε πού την έκανε πόσα βγάζει κ.α Το IRR λοιπόν είναι έκ του πονηρού και ότι άλλο γίνει εξυπηρετεί συμφέροντα. Γι αυτό επαναφορά στήν αρχική ταρίφα και ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ σε όλους. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

    Όσοι υποστήκανε ζημιά χρηματική αποκατάσταση τώρα..... από αυτούς πού δεν πειράχτηκαν οι ταρίφες !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Λουκά τα είπες όλα με 2 λόγια! Το IRR ήταν εκ του πονηρού για να προστατεύσει ο σπεφ τα συμφεροντα των μελων του κανοντας τις συμβασεις μας κουρελόχαρτα! Αλλα καποιος που δεν γνωριζει από επενδύσεις και εχει τη λογικη του δημοσιου υπαλληλου θελει ολοι να παιρνουν τα ιδια και να εχουν την ιδια αποδοση λες και συμβαινει πουθενα αλλου αυτό. Κοινως θελουν να εχουν αντιμισθια και να είναι με τα φβ δημόσιοι υπαλληλοι.

      Μετα μας τσαμπουνάνε και ότι σαν πρωτοποροι που ηταν θα επρεπε να είναι μονο αυτοι δημοσιοι υπαλληλοι φβ!

      Διαγραφή
    2. Βγες ¨εξω" στην ελευθερη αγορα ,, μακρυα απο ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΡΙΑΣΜΟΥΣ,,,να πουλησεις το ρευμα που παραγεις,,, και τοτε μιλα για ¨IRR στην επιχειρηματικότητα δεν υπάρχει¨,,, καταλαβες φιλε Λουκα !!!!!! αιντε γιατι το ξεφτιλισατε !!!!

      Διαγραφή
    3. Να χαρώ ελεύθερη αγορά. Αν τη δεις πες μας κι εμάς να τη μάθουμε γιατί όσο την ψάχνω δεν μπορώ να την βρω. Παντού ολιγοπώλια και εμπόδια εισόδου βλέπω, εκτός ίσως από τα σουβλατζίδικα και τα καφέ.
      Όλοι αυτοί οι απατεωνίσκοι, ξυπνοπούλια κπλ καλά παιδιά νομίζουν ότι είναι έξυπνοι με το να σπάνε συμβάσεις αφού μας έχωσαν σε μια επένδυση για 20 χρόνια. Τόσο τους κόβει όμως γιατί δύσκολα βλέπω αυτοί οι 10-15.000 που έβαλαν από 50 έως 500.000 στα ΦΒ θα τους ξαναεμπιστευτούν. Μπορεί βέβαια και να ξέρουν γι' αυτό ψάχνουν επενδυτές των 100-200.000 στους μετανάστες. Η εμπιστοσύνη είναι πολύ πιο δύσκολο να επανέλθει. Και τα IRR κλπ είναι κουραφέξαλα μπροστά σε μια συμφωνία (με η χωρίς υπογραφή).
      Για πείτε μου και για τα IRR που υπολόγισαν με το NEW DEAL. Τι IRR θα έχει ένας ελεύθερος επαγγελματίας το 2017 όταν θα πληρώνει 60% του εισοδήματος σε φόρους (συμπεριλαμβανομένων των φόρων βαφτισμένων ως ασφαλιστικές εισφορές);
      Για να κλείσω, όποιος επενδύει έχει ρίσκο και αβεβαιότητα. Η αμοιβή για αυτό το ρίσκο και την αβεβαιότητα αποτελεί το κέρδος από την επένδυση. Και μην ακούσω κανέναν να λέει ότι δεν υπάρχει ρίσκο ή ότι το ρίσκο είναι σταθμισμένο στα ΦΒ. Αν τα τελευταία χρόνια τα spread στην Ελλάδα είναι της τάξης του 8-10% (δανεισμός χρήματος δηλαδή χωρίς κανένα άλλο κόστος) θα πρέπει (απουσία άλλων παραγόντων) να είναι ηλίθιος κάποιος εάν επενδύσει με IRR κάτω του 20%. Πείτε στα ξυπνοπούλια καις στους ελευθεροαγορίτες να καθίσουν και να μάθουν λίγα οικονομικά.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    5. Να χαρω αερολογιες ,,,, τετοια εχω διαβασει μυρια ,,,, αλλου,, φιλε επεσες σε βραχο,, αλλου,, γραφε αλλου,,,

      Διαγραφή
  6. Που οριοθετείτε η Νότια Ελλάδα ρε παιδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδώ βλέπω ότι μας έχουν γα..... και ξαφνικά όλοι μιλάτε ότι τα ξέρετε όλα και πρέπει να γίνει έτσι πρέπει να γίνει αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω τι ψυχασθένεια έχετε αντί να μιλάτε ότι δεν πρέπει να πειραχτούν οι συμβάσεις είστε όλο μπορου μπουρού και για να μην παρεξηγηθώ δεν είμαι γραμμένος σε κάποιο σύλλογο και το πάρκο μου είναι κεντρική Ελλάδα. Καλό Πάσχα σε όλους και καλά μυαλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα ξεκινησαν απο το πουλημα ενος συλλογου!!! Αν δεν πηγαινε για καφεδακι και ρουφιανιες στο υπουργειο τωρα δε θα ειχαμε καμια απο αυτες τις κουβεντες!! Ανοιξε τους ασκους του αιολου διχως επιστροφη και αυτα ειναι οι συνεπειες των πραξεων του. Θα ειχα εγω προβλημα με τις υπεραποδοσεις ας πουμε της Κρητης τωρα αν αυτος χωρις να υπολογισει τη μειωμενη παραγωγη μου δεν εδινε μελετες για υπεραποδοσεις και IRR για ολους μας... ΟΧΙ Ας τον παρουν στο κυνηγι οι Κρητικοι ας αλλαξουν προεδρο και τοτε ισως να αρχισω να σκεφτομαι πιο ενωτικα!!

      Διαγραφή
    2. Φιλε δεν ξερω τι παιχνιδι παιζεις,, αλλα σου λεω πως παιζεις ΑΣΧΗΜΑ,,, θα δειξει !!!!

      Διαγραφή
    3. Αυτο τι ειναι συμπερασμα η απειλη...?

      Διαγραφή
  8. Τι εννοεις !!! μιλας εσυ για απειλη !!!! που μας εχεις κρεμασει ηδη στα τσιγκελια !!! λιγη ντροπη,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν λες που ευτυχως υπαρχει ¨η αρχη ηλεκτρονικου εγκληματος¨ , , με ιχνη τουλαχιστον πενταετιας,,, θα δειξει,,,

      Διαγραφή
    2. Ο Αιας και τα εγκληματα του!!!!

      Διαγραφή
    3. Επισης να σου θυμισω οτι στη Βορεια Ελλαδα αυτοκτονησε παραγωγος ΦΒ παρκου εξαιτιας της επενδυσης του στις ΑΠΕ. Σκεψου λιγο ποιος ειναι ο ηθικος αυτουργος!!! Και που εισαι στη Βορεια Ελλαδα ουτε Κεντρικη ουτε Νοτια....

      Διαγραφή
  9. Γεια σου Αια Δημοσιε Υπαλληλε. Δεν θες αγορες, ρισκα, αποδοσεις κλπ. Ενα κλειστο επαγγελμα ηθελες για την παρτυ σου. Για να το διατηρησεις εσκισες με τον σπεφ τις συμβασεις μας...αλλα ησουν τοσο κοντοφθαλμος που εσκισες κ την δικη σου μαζι! Τωρα θελεις ενοτητα ε?

    Επειδη μιλας τοσο καιρο για IRR διοτι στο δημοσιουπαλληλικο σου μυαλουδακι ολα ειναι ενα και ισοπεδωμενα....εχεις εσυ στο 3μηνο που εισαι και στην Β Ελλαδα το ιδιο IRR με τον αντιστοιχο στην Λακωνια? Θελω να μου απαντησεις....και μη μου πεις για εξοπλισμους, ποιοτητες κλπ αυτα τα λεγαμε εμεις τοτε κ σεις ειστε αυτοι που τα γραψατε κ βαλατε αυθαιρετα κοστη επενδυσης κ ανα 3μηνο.

    Μπορεις να απαντησεις? Μηπως τελικα καταλαβαινεις οτι το ιδιο IRR ειναι κουραφεξαλα?

    Απο που κ ως που θεωρεις οτι εχω το ιδιο με τον αλλον στην Ν Ελλαδα κ καθε μηνα ακουω ολους της Νοτιας να διαμαρτυρονται για το ποτε θα βγουν μεγαλυτερα ποσα πληρωμων. Απαντα λοιπον αλλα με ειλικρινεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κοιταξτε την δεξια στηλη στην σελιδα αυτη Αια και Θεμη...λεει για πωληση παρκων στην Κρητη...το Κρητη δεν το βαζει για γεωγραφικο προσδιορισμο αλλα για οικονομικο! Λαθος κανω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για όνομα του θεού, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την λογική σας.
    Tην Κυριακή 17/4/2016 έγινε στην Θεσσαλονίκη συνάντηση σχεδόν όλων των συλλόγων της χώρας. Παρουσιάστηκε από την Ε.Π.Η.Ε. πρόταση για τη μείωση του ελλείμματος του ειδικού λογαριασμού, χωρίς να επιβαρυνθεί κανένας παραγωγός, ανεξαρτήτως παραγωγής και γεωγραφικού τόπου εγκατάστασης.
    Έγινε ομόφωνα αποδεκτή από όλους τους συλλόγους της συνάντησης. Θυμίζω πως στην συνάντηση υπήρχε 100% εκπροσώπηση από τους αγροτικούς συλλόγους της χώρας (Π.Σ.Α.Φ. Αγροτική Ένωση Αγρινίου και Σύλλογο Αγροτικών Φωτοβολταϊκών Ηπείρου). Επίσης από την Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ. στην οποία μετέχουν οι σύλλογοι ΣΠΗΕΦ Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Πιερίας, Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας και Σερρών. Επίσης ο σύλλογος επενδυτών Δυτικής Μακεδονίας.
    Για όποιον δεν ξέρει γεωγραφία οι παραπάνω νομοί βρίσκονται στην Βόρεια Ελλάδα και όχι στον νότια.

    Η πρόταση αυτή, τεχνικά είναι άρτια και με ακράδαντα επιχειρήματα, γι αυτό και έγινε αποδεκτή από όλους τους παρευρισκόμενους.
    Έχει κατατεθεί επίσημα και πλέον είναι στο χέρια του υπουργείου. Συνεπώς χρειάζεται πολιτική βούληση από τον κύριο Σκουρλέτη, να την ενστερνιστεί.
    Καιρός είναι να αποδείξει έμπρακτα πως η πρώτη φορά αριστερά, ναι μεν ευνόησε την βιομηχανία εις βάρος μας, αλλά δεν θα ξανακουρέψει τους παραγωγούς απο φωτοβολταϊκά για να κερδίζει η προμήθεια εις βάρος μας.
    Επίσης να σταματήσουν την καραμέλα παράγοντες του υπουργείου πως είμαστε ακριβοί και πως επιβαρύνουμε τον καταναλωτή. Να εισπράξει η ΔΕΗ παράνομα 565 εκατομμύρια εις βάρους του καταναλωτή το 2015 δεν είχαν πρόβλημα. Ούτε με τις επιδοτήσεις του φυσικού αερίου που ξεπέρασαν το 1,5 δις σε 2 χρόνια. Μόνο στην δική μας περίπτωση παίζει η καραμέλα.
    Σας έχω επανειλημμένα επιστήσει την προσοχή, πως απέναντι μας έχουμε μεγάλα μαγαζιά. Χρειάζεται ομόνοια μεταξύ μας και δυστυχώς κάνετε ακριβώς το αντίθετο και οι μεν και οι δε.
    Ilias, Χρήστος και όποιος άλλος ρίχνει λάδι στην φωτιά αντί να φωνάζετε για το πως θα κουρευτούν πάρκα παραγωγών, βρείτε την λύση να μην κουρευτεί κανείς. Αν δεν μπορείτε, αφήστε αυτούς που την έχουν να κάνουν την προσπάθεια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα ρε Παπακυριακου οταν τους αφησαμε μας κουρεψαν!! Δευτερη φορρα δε τους αφηνω με δουλευεις!! Δε μου λες εκει στη συναντηση που κανατε μηπως μιλησατε και βγαλατε σχεδιο πως να γυρισουμε στις παλιες ταριφες καποιοι που μας εσκισε το νομοσχχεδιο..??? Τι λεω τωρα... τωρα ενωτητα να προστατεψουμε τα κεκτημενα της προηγουμενης και τα αρνια ακολουθουν!!!!

      Διαγραφή
    2. Παιδια ενωτητα να προστατεψουμε τις συμβασεις που δε πειραχτηκαν και κινδυνευουν και αυτες που πειραχτηκαν και δεν κινδυνευουν να ξαναπειραχτουν λογω δανειων!!! Ποιοι προτεινουν την ενωτητα μα φυσικα αυτοι που δε πειραχτηκαν!!! Τι λεγαν αυτοι οταν μας σκιζαν.. αναγκαιο κακο να σωσουμε το κλαδο ενω τωρα δεν υπαρχει αναγκη ολα καλα!!!! Ρε μας δουλευετε αντε ρε απ εδω!!! Θελω να πληρωθω τα χρωστουμενα απο εσας οπως πληρωθηκατε εσεις απο εμας!!! Μονο που εμας μας καταστρεφατε ενω εσεις τωρα θα πουλησετε ενα μερος της υπερπαραγωγης σε οριακη τιμη... δηλαδη παλι κερδισμενοι δε σας καταστρεφουν οπως κατεστρεψαν εμας με τις μελετες σας και θα παρουμε κανα 5μηνο χρωστουμενα σε 2 μηνες και ολοι ευχαριστημενοι μονο που εμεις παλι θα συνεχιζουμε οριακα τη ζωη μας ενω εσεις οχι!! Και μιλατε και απο πανω!!!! Το θρασος σας δεν εχει ορια!!! Καμια μελετη μηπως πως να γυρισουν οι ταριφες μας σε καποιους σαν και εμας.. πλακα κανω τι σας νοιαζει εσας.. μελετες μονο για προσωπικο οφελος!!!!

      Διαγραφή
    3. Κ. Παπακυριακου μιας κ βλεπω κανετε σοβαρα ποστ... γραφτε αυτα που θελετε και για ολους εμας τους ενδιαφερομενους και αφηστε τον χρηστο-ιλια... ειναι βαλτος ο ανρθωπος....οποιος εχει την ελαχιστη νοηση το καταλαβαινει....
      ειναι ενα ψευτικο acc χωρις πραγματικο ονομα και λεει κ εδω κ στο energypress τα ιδια κ τα ιδια κ τσακωνεται με ολους τους παραγωγους....δε ξερω τι συμφεροντα εξυπηρετει αλλα μας ειναι αχρηστος...οποτε ποιος ο λογος να ανοιγεις διαλογο με τετοια ανυπαρκτα προφιλ που σπαμαρουν ηλιθιοτητες....
      Για εμενα φταιει ο διαχειριστης που δε μπλοκαρει τα προφιλ αυτα που δημιουργουν μπαχαλο...γιατι αν εξαιρεσεις τον χρηστο/ιλια ολοι οι υπολοιποι ειμαστε οκ

      Διαγραφή
    4. Το οτι δεν γραφουν ολοι οι αδικημενοι παραγωγοι του New Deal δε σημαινει οτι ειστε μονο εσεις που ξεθαρευεται κι ολας!!! Μη ξεχνας οτι το ιδιο λεγαν ολοι για τον Καζακο Αια πριν το New Deal και τοτε δεν απαντουσαμε και τη φαγαμε!! Οποτε μην εχεις αυταπατες και πιστευεις οτι εισαι εσυ και εσυ συφεροντολογε των ΑΠΕ!!! Αντε να ξεβρομιζει λιγο ο χωρος και διαβασε και λιγο παραπανω ποσοι παραγωγοι ειναι δυσαρεστημενοι και επιζητουν τη δικαιωση που βλεπεις μονο εμας καραγκιοζακο.

      Διαγραφή
  13. to afo λεει οτι στις 6/5 θα ξεκινησουν η πληρωμες του νοεμβριου,να μην κανουμε πασχα εμεις δηλαδη,γαμω το συριζα,καριοληδες,και ειναι μικρα τα τιμολογια αργοτερα δηλαδη τι θα γινει,καριοληδες κλεφτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συνάδελφοι,
    υπάρχει μελέτη για να πάρουμε όλοι πίσω τις συμβατικές αποζημιώσεις μας, του ΚΑΠΕ το 2010 στην οποία στηρίχτηκαν οι στόχοι των ΑΠΕ στην Υπουργική Απόφαση της Μπιρμπίλη 10/2010. Το ΑΕΠ της Χώρας το 2015 έπρεπε να είναι 215δις ευρώ το όποίο μεταφράζεται σε 64TWH ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας και στην συνέχεια το 2020 το ΑΕΠ να σκαρφαλώσει στα 245δις ευρώ το οποίο μεταφράζεται σε 72TWH. Οπότε μπορούμε όλοι να επαναπαυτούμε και να περιμένουμε η Χώρα να τρέξει με 9% ανάπτυξη μέχρι το 2020 για να πάρουμε τα χρήματα μας. Υπάρχει και η άλλη λύση να υπερ-αυξηθεί τώρα το περιθώριο κέρδους της Προμήθειας και να φιλοτιμηθούν οι Προμηθευτές να μας πληρώνουν στην ώρα μας και τα με τα λεφτά των συμβάσεων που υπέγραψε ο καθένας απο τα κέρδη τους. Θυμίζω ότι για το ΥΠΕΝ είμαστε τόσο πολύ κερδοφόροι, ως φωτοβολταϊκοί παραγωγοί, που έχουμε τα λεφτά να πληρώνουμε και την κρατική ενίσχυση στο ρεύμα της βιομηχανίας (βλ. Διακοψιμότητα). Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συνάδελφοι, εντοπίστηκε ποιος είναι ο ILIAS. Πρόκειται για υπάλληλο του υπουργείου, Ηλίας Δούλος είναι το πραγματικό όνομα του, ο οποίος εδώ και κανά χρόνο κάνει σπουδές στα Ιωάννινα. Ανήκει στο χώρο του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και είναι από αυτούς που απολαμβάνει τη φαγωμάρα και τον πόνο των παραγωγών. Οι απόψεις του ήταν πάντα υπέρ των κουρεμάτων, δούλευε στο υπουργείο τότε και μάλιστα ήταν υπέρ των οριζόντιων και αδίκων κουρεμάτων ώστε να μην σταματάει ποτέ η φαγωμάρα και έτσι να ξαναγίνεται κούρεμα. Τα κάνει επίτηδες και τώρα που μιλάμε, ενώ το υπουργείο διαψεύδει τα περί κουρεμάτων, αυτός στα Γιάννενα και σε όποιον μιλάει μαζί του διασπείρει τα αντίθετα. Μην ασχολείστε μαζί του διότι δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη αφού είναι βαλτός και χωρίς φβ πάρκο ο ίδιος. Αν παρατηρήσατε ποτέ δεν ανέφερε ακριβή στοιχεία για το δήθεν πάρκο του. Αν για παραπλάνηση το κάνει δήθεν τώρα, απλά και πάλι τον γειώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καζακο εξελισεσαι σε μεγα μπουφο σε σημειο καποιες φορρες να ξεπερνας τον Αια!! Το υπουργειο το εχω δει μονο απο εξω οταν πηγαιναμε πριν το New Deal!!!! Δυστηχως ατομα σα και σενα βγαζαν μελετες και καταστρεψαν τον κλαδο!!!

      Διαγραφή
    2. Σιγά Ηλία Δούλο μην σφίγγεσαι, μας έπεισες και ποιος είσαι και οτι δεν έχεις πάρκο.

      Διαγραφή
  16. Λοιπον αγαπητοι Συναδελφοι,,, αν και με αφορουν τα παραπανω,,δεν εκπλησσομαι πια για τιποτε ,, ο καθεις και η ψυχη του!!! αλλα ας επικεντρωθουμε σας παρακαλω στις πληρωμες,,στον ΕΛΑΠΕ,, γιατι σε λιγο δεν θα υπαρχουμε,, για να διαφωνουμε,,, ας πιεσουμε ο καθενας ξεχωριστα με οσα μεσα διαθετει,,,γιατι εχω ξαναδει το ιδιο εργο,, μπαινουμε και παλι σε φαση Alert !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημερα σας κύριοι και κύριες. Θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωρίζει κάποιος για την πληρωμη του Νοεμβρίου και πότε αυτη θα αρχισει? Κυριε Παπακυριακου μηπως εχετε καποια εσωτερική πληροφόρηση?? Με ενδιαφέρει άμεσα διοτι θα πληρωθω τον εκκαθάριστικο μου καθως τα σαινια του Δεδηε εκαναν λαθος στην ένδειξη του Οκτωβρίου και ετσι δεν πληρωθηκα την τελευταία φορα. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως ειματε πολλοι στην ιδια θεση Φιλε μου !!!!! και δυστυχως ΚΑΠΟΙΟΙ παιζουν με την κατασταση μας !!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  18. Οσοι εχετε προβλημα με τα νεα μετρα που θελουν να εφαρμοστουν τα παραπονα σας σε αυτους που καναν κουρελοχαρτα τις συμβασεις μας!!! Εμεις απλα θελουμε να πληρωθουμε κανενα 2πλο μηνα οπως πληρωθηκατε εσεις απο εμας με τις ενεργειες σας!! Ειμαστε πολλοι ας το σκεφτοσασταν νωριτερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ας ξεκινήσουν οι αγρότες και τα αγροτικά φωτοβολταϊκά να πληρώνουν τους ίδιους φόρους που πληρώνουμε όλοι εμείς οι παραγωγοί και μετά πάμε στο δεύτερο στάδιο της αξιοκρατίας. Ακούς εκεί αγροτικά φωτοβολταϊκά. Μερκελ σώσε μας από τις συντεχνίες. Το δικό μου θα το ονομασω φωτοβολταϊκό σταθμό με σπαράγγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ilias15 Απριλίου 2016 - 5:12 μ.μ.

    Αυριο το κοψιμο των υπεραποδοσεων της Νοτιας Ελλαδας που γλενταει!!! Μετα βλεπουμε.
    ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΒΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ,ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡ....Α ΜΑΣ ΤΣΟΓΛΕΝΕ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ....ΠΑΨΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, 0,45973 ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΡΙΦΑ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ilias25 Απριλίου 2016 - 11:00 π.μ.

    Οσοι εχετε προβλημα με τα νεα μετρα που θελουν να εφαρμοστουν τα παραπονα σας σε αυτους που καναν κουρελοχαρτα τις συμβασεις μας!!! Εμεις απλα θελουμε να πληρωθουμε κανενα 2πλο μηνα οπως πληρωθηκατε εσεις απο εμας με τις ενεργειες σας!! Ειμαστε πολλοι ας το σκεφτοσασταν νωριτερα....
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΚΟ ΠΑΛΙΟ.....ΚΑ ΓΥΦΤΟ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κε ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αρχισε ο εκνευρισμος αυτων που καναν κουρελοχαρτα τις συμβασεις, βγαζουν υπεραποδοσεις, δεν συμετειχαν καθολου στο κουρεμα του New Deal, εμαθαν να βγαινουν λαδι παντα, θεωρουν το χωρο των ΑΠΕ προσωπικο μαγαζακι τους και ΤΩΡΑ τους κακοφαινεται που πρεπει να δωσουν κατι ψηλα μπροστα στο κουρεμα της αρκουδας που φαγαμε εμεις!!! Λαμογια ηρθε η ωρα να πληρωσετε!! Σφυριζατε αδιαφορα στο πονο μας πριν 2 χρονια και μεχρι τωρα σφυριζουμε αδιαφορα πλεον για εσας!!! Το θεμα εινα εσεις μας προξενησατε το προβλημα σε εμας ενω εμεις οχι... απλα το επιβραβευουμε!!!! Αντε νανι τωρα γιατι αυριο εχει ενα μικρο κουρεματακι!!!! Μονο εκλογες σας σωζουν αν ειστε τυχεροι!!! Και που εισαι κερναω Johnny Black ετσι να πανε κατω τα φαρμακια εμεις εχουμε πιει πολυ εξαιτιας σας....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επισης παραγωγος εχει ακρες μεσα στο υπουργειο και μαθαινει πως ονομαζονται οι υπαλληλοι του υπουργειου αλλα και τις πολιτικες τους πεποιθησεις και ο μπουφος νομιζει οτι ειμαι ενας απο αυτους!! Ετσι για να δειτε ποιοι ειχαν τις ακρες και μπαινοβγαιναν στο υπουργειο κανοντας τις συμβασεις μας κουρελοχαρτα!! Ετσι φαγαμε το New Deal... απο τους αυλοκολακες του τοτε υπουργου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μισθουλάκο υπαλληλάκο του υπουργείου δεν θα ξαναδείς πάντως. Και μαλακόμπλόγκερ και συστημικός δεν παίζει. Το ονοματάκι σου μπλακ λίστ.

      Διαγραφή
    2. Οχι ρε μεγαλε ποιος εισαι μηπως θα μπορουσες να με βολεψεις σε κανενα υπουργειο με τη διασυνδεσεις σου...!!!!! Αλλα φταινε και οι υπαλληλοι του υπουργειου που σου δινουν πληροφοριες και ρουφιανεβουν συναδελφους τους!! Βλεπεις δε ξερουν οτι αν αλλαξει το σκηνικο και οι αλλοι θα ρουφιανεβουν τους ιδιους!! Παντως το γεγονος ειναι οτι εσυ παραμενεις μπουφος και πιστευεις οτι δουλευω σε υπουργειο εκτος και αν αποπροσανατολιζεις εδω για να μη γινετε κουβεντα για τις υπερπαραγωγες σου που απολαμβανεις εις βαρος αλλων!!! Μακαρι να προλαβουν να μη γινουν εκλογες και να δωσεις τον οβολο σου υπερ τριτων οπως εμεις!!!!

      Διαγραφή
    3. Αντε παω για ενα Johnny Black να πανε κατω τα φαρμακια ερχεται κουρεματακι.... ακους John Black χαχαχα

      Διαγραφή
    4. Ψάξε για δουλειά γιατί από το δημόσιο ο μισθός τέρμα. Έχει ήδη γίνει καταγγελία και σε ξηλώνουν!!! Τώρα που έμπλεξε το ονοματάκι σου, ενοχλείς και τους συναδέλφους σου.... Δεν σε θέλει κανένας, πάρκο δεν έχεις, να δω τι θα τρως...

      Διαγραφή
  25. Την Μπουτσισες.... αν κατάλαβες καλά. Τώρα κουφάλα που σε τσακώσανε πως δεν είσαι παραγωγός αλλά υπάλληλος του υπουργείου σε αργομισθία θα φας τα σκ@τ@ σου. Αλητάκο, που όχι μόνο παραγωγός δεν είσαι αλλά σε πληρώνουμε όλοι εμείς με τους φόρους μας για να μας βρίζεις από πάνω.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ένα μεγάλο μπράβο στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος που σε εντόπισαν κουφάλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πες τη διωξη να δει πρωτα τις βρισιες σας και μετα ελα να μου πεις ποιος εχει προβλημα!!! Εγω μιλαω για την αδικια που εχουμε υποστει στις επιχειρησεις μας εξαιτιας σας... εσεις απλα βριζετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τελικα δε μας ειπες που εχεις το παρκο και καιγεσαι τοσο πολυ..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. llias ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΣΕΙΦΑΛΛΟΣ@ΜΥΖΟΥΡΙΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. llias ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΑΣΣΩΡΙΣ...ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τελικά έχει η δε έχει πάρκο? ??? Αν όχι του πουλάω το δικό μου να δει πως είναι! !!!Μήπως είναι ο πτερύξ από τσοντοσαιτ? ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οσο και να βριζετε ο λογαριασμος εχει ελλειμμα και πρεπει καποιοι να δωσουν τον οβολο τους απο τις υπεραποδοσεις που εχουν...! Εμεις δινουμε εδω και δυο χρονια ωρα να δωσετε και εσεις που ανοιξατε τους ασκους του αιολου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Themi ο πτερυξ ηταν αντιθετος στις ΑΠΕ και υπερ του λιγνιτη!! Εγω απλα ζηταω δικαιωση σε αυτο που υποστηκαμε απο καποιους με τρελες... και ταριφες... και παραγωγες...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Επισης θα ελεγα απο το να ψαχνετε αν εχω η δεν εχω παρκο να δειτε την αδικια που εχουμε υποστει και πως καποιοι συναδελφοι βγαζουν τρελα λεφτα αφου φροντισαν να βγαλουν το κωλαρακο τους απο εξω απο το New Deal και αυτο υσχυει και για τους αγροτικους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υ.Γ. Ορισμενους αγροτικους εις βαρος αλλων αγροτικων!!

      Διαγραφή
    2. Με λιγα λογια οσοι ανηκαν τοτε σε συλλογους και πηγαιναν στο υπουργειο αντι να κοιταξουν τα συμφεροντα αυτων που εκπροσωπουσαν κοιτουσαν τα ατομικα τους συμφεροντα!! Ετσι βγηκε το αισχος του New Deal και τωρα ολοι αυτοι ζητανε ενωτητα απο εμας τους καμμενους!!!

      Διαγραφή
    3. Και κατι ακομα θα ελεγα το υπουργειο να κοιταξει να αφαιρεσει απο το νεο νομοσχεδιο που ετοιμαζει οσους κουρευτηκαν απο το New Deal που μπορει να εχουν καλες παραγωγες αλλα δεν εχουν εσοδα εξαιτιας του New Deal. Αυτοι ομως που δεν κουρευτηκαν καθολου οι ταριφες τους και εχουν τρελες παραγωγες συγνωμη αλλα ηρθε η στιγμη να δωσουν το οβολο καθως και πολλοι με 2-3 η και 4 παρκα κατοσταρια που δεν κουρευτηκαν καθολου ενω καποιοι με ενα 150 τα ειδαν ολα!!!! Αυτες ειναι οι αδικιες που καθε κρατος ωφειλει να διορθωνει. Εκτος και αν οι φωστηρες με τις μελετες καταφερουν να με γυρισουν στην αρχικη μου συμβαση με ολα τα αναδρομικα τοτε ναι να μην ερθει κανενα νομοσχεδιο!!!

      Διαγραφή
    4. Ilias25 Απριλίου 2016 - 10:10 μ.μ.

      "Υ.Γ. Ορισμενους αγροτικους εις βαρος αλλων αγροτικων!!"

      Μπράβο Ηλία, είσαι από τους ελάχιστους που συνειδητοποίησαν την πουστιά που παίχτηκε στον χώρο των αγροτών.
      Οι ορισμένοι που αναφέρεις είναι οι αγροτοπατέρες που συμμετείχαν στην μάζωξη της 17/4 στην Θεσσαλονίκη.
      Αυτοί που μέχρι τότε βρίζονταν ενώθηκαν για να υπερασπιστούν τα υπερκέρδη τους (+40% υψηλότερη τιμή από σένα = + 16.000ευρώ ετησίως για σταθερό). Προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν με κοινά δελτία τύπου που αναφέρονται σε όλα τ' άλλα (δευτερέυοντα) εκτός από αυτό.
      Όμως η αλήθεια δεν χειραγωγείται. Αργά η γρήγορα θα αναδειχθεί και η δικαιοσύνη θα αποδοθεί. Τα τρελά υπερκέρδη τους θα κοπούν γιατί δεν είναι βιώσιμα. Είναι ...τρελά!!!

      Διαγραφή
    5. Πολλοι ξερουν τι εγινε απλα στη Ελλαδα οσο ειμαι καλα δε με νοιαζει ο διπλανος μου και ας πεθαινει εγω να ειμαι καλα!!! Οταν ο αλλος καθεται και πληρωνεται για 100αρι με τα τα 150αρια και πανω νομιζεις θα ασχοληθει μαζι σου..!! Δυστηχως αυτοι ειμαστε οι Ελληνες γι αυτο και φτασαμε ως εδω!! Οταν ψηφιζουμε καποιον να μας εξυπηρετησει τα συμφεροντα παει για το κωλαρακο του και ουτε τον ενδιαφερει ο λογος που τον ψηφισαμε!! Παντου τα ιδια ειμαστε καμμενοι απο χερι δυστηχως!! Τσιπα αξιοπρεπεια μπεσα δεν υπαρχει τα ιδια σκατα σε ολους τους τομεις της Ελληνικης κοινωνιας!! Και φυσικα αν καποιος παει να μιλησει η να διαμαρτυρηθει η τρελο τον βγαζουν η γραφικο η δε ξερει τι του γινετε!!!

      Διαγραφή
  35. Καλημέρα σε όλους διαβάσω όλες αυτές τις μέρες τα σχόλια και θα ήθελα να αναφερθώ στα εξής θέματα.
    Καταρχάς η πραγματικότητα είναι μια ότι η συμβάσεις σπάσαμε και το λυπηρό είναι ότι αυτό έγινε και με συναίνεση συλλόγων και δεν είναι μόνο ο ΣΠΕΦ που το δέχτηκε αλλά και η αγρότες για να πάρουν το λιγότερο δυνατό κούρεμα εις βάρος των άλλων, οπότε γιατί μας κάνει εντύπωση ότι θα έρχονταν πάλι η μέρα που θα ανασυζητάγαμε για κουρέματα αφού κάποιοι το έκαναν οικιοθελώς. Επίσης σε όλες αυτές τις περίπτωσης χρειάζεται πάντα ένας χρήσιμος ηλι..ς για να νομιμοποιήσει την παρανομία και να δώσει άλλοθι σε αυτήν την κατάσταση εξου και η δικηγόροι του Λαγηε και του κράτους επικαλούνται ότι είχαν και την συναίνεση των φορέων του κλάδου.
    Μην ξεχνάμε ότι την ευθηνή του ελλείμματος την είχε το κράτος, ΡΑΕ και ΛΑΓΗΕ αφού δεν τους αναγκάσαμε να αναλάβουν τις ευθηνές τους τότε, τώρα πλέον είναι αργά και το γέλιο της όλης υπόθεσης είναι ότι μας την έφεραν πάλι με τον ίδιο τρόπο φουσκώνοντας τεχνητά το έλλειμμα. Που είναι τώρα ο ΣΠΕΦ που έλεγε οτι η πίτα είναι αυτή και πρέπει να την μοιράσουμε από την αρχή, που τώρα η πίτα μικραίνει κι άλλο.
    Μας χώρισαν επίτηδες σε χίλια κομμάτια παλιοί – νέοι , μεγάλοι – μικροί τώρα βόρειοι και νότιοι, τρακερ χωρίς τρακερ. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι το εξής όλα αυτά είναι αρλούμπες και θα φέρω ένα παράδειγμα κάνεις δεν μίλησε για το έλλειμμα που είχε ο λογαριασμός τον Ιανουάριο του 2012 200εκ. και η εγκατεστημένη ισχύ δεν ήταν πάνω από 700mw περίπου όμως αναγκαστήκαμε να το πληρώσουμε όλοι ακόμα και αυτοί που μπήκαν μετά στο δίκτυο. Τα στοιχειά είναι παρά πολλά που δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούν εδώ.
    Και για να κλείσω το πρόβλημα δεν είναι αν ο ένας έχει τρακερ ή ο άλλος το έχει νότια αλλά οι τεράστιες αδικίες που υπάρχουν στο NEW DEAL και αναφέρω επιγραμματικά γιατί τα νησιά να έχουν μικρότερες τιμές από το ηπειρωτικό ενώ όταν επένδυσες είχαν μεγαλύτερες τουλάχιστον ας είχαν τις ίδιες, γιατί τα πάρκα άνω των 100kw να έχουν το διπλάσιο κούρεμα στην ήδη κατά 11% χαμηλότερη τιμή που είχαν στην αρχή. Ο ΛΑΓΗΕ πλέων έχει όλα τα στοιχειά αλλά σκόπιμος δεν θέλει να το λύσει το πρόβλημα και να αναφέρω και κάτι ακόμα στέλεχος του ΛΑΓΗΕ έχει παραδεχτεί ότι η μονή μελέτη που έχει γίνει αναφέρετε στο πινάκα που ήταν στην διαβούλευση και ότι ο ΛΑΓΗΕ δεν είχε καμία ενημέρωση και ανάμιξη για τις τιμές του τελικού πίνακα που βγάζουν μάτι όπως 2 και 3 τρίμηνο του 2012 τα 100kw έχουν ίδια τιμή ενώ όλες οι άλλες κατηγορίες μειώθηκαν δηλαδή το κόστος μειώθηκε μόνο για τα μεγάλα πάρκα.
    Μακάρι να μπορέσουμε να πάρουμε πίσω τις συμβάσεις μας, αλλά τουλάχιστον να βρεθεί μια λύση η οποία να είναι πιο δίκαιη και όχι να πιστεύουν μερικοί ότι θα έχουν 6 πάρκα 100kw και θα κρύβονται πίσω από αυτών που έχει 1 πάρκο των 100kw, ούτε μερικοί θα έχουν διπλάσια τιμή από κάποιον που το έφταιξε το πάρκο μετά από 8-9 μήνες και θα την απολαμβάνουν για 20 χρόνια εις βάρος των άλλων. Είμαστε όλοι δεσμευμένοι να τρώμε από την ίδια πίτα για πάνω από 20 χρόνια κάποια στιγμή οι αδικημένοι θα πρέπει να πάρουν αυτά που έχασαν και αυτό να είστε σίγουροι ότι θα γίνει εις βάρος των ωφελημένων. Οπότε όλοι αυτοί που ζητούν σήμερα να είμαστε ενωμένοι, οι οποίοι δεν άνοιξαν ούτε μια φορά την κουβέντα να για τις αδικίες που έχουν γίνει γιατί πολύ απλά ήταν στους βολεμένους αν θέλουν να είμαστε όλοι μαζί να μην απαιτούν να μην γίνουν νέα κουρέματα αλλά να αρθούν και όλες οι αδικίες και να μπορέσουν όλοι οι συνάδελφοι να έχουν αυτό που τους αξίζει και όχι να κάνουν ότι δεν γνωρίζουν μόνο και μόνο για ίδιο όφελος.

    Υ.Γ. Το γελοίο της όλης υπόθεσης είναι ότι στο άρθρο του energypress αναφέρει για μη βιώσιμες επενδύσεις παρόλα αυτά το NEW DEAL έκοψε τις υπέρ αποδόσεις και έκανε όλα τα πάρκα βιώσιμα.( εδώ γελάνε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως αυτα λεω οποτε οι βολεμενοι να μη μιλανε για ενωτητα!!! Στο αλλο που λες για 700Mw φωναζα πριν το New Deal οτι δε προκειται να γινει τιποτα και παλι στα ιδια θα ερθουμε μετα απο 2-3 χρονια αν δε σταματησουν οι αδειες και προπαντος κατι μεγαλα εργα με ανεμογενητριες και βιομαζα που ευτηχως λογω κρισης η βιομαζα σχεδον εξαφανιστηκε!!! Μαλιστα ο Παπακυριακου πριν 2 χρονια που τα ελεγα που απαντησε με μελετη οτι τον Ιανουαριο του 16 θα εχει λυθει το προβλημα του λογαριασμου σε θετικο προσημο και εγω φωναζα δε προκειται να γινει!! Κανεις δεν ακουγε γιατι καποιοι τη φαγανε με το New Deal και δεν ηθελαν ουτε να ακουνε και με το δικαιο τους και οι αλλοι βολεμενοι καναν το κινεζο με μελετες δε τους συνεφερε να ανοιξει θεμα οπως και τωρα δε τους συμφερει!!!!

      Διαγραφή
  36. Υπάρχει από κάποιον καμιά πληροφορία αν πρόκειται να ξεκινήσει ο Νοέμβρης έστω και με πολύ μικρά ποσά μέχρι αύριο ώστε να φανούν τα χρήματα την Μ. Πέμπτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ
    ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΟΛΗ.

    Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ!

    ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ,ΕΝΑΣ "ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ" ΕΔΙΝΕ ΛΥΣΕΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.






    Ανώνυμος26 Απριλίου 2013 - 9:40 μ.μ.

    Αντιφωτοβολταικός speaking.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 26 Απριλίου 2013 - 7:26 μ.μ.


    Φίλε μου η νοημοσύνη σου έχει χτυπήσει ταβάνι!
    Απορώ γιατί ακόμη είσαι στην Ελλάδα και δεν έχεις φύγει για την DARPA.
    Μου λες οτι δεν προτείνω κάτι ουσιαστικό και εγώ σου έχω απαντήσει εκ των προτέρων με το άρθρο.
    ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΧΡΥΣΟ!

    Την ηλιθιότητα σου να επενδύσεις στα φωτοβολταικά την έκανες.Δεν διορθώνεται με τίποτα!
    Δεν υπάρχουν λύσεις!Ξεχασε το δια ροπάλου!Πιάστηκες στην φάκα!Μόνο μια οδός υπάρχει
    που για να την ακολουθήσεις πρέπει να το λέει η καρδούλα σου.Σταματάς να πληρώνεις τράπεζες
    και αν έρθουν να σε κατασχέσουν την περιουσία τραβάς όπλο και όποιον πάρει ο χάρος.
    Επειδή είμαι σίγουρος οτι ο ανδρισμός σου δεν φτάνει σε αυτό το σημείο,άρα έπαιξες και έχασες.

    Μπορείς να βρεις ένα κοροιδο να πουλήσεις το φωτοβολταικό σου;ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ!

    http://fotoboltaika.blogspot.com/2013/04/34-42-depon.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και συμφωνω μαζι σου στο οτι εξαπατηθηκαμε απο το Ελληνικο κρατος στα ΦΒ (για μενα οι τρεις απατες της Νεοτερης Ιστοριας ειναι Χρηματηστηριο, Ομολογα, Φωτοβολταικα) στο θεμα του χρυσου εισαι παντελως λαθος.... Οσοι επενδυσαν σε χρυσο πριν τη κριση η στην αρχη της αυτη τη στιγμη που μιλαμε εχουν χασει χρηματα και κλαινε με μαυρο δακρυ αφου ο χρυσος εχει πεσει κατα πολυ.

      Διαγραφή
    2. Καλά βρε Θέμη,ολόκληρος Μαντζάνας και σε πιάσανε κότσο;

      Θέμη; Που θα πας φέτος το καλοκαιράκι διακοπούλες;
      Να προσέχεις πάντως γιατί πέρυσι κλήρωσε κλείσιμο τραπεζών και capital control.

      Φέτος,δεν ξέρω.Λες να κληρώσει κανα παράλληλο νόμισμα;
      Αυτό ντε που ήθελαν να επιβάλλουν και δεν τους έκατσε με το δημοψήφισμα.

      Πάντως οι οικονομολόγοι λένε "Κάν'τε την προσευχή σας,από εδώ και πέρα"

      Υ.Γ.:Θέμη,τι στο καλό mentium θα είμασταν αν δεν μπορούσαμε να δούμε πέρα απο την μύτη μας;Τσάμπα το πήραμε το πτυχίο;

      Διαγραφή
    3. Ναι αλλα δε τα λες ολα... Οσοι ηταν μεντιουμ και κραζαν οτι ειναι απατη τα ΦΒ τοτε επι εποχης Μπιρμπιλης (οπως εσυ) ηταν αυτοι που η δεν ειχαν λεφτα να κανουν παρκο η δε μπορουσαν να παρουν δανειο η αδεια και ολο αυτο τους εβγαινε σε κακια και το παιζαν ειδημονες!!!! Ειχα κατι τετοιους φιλους που δε μπορεσαν να κανουν κατι σε ΦΒ και μετα μου πουλουσαν πνευμα οτι δεν ηθελαν να κανουν γιατι το ειχαν δει και καλα που πηγαινε το πραγμα... ειχαν ξεχασει που με πρηζαν και ρωτουσαν και προσπαθουσαν μερες ολοκληρες και σπαζαν το κεφαλι τους που κατι τους ελειπε για να ξεκινησουν!!! Κατοπιν εορτης προφητες...

      Διαγραφή
    4. ΣΙΦΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ....!!!..!! ΑΠΟ 6/8/ΕΩΣ 26/8 ...ΕΛΑ ΚΕΡΝΑΩ ΤΣΙΠΟΥΡΑ..

      Διαγραφή
  38. Νατα α α α α!!!! ταχαμε χυμα μας ηρθαν και τσουβαλατα !!!!!! Βλεπετε φιλοι μου που οδηγει αυτη η τρελη εσωστρεφια !!!! αντε συνεχιστε πυροβολωντας τα ποδια σας ,,,, ΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος ειναι ο βολεμενος!! Δε θελει κουβεντα για τιποτα απλα να παραμεινει στη συμβαση του!!!

      Διαγραφή
  39. Ολοκλήρωση εξόφλησης παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ Οκτωβρίου 2015
    26.04.2016
    Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες, ο ΛΑΓΗΕ ολοκλήρωσε την εξόφληση και των υπολοίπων τιμολογίων ΑΠΕ μηνός Οκτωβρίου 2015.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ένα τελευταίο σχόλιο για τους φωστήρες που νομίζουν οτι δεν ξέρω τι μου γίνεται απο επενδύσεις.

    ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΙΣ ΛΙΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΠΟΧΗ.

    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΚΡΥΨΑΝ ΛΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΖΩΑΡΑ;
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΙΡΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΧΡΟΝΙΑ;

    ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.Ο ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΟΝΟΠΟΛΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αν τις εχεις στις τραπεζες σου τις τρωει το κρατος αν τις εχεις σπιτι σου τις τρωνε επιτηδειοι με ανιχνευτες χρυσου!! Κλαινε πολλοι... Που ειπαμε μενεις..? Χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Υ.Γ. την εποχη των ανταρτων δεν υπηρχαν ανιχνευτες χρυσου!!!

      Διαγραφή
  41. Ilias είναι η δεύτερη φορά που μου προσάπτεις πράγματα που δεν έχω πει.Και πλέον αρχίζω να υποψιάζομαι πως είναι σκόπιμο.
    Ουδέποτε βγήκε μελέτη από την ΕΠΗΕ, είτε εμένα προσωπικά, για το αν τα νούμερα μετά το new deal βγαίνουν!

    Όπως και να έχει η τότε εικόνα δεν έχει καμία σχέση με το τi συμβαίνει ΤΩΡΑ στην αγορά ενέργειας και ειδικότερα στον ειδικό λογαριασμό. Οι παραδοχές έχουν αλλάξει κατά πολύ.
    Ελλειμμά ο ειδικός λογαριασμός δεν έχει από τα πάρκα τα οποία δεν κουρεύτηκαν, οπότε θα σου πρότεινα να ανοίξεις κανένα μηνιαίο δελτίο και αν μπορείς, να επισημάνεις από που δημιουργείται το πρόβλημα...
    Για να στο πω πιο απλά. Ο ΕΛΑΠΕ δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα και το μικρό έλλειμμα που παρουσίαζε σιγά σιγά μαζευόταν.
    Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ :
    1. μειωμένη ζήτηση
    2. μειωμένη ΟΤΣ (τους λόγους τους ανέλυσα σε άλλο post).
    3. Σκόπιμη μείωση του ΕΤΜΕΑΡ κατά 130 εκατομμύρια.
    4. Μείωση των εσόδων από ρύπους.

    Αντί να επισημάνεις λοιπόν τα 4 παραπάνω και ποιά είναι η λύση, βγαίνεις ΩΣ $%%$$, παίζεις το παιχνίδι του υπουργείου και λες να κουρευτούν πάρκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη πρωτη φορρα απαντησες σε μενα αλλα το σχολιο ηταν του Χρηστου απλα δε σε διορθωσα. Τωρα για τωρα πριν 2 χρονια περιπου οταν ολοι πανυγηριζαν (αραγε ποιοι..?) και εσυ μαζι οτι με το New Deal σωθηκαμε εγω υποστηριζα οτι σε λιγο καιρο θα εχουμε τα ιδια και βγηκες εσυ και μου απαντησες με καποιες θεωριες οτι το 16 δε θα εχουμε προβλημα... τωρα λες ειναι εξαιτιας αλλων λογων..!!! Το θεμα ειναι οτι εγω ειχα δικαιο και εσυ δικαιολογεισαι οτι ωφειλεται σε αλλους λογους!! Θα προσπαθησω να βρω το σχολιο σου αφου ηταν πριν 2 χρονια οποτε κατλαβαινεις ειναι κοματακι δυσκολο!!!

      Διαγραφή
    2. Όσο πίσω και να ψάξεις, δεν ήμουν εγώ που σου είπα πως το 2016 γυρνάμε πλεονασματικοί. Όταν το κάνεις, θα δεις οτι έγραφα το αντίθετο και κάποιοι με κατηγορούσαν.
      Το θέμα εδώ είναι να εστιάσεις για ποιόν λόγο δημιουργείται πρόσθετο έλλειμμα και τι θα προτείνεις έτσι ώστε να το περιορίσεις. Εσύ το παραπάνω το αγνοείς πλήρως και έχεις ξεκινήσει το τραγούδι "ποιός θα φαγωθεί".
      Επίσης, θα ήθελα να μου πεις με εφαρμογή πλαφόν στην παραγωγή πόσα χρήματα γλυτώνει ο ΕΛΑΠΕ...για να μην σε βάλω σε κόπο μιας και έχεις άλλα πράγματα να τσεκάρεις η απάντηση είναι 20-25 εκατομμύρια.
      Νομίζεις πως με αυτό το ποσό τα κάστανα μαζεύονται;
      Νομίζεις πως κάτι τέτοιο έχει σοβαρή επιχειρηματολογία να περάσει;
      Νομίζεις πως ένας παραγωγός με tracker που πλήρωσε 130.000 ευρώ (όχι για την ρόδα- μπαλαρίνα) και με αυξημένη παραγωγή ακόμα και 50.000kwh/ το έτος, με τιμή αποζημίωσης ΟΤΣ Χ 50.000= 2.000 - 2500 ευρώ κέρδος θα αποσβέσει ποτέ το αυξημένο κόστος επένδυσης;
      Νομίζεις πως το πάρκο που θα υποστεί τέτοια μείωση πλαφόν θα έχει IRR έστω 8%;
      Νομίζεις πως με αυτόν το τρόπο θα αποκαταστήσεις την δικιά σου αδικία;
      Μήπως με αυτόν το τρόπο θα σφαχτούμε μεταξύ μας καθώς διαφοροποιεί κι άλλο τους παραγωγούς;
      Μήπως θα έπρεπε να σκέφτεσαι πως με αυτά που λες ανοίγεις την πόρτα να κουρευτεί ξανά και το δικό σου πάρκο;

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ 14 Μαρτίου 2015 - 9:15 μ.μ.
      Ilias τέλος του χρόνου το έλειμα πάει στα 35,8 από 102 που είναι σήμερα.Πώς συμπεραίνεις οτι θα έχουμε πρόβλημα; Φεβρουάριο του 2016 γυρνάει ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟΣ.(προσωρινά)
      Πρόβλημα ίσως να έχουμε (από τα μέσα του 2016) αλλά είναι νωρίς για να το πούμε αυτό.Οι δε επενδύσεις βιομάζας-βιοαέριο έχουν παγώσει.
      Μήπως αντί να φωνάζεις να κουρευτούν συνάδελφοι σου (καθώς ανοίγεις τον ασκό του αιόλου) να βρούμε από κοινού τρόπο να το αποστρέψουμε αυτό;

      Απάντηση

      Διαγραφή
    4. Φεβρουαριο του 16 περναει ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟΣ και με κεφαλαια κι ολας το τονιζεις..!! Εγινε κατι τετοιο το Φεβρουαριο και δε το πηρα χαμπαρι...? Αυτα σε απαντηση σου σε αυτα που ελεγα και συνεχιζω να λεω!!!

      Διαγραφή
    5. Καλά θα κάνεις να πας στο 2014 καθώς αναφέρεσαι στο new deal. Τότε υπήρχε τσακωμός στο blog για τον 4254 και για το αν ο ΕΛΑΠΕ ισοσκελίζει.
      Το κείμενο που παραθέτεις είναι με ημερομηνία 5/2015 και αναφέρομαι στην πρόβλεψη που υπήρχε τότε για το 2016. Πολύ σωστά σου έγραψα τότε ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟΣ. (προσωρινά).
      Η πρόβλεψη βγαίνει λαμβάνοντας υπ΄όψιν κάποιες παραδοχές. Με βάση τις τότε παραδοχές, αυτή ήταν και η πρόβλεψη.
      Το πρόβλημα μας είναι πως οι παραδοχές άλλαξαν κατά πολύ. Το πρόβλημα του ΕΛΑΠΕ δεν είναι στα έξοδα....αλλά στα ΕΣΟΔΑ.
      Στο ξαναλέω...δώσε σημασία στα έσοδα.

      Υ.Γ.1. ποιός είναι ο καραφλοκόρακας από Κατερίνη;
      Υ.Γ.2. Το τι έγραφαν τότε Καζάκος και ΣΙΑ για ποιόν λόγο το αναδημοσιεύεις;

      Διαγραφή
    6. ΥΓ 1 Καραφλοκορακας απο Κατερινη ξερει καλα ποιος ειναι!! Μονο απειλες και κοροιδια κανει εδω!! Παντως μη ψιλιαζεσαι πραγματα δεν εννοω εσενα αμα πας πιο πανω θα καταλαβεις..
      ΥΓ 2 Με απειλησε οτι εχει γινει καταγγελια γι αυτα που λεω και απλα τα εβαλα για να δει αυτα που ελεγαν αυτοι που ειναι χαρακτηριστικη περιπτωση δυσφημησης και προσβολης για καταγγελια.

      Διαγραφή
    7. Οσο για τα αλλα αν καποιος ισχυριζεται οτι υπαρχει προβλεψη για πλεονασματικο λογαριασμο και το τονιζει με κεφαλαια και το αποδεχεται και ο αλλος λεει δε προκειται να γινει με τιποτα ποιος λες να εχει δικαιο τωρα...? Και το συνεχιζεις και εγω με τη σειρα μου θα σου πω ασε τις θεωριες και τις μελετες και δες τη πραγματικοτητα και πως σκεφτονται οι πολιτικοι που παιρνουν τις αποφασεις!!! Δηλαδη πιστευες σε κατι που βγηκε λαθος και εκτιθεσαι διαφημιζοντας το και βγηκα εγω σωστος γιατι βλεπω που το πανε το πραγμα και δεν εχει σχεση με μελετες... γινε πιο πρακτικος!!!!

      Διαγραφή
  42. ANTIFOTOBOLTAIKOS : τις ίδιες εξυπνάδες έλεγες και τότε. Αδικοχάνεσαι εδώ, να πας σαν trader στην Μorgan Stanley. Από τον καιρό της κρίσης ο χρυσός μειώθηκε ως και 35%. Επίσης έχεις ισχυρό δολλάριο, οπότε η όποια τάση του χρυσού να ανέβει περιορίζεται.
    Το συγκεκριμένο blog δεν σε σηκώνει, οπότε τις εξυπνάδες του καθηγητή σου να πας να της πείς παρέα με τον archeopteryx στο blog του, όχι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Το πιθανότερο είναι οι πληρωμές να ανόιξουν την επόμενη Τετάρτη για ποσά περίπου 3.000 ευρώ.
    11- 13 Μαίου Θα πληρωθεί τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος από τα 100ρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αγαπητά μου παιδάκια δεν μίλησα μόνο για την απάτη των φωτοβολταικών.Έχω μιλήσει και για την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση αλλά και για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που έρχονται.

    Σας είχα συμβουλεύσει πολύ πριν τα capital control να αποσύρετε τα λεφτά σας απο τις τράπεζες,όπως και τώρα σας συμβουλεύω να προετοιμαστείτε για πολύ μα πάρα πολύ τραγικές εξελίξεις οικονομικές που θα συμβούν στο άμεσο μέλλον.

    Δεν είμουν ανθρωπάκος που δεν είχα τα λεφτά να επενδύσω σε φωτοβολταικά.Είμουν mentium που έβλεπα το μέλλον!

    Σας συμβουλεύω λοιπόν να δειτε την ταινία "The Big Short (2015)" ελληνιστι "Το μεγάλο σορτάρισμα".

    Ακόμη και κερδισμένοι να βγείτε απο τα φωτοβολταικά,θα σας τα φάνε οι τροικανοι,οπότε άδικος κόπος οι επενδύσεις σας

    Τα λέμε την στιγμή που θα σας αρπάξουν τα ωραία σας λεφτουδάκια απο την τράπεζα χωρις να σας ρωτήσουν.


    Μέχρι τότε,Καλό Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι η χαρα του κλεφτη!!! Σεντουκι στο σπιτι με χρυσες λιρες αφου οτιδηποτε αλλο χανεται!!!

      Διαγραφή
    2. antifotoboltaiko mentium ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ Ανεβεις σκαλες γιατι μπορει να πεσεις και ψωφησεις κοιτα... μην περασεις διαβαση γιατι ο αλλος περναει και με κοκκινο κοιτα... μην παρεις τα βουνα καισε βρει καμια απραπη .....μεντιουμ του κω@@λου....κοιτα 599 kwh ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ 0.47...Τα μισα ο Στουρναρας τα αλλα μισα στη τσεπη μου με τελεμετρηση...ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΣΙΦΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ....!!!..!! ΑΠΟ 6/8/ΕΩΣ 26/8 ...ΕΛΑ ΚΕΡΝΑΩ ΤΣΙΠΟΥΡΑ..

      Διαγραφή
  45. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που εισαι καραφλοκορακα απο Κατερινη ο κολλητος σου μου εστειλε να δω αυτο το παλιο σχολιο στο e-mail μου

      ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ11 Δεκεμβρίου 2014 - 11:49 π.μ.
      Επειδή το έχουμε ψάξει και άλλοι αυτό πριν από σένα, το blog ανήκει στην δικαιοδοσία της αμερικής και δεν θεωρείται καν ποινικό! Η υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος μας είπε πως απλά δεν γίνεται τίποτα. Βλέπεις πριν τον κουτό Παπακυριακού, πολλοί άλλοι έβριζαν και πούλαγαν βλακεία εδώ μέσα, σαν τα τετράποδα Χρήστος και Chaow-7 ας πούμε!!

      Διαγραφή
  46. Επισης να σου θυμισω καποια προσβλητικα σου σχολια σε δικηγορο και σε αλλους που σηκωνουν μηνυση:

    Καζάκος Κ8 Δεκεμβρίου 2014 - 6:41 μ.μ.
    Παρακολουθώ καιρό την δράση του Σπύρου Μ, που πράγματι προέρχεται από παλαιότερη προσπάθεια ίδρυσης συλλόγου με το όνομα ανεξάρτητοι παραγωγοί. Μάλιστα στην πρώτη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, βρέθηκαν καμία 30αρία παραγωγοί, μεταξύ αυτών και εγώ. Τότε λοιπόν μου έκανε εντύπωση η εμμονή τους με την προώθηση του δικηγορικού γραφείου του Κολλυρη, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που απο κοινού με κάποια γυναίκα που επίσης τον συνόδευε (μάλλον πρόκειται για την Μ. Τόφα όπως αναφέρθηκε εδώ νωρίτερα) δυσφημούσαν κάθε άλλη νομική κίνηση, γραφείο ή προσπάθεια. Με αυτά και με αυτά προκάλεσαν τρομερά προβλήματα με το γραφείο του Παπακωνσταντίνου σε σημείο μάλιστα που δημόσια σχεδόν αναθεματίστηκαν. Αυτό που εμένα κου έκανε εντύπωση, είναι πως όχι μόνο ως ιδιωτική δεν προβαλλόταν η νομική τους κίνηση τότε, αλλά είχαν βγάλει και ντουντούκα δυσφήμισης όλων των υπολοίπων. Επειδή ωστόσο όλα εδώ πληρώνονται όπως λέει ο λαός, ήρθε η ώρα της κρίσης και της απόλυτης αποτυχίας και δημόσιας ήττας του Κολλύρη παντού. Διότι όταν κε Σπύρο Μ. κάνεις όλη την ώρα μαζώξεις για να μιλήσει ο δήθεν φωστήρας Κολλύρης, που δεν ξέρει την διαφορά αστικού από διοικητικού δικαίου, με σκοπό να συρατεύσεις κόσμο στο γραφείο του και προφανώς προμήθεια στην τσέπη σου, θα πρεπε να περιμένεις και το αποτέλεσμα. Σε συνέχεια όλης αυτής της κακόγουστης και πομπώδους καμπάνιας προβολής και πλουτισμού του Κολλυρη, η κατακραυγή στα τσιράκια του, σαν τον Σπύρο Μ, αξίζει να είναι επίσης δημόσια, όπως δημόσια είναι και η κατάρρευση της ψεύτικες εικόνας του. Η χυδαιότητα και το ψέμα κε Σπύρο Μ, είναι όλη δική σου. Για λόγους ευθιξίας και σεβασμού των χρημάτων που φάγατε από τους παραγωγούς, θα έπρεπε τουλάχιστον να αλλάξετε δικηγόρο.
    Απάντηση

    Καζάκος Κ12 Δεκεμβρίου 2014 - 9:18 μ.μ.
    Διάβασα με προσοχή όλα όσα γράφτηκαν παραπάνω από αμφότερες τις πλευρές. Θεωρώ και εγώ αδύνατο οικοδόμος να γράφει σε σχεδόν αρχαίζουσα γλώσσα, οπότε δεδομένου και του από καιρό σφυχταγκαλιάσματος τους με τον Κολλύρη, είναι κατά τη γνώμη μου μάλλον βέβαιο πως η καταγγελία του Χρήστος έχει βάση. Αν όχι σε κάθε ποστ, σε αρκετά ειναι σίγουρο.

    Στην ουσία τώρα, έκαστος στο είδος του θα πω εγώ... Οικοδόμος να πλασάρεται ως ρυθμιστική αρχή, δεν παίζει... Αυτά απλα δεν γίνονται. Ή μάλλον αν κάποιος παριστάνει πως γίνονται, σίγουρα κρύβεται παρασκήνιο και συμφέροντα.

    Σε ότι αφορά την ποιότητα του Κολλύρη, διαφωνώ πως κάνεις τα οικτρά λάθη που έκανε αυτός, μόνο και μόνο για να δήθεν μάθεις τη στρατηγική του αντιπάλου. Αυτός πήγε για μάθημα νομικών και όχι για αναγνώριση της στρατηγικής δήθεν του αντιπάλου. Για να μην φλυαρώ, εκτιμώ πως η πολιτική Κολλύρη, πέρα από ελλειπή γνώση νομικών, αφορά και τον μέγιστο δυνατό αριθμό δικαστηρίων που επιθυμεί να διεξάγει ώστε να κόβει τιμολόγιο... και τζίρο.

    Πάντως είναι απίστευτη βλακία κατά την άποψη μου, έστω για μερικά αργύρια παραπάνω, να ξεφτυλιζεσαι με ήττες από τα αποδυτήρια όπως αυτός λόγω κορυφαίων νομικών λαθών που ούτε πρωτοετείς της νομικής δεν κάνουν.

    Όλο αυτό που γίνεται εδώ είναι σε κάθε περίπτωση χρήσιμο, αφού ο καθένας πριν βάλει το χέρι στην τσέπη στο εξής, θα τα σκέφτεται.
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καζάκος Κ13 Δεκεμβρίου 2014 - 4:21 μ.μ.
      Κε Παπακυριακού εμένα πραγματικά δεν μου αρέσει να "χτυπάω" κουτσό άλογο. Αλλά και συ βρε παιδί με τέτοιο κενό βιογραφικό τι τα ήθελες τα προεδριλίκια? Διαβάζοντας το βιογραφικό σου κατανοώ ότι ο ελεύθερος χρόνος που εχεις σε πνίγει και κάπως πρεπει να αξιοποιηθεί. Κατανοώ επίσης πως δουλειές σήμερα χωρίς προσόντα δεν βρίσκονται. Με ανεργία στο 30% και με νέο κόσμο με δύο και τρία πτυχία, τα πράγματα είναι δύσκολα στοννα βρεις κάτι που θα σε απασχολήσει δημιουργικά και σε κάνει να αισθάνεσαι χρήσιμος και αξιοπρεπής. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις την εργασία με την Voltalia χωρίς λαμογίες και μίζες. Εργάσου ως συντηρητής σε αυτά που μπορείς. Τα πάρκα χρειάζονται καθαρισμούς, ξεχορταριάσματα, βάψιμο τα κάγκελα της πόρτας κλπ, κλπ. Η δουλειά δεν είναι ντροπή και σίγουρα κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται χρήσιμοι αποφορτίζοντας τους από τον ελεύθερο χρόνο.
      Το χειρότερο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι η αντιποίηση επαγγέλματος. Αν σαν τον μπαμπά σου είχες σπουδάσει μηχανικός, θα μπορούσες και μελέτες να κάνεις και πολύ περισσότερο μέσω της σφραγίδας και των επαγγελματικών δικαιωμάτων που θα σου προσέδιδαν επίσημα οι σπουδές σου, να παραστήσεις αξιοπρεπώς τον εκπρόσωπο ενεργειακού κλάδου ως πάρεργο στο μελετητικό-τεχνικό γραφείο σου. Σήμερα και με το βιογραφικό που έχεις αυτό δεν μπορεί να γίνει, οπότε πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί ξεφτυλίζεσαι μπλογκάροντας όλη μέρα με ψευτολογαροασμούς.

      Εγώ αυτά είχα να σου πω και θα τα επαναλάμβανα ευχαρίστως ως συμβουλές και στον Σπύρο Μ (Μπογδάνη) που πρόεκυψε οικοδόμος. Αν μετά από αυτά εσύ συνεχίζεις να πιστεύεις πως χωρίς "πόδια" θα μπορέσεις να σταθείς στο επιστημονικό ύψος που απαιτούν οι περιστάσεις του κλάδου της ενέργειας, τι να σου πω... Ήθελες τα και παθές τα...
      Απάντηση

      Διαγραφή
    2. Οποτε καραφλοκορακα πανε να βγαλεις καμια φωτο που το εχεις και χομπυ εκει στη Κατερινη και μετα να απειλης!!!!

      Διαγραφή
  47. Ήλιε Δούλο θορυβήθηκες τρελά που σε τσακώσανε και έχεις πάθει πανικό. Πρόσεξε μόνο γιατί πέρα από τον μισθουλάκο που πέρνεις τσάμπα και ξεχνά τον, τώρα θα χάσεις και τα χαρτζιλίκια των φωτοβολταϊκών που προσπαθείς να πουλήσεις μελέτες. Μιλάω για το ΠΑΣΥΦΩΣ. Και ξέρω τα πράμματα από μέσα αφού η γυναίκα μου τυχαίνει μέλος του ΠΑΣΥΦΩΣ και μαθαίνω τα νέα. Θα χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια σκουπίδι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ρε Ηλία πόσο βλάκας παίζει να είσαι και να πιστεύεις πως μισώντας τους φωτοβολταϊκούς, θα βγάζεις και λεφτά από πάνω πουλώντας ψευτομελέτες ε;;; Όταν πρώτοείπε ο Καζάκος ποιος είσαι, είχα τις επιφυλάξεις μου. Τώρα όμως πια είμαι σίγουρος ότι είναι όπως τα λέει. Η αρχική σιωπή σου όταν καρφώθηκες, μετά ο πανικός σου να γράφεις στο δεκαπλάσιο και τέλος το να ξεθάψεις παλιά ποστ ίσα για φτιάξεις άμυνα για τις καταγγελίες που σίγουρα θα σου γίνουν στο υπουργείο, επιβεβαιώνει την ενοχή σου. Δεν μπορείς αγόρι να μισείς κάποιους και βάζοντας τους να πλακώνονται (που όπως βλέπεις δεν σου κάνουμε τη χάρη) να θες να τους πουλάς μελέτες και να βγάζεις και λεφτά από πάνω. Είσαι πολύ βλάκας κε Δούλο πως σε λένε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα ποσο βλακες μπορει να ειστε οι δυο σας για να πιστευεται οτι δουλευω στο Υπουργειο!!! Μακαρι που τετοια τυχη!!! Ειμαι καμενος φωτοβολταικος απο τις ενεργειες συλογου που προστατευοντας τα ατομικα συμφεροντα τους καψανε τις συμβασεις μας ενω θα επρεπε να τις προστατεψουν και τωρα βγαινουν ττα γιουσουφακια του και φωναζουν ενωτητα κινδυνευει ο κλαδος!! Εσεις κινδυνευεται εγω εχω καει και θα χαρω να το περασετε και εσεις για να δειτε πως περναω απο το 14 που φωναζα εγω για εννωτητα και εσεις κοιτουσατε το κολαρακο σας!!!! Ενωτητα α λα καρτ δεν υπαρχει φωστηρες!!!!!!!!!!! Περιμενω τη στιγμη που θα ανακοινωθει οτιδηποτε θα σας μειωση τα εσοδα οσοι εντεχνα φερατε το New Deal και δεν εχετε δωσει δεκαρα δε θελετε να δωσετε ουτε στο μελλον εχετε υπερπαραγωγες με τρελες ταριφες μας ειρωνευεστε οσοι χασαμε τη ταριφα και θελετε και ενωτητα απο πανω!!!!

      Διαγραφή
    2. Επισης να ζητησω συγνωμη απο αυτο το τυπο πως τον λενε που δουλευει στο υπουργειο και τον κραζουν νομιζοντας οτι ειμαι εγω αλλα να του πω οτι δε φταιω εγω απλα ο χωρος πιστευα οτι εχει ενα μπετοβλακα αλλα εχει πολλους τελικα!! Αλλα ερχεται η σειρα τους οτι σπειραν θα θερισουν!!! Μονο εκλογες τους σωζουν το ποταμι μπηκε στο αυλακι και το νομοσχεδιο ερχεται!!! Απλα να κανουν γρηγορα γιατι ερχονται εκλογες οπως φαινεται!!! Ειμαστε ΠΟΛΛΟΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ απο τις ενεργειες καποιων και δε σταματαμε μεχρι να φανει η αληθεια!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Στο ετερο μπετοβλακα να του πω οτι η σιωπη μου ωφειλεται σε καποιο χρονο που χρειαζομουν για να βρω και να ξεθαψω τα παλια ποστ και ετσι να ξεβρακωσω το ποιον σας!!!

      Διαγραφή
  49. Ρε Ilias , εχεις γεμισει το post με @!#$%. Το 50% ειναι δικα σου post. Και μονο αυτο δειχνει καποια αγχος. Τι προσπαθεις να κανεις? Εχεις Φ/Β και πανυγυριζεις να υπαρξει κιαλλο κουρεμα (κατα την γνωμη μου αποκλειετε) ? Ακομη και αδικημενος να νιωθεις αποκλιετε να θες να ξανακανουν νεο new deal διοτι απλα αυτο θα διαιωνιστει και θα εχουμε και 3 και 4 και 5 new deal. Εχει καταντησει αστειο να μπαινουμε να βλεπουμε καμια ενημερωση και να διαβαζουμε συνεχως βρισιδια και διαμαχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου. Δεν γίνεται να κάνει το BLOG μια σελίδα για να εκτονώνονται - να κάνουν την πολιτική τους - να βρίζονται ΟΙ κάποιοι, και να αφήσουν την σελίδα αυτή για ενημέρωση πληρωμών και μεταφορά ανακοινώσεων?

      Διαγραφή
  50. Δεν θα σε ακούσει καλε μου άνθρωπε, τώρα θα πιαστεί και με εμάς και θα αρχίσει για πάρκα στην νότια Ελλάδα με υπεραποδοσεις Κτλ.. έκκληση προς όλους ..αγνοήστε όσους προσπαθούν να μας διασπάσουν και να τρολαρουν, μόνο έτσι θα σταματησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ελπιζω να τη φατε συντομα και μετα σας υποσχομαι δε θα ξανασχοληθω μαζι σας γιατι θα ξερω οτι θα περνανε οι μερες σας οπως οι δικες μου και τοτε εσεις θα γραφετε εδω απο αγανακτηση!!! Αρε να κατεβει το νομοσχεδιο γλεντια!!! Δικαιωση για ολους τους παραγωγους που βιαστηκαν οι συμβασεις τους απο επιτηδειους που τους πειραζει που γραφω!!!Θα ειναι ημερα γιορτης της Δημοκρατιας!!! Μονο απο εκλογες θα σωθειτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο σου κόβει που δεν έχεις καταλάβει πως θα την ξαναφάς. Συνέχισε έτσι και η τύχη σου δουλεύει.

      Διαγραφή
    2. Το αποθηκευω το σχολιο να σου το δειξω οταν θα την εχεις φαει εσυ....

      Διαγραφή
  52. ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΙΡΟΜΕΣ ΚΣΕΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΧΑΜΕΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ............... ΠΑΝΥΒΛΑΞ, ΟΡΝΕΟ !!ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΤΟΥΡΝΕ!!!!ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ!!!ΕΣΥ ΕΡΩΤΑΣ, ΕΣΥ ΑΠΑΝΤΑΣ,ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΛΙΟΑ...ΔΙ,ΚΑΙ ΓΙΔΙ!!!!ΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΞ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΕΣΕΝΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΡΙΦΑ ΓΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΣ!!!ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΛΕΡΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΚΑΣΣΩΡΙΣ.. ΣΕ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΛΙΟΜΑΚΑΚΑ!!!!ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΓΑΙΔΑΡΕ ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΓΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλιστα εκτος απο τους συλλογους που οι προεδροι εχουν παλια παρκα και δε κουρευτηκαν και εχετε την προστασια τους θελεις και εδω να μεινεται μονοι και να γραφετε!!!! Δε θα σου κανουμε τη χαρη θα γραφουμε μεχρι να δικαιωθουμε!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  57. Kαλησπέρα σε όλους.
    Πρώτη φορά γράφω, αλλά βλέπω καθημερινά το blog.
    Eσυ που συστήνεσαι ως ILIAS θα σε ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑ να αναφέρεις τον αριθμό ΕΔΡΕΘ του πάρκου σου, αλλιώς να μην ξανασχολθείς με τους παραγωγούς. Όλα σου τα μηνύματα γράφουν γιά μείωση των ΗΔΗ μειωμένων τιμών από το πρόσφατο new deal. Αυτό το είδος TROLL το συναντάμε συχνά και έχουμε καταλάβει που αποσκοπεί. Ονομάζομαι Παναγιώτης Μαχαίρας και έχω πάρκο στην Άμφισσα. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλεπεις καθημερινα το blog και δεν εχεις δει σχολια μου που λεω να κουρευτουν οι παλιοι που δε κουρευτηκαν καθολου και τα καναν πλακακια εις βαρος ολων εμας!!!

      Και για το αληθες μπορεις να πας πιο πανω να δεις το εξεις σχολιο μου:

      Ilias25 Απριλίου 2016 - 10:42 μ.μ.
      Και κατι ακομα θα ελεγα το υπουργειο να κοιταξει να αφαιρεσει απο το νεο νομοσχεδιο που ετοιμαζει οσους κουρευτηκαν απο το New Deal που μπορει να εχουν καλες παραγωγες αλλα δεν εχουν εσοδα εξαιτιας του New Deal. Αυτοι ομως που δεν κουρευτηκαν καθολου οι ταριφες τους και εχουν τρελες παραγωγες συγνωμη αλλα ηρθε η στιγμη να δωσουν το οβολο καθως και πολλοι με 2-3 η και 4 παρκα κατοσταρια που δεν κουρευτηκαν καθολου ενω καποιοι με ενα 150 τα ειδαν ολα!!!! Αυτες ειναι οι αδικιες που καθε κρατος ωφειλει να διορθωνει. Εκτος και αν οι φωστηρες με τις μελετες καταφερουν να με γυρισουν στην αρχικη μου συμβαση με ολα τα αναδρομικα τοτε ναι να μην ερθει κανενα νομοσχεδιο!!!

      Καλα που το παρακουλουθεις καθημερινα φαντασου να μη το εκανες δηλαδη καθημερινα.

      Διαγραφή
    2. Οποτε δε μιλαω για μειωση των ηδη μειωμενων τιμων αλλα για μειωση αυτων που δεν μειωθηκαν!!! Φυσικα δεν τους αρεσει αυτο και αντιδρανε με μπινελικια αλλα οταν μειωνανε εμενα εγω δε μπινελικωνα απλα προσπαθουσαν να τους εξηγησω οτι δε βγαινω λογω μειωμενης παραγωγης στη Βορεια Ελλαδα και αυτοι το γελιοποιουσαν και μιλουσαν για ρεματιες και λακους... Ωρα να αρχισω και εγω μια απο τα ιδια μπας και καταλαβουν τη βλακεια τους!!
      Ελπιζω να σε βοηθησα να δεις καπως καλυτερα.

      Διαγραφή
  58. Έλα ρε φίλε Ilias, φτάνει τόσο, να χαρείς! Ότι είχες να πεις το είπες. Εδώ κ 2 μέρες επαναλαμβανεσαι. Σε διαβάσαμε, καταλάβαμε πλέον τι θες. Κούρασε το θέμα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ κουρευτικα και βόρεια Ελλάδα έχω το πάρκο, για να σε προλάβω.

      Διαγραφή
  59. Ilia Δούλε εχω μια παρα πολυ καλη ιδέα.Να βάλουμε όλοι λεφτα να σου πάρουμε ενα play station για να παίζεις μπας και ηρεμήσουμε απο τις μαλακειες σου παλιό καραγκιοζακο.Παντως το οτι ειναι γνωστό το όνομα σου δε σε βλέπω καλα.Λεω εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ILIAS Δυστυχώς δεν απαντάς. Πλέον ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ όλοι ότι δεν έχεις πάρκο και είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία.
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ - ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΕΔΡΕΘ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΟΥ
    Παναγιώτης Μαχαίρας Άμφισσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν θα διαβαζεις καλα τα σχολια και δε θα λες αρλουμπες για αυτα που λεω τοτε θα εχεις καποιες ελπιδες να μαθεις και κατι παραπανω!!!

      Διαγραφή
  61. Aγαπητοί κύριοι :
    Από http://energypress.gr/news/dei-pros-eviken-i-symmetohi-sti-diakopsimotita-einai-dikaioma-mas-kai-ypohreosi-stoys-metohoys

    "Σε κάθε περίπτωση η ΔΕΗ επιμένει στη συνέχιση της καλής και εποικοδομητικής συνεργασίας με την ΕΒΙΚΕΝ και όλους τους πελάτες της Υψηλής Τάσης και θα συμβάλει στη μεγιστοποίηση του οφέλους όλων των μερών από τη διακοψιμότητα."

    Τελικά πρέπει να είμαι μάντης! Το σχόλιο μου χθες στο energypress.gr
    "Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε και εμείς οι φωτοβολταϊκοι οι οποίοι πληρώνουμε και το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του μέτρου, το πως η ΔΕΗ θα συμβάλει στην μεγιστοποίηση του οφέλους όλων των μερών. Θυμίζω πως όποιο ποσό δεν απορροφηθεί από τις δημοπρασίες θα πρέπει να επιστραφεί."

    ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑΝΕ 34 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ.Η ΔΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΛΑΡΚΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΤΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Αρχιζεις και μπαινεις στο πνευμα και γινεσαι πρακτικος!!! Τα New Deal γινονται οχι για να σωθουμαι αλλα για αλλους λογους και καποιοι συναδελφοι-ρουφιανοι-συλλογοι συμετειχαν σε αυτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Επίσης από energypress.gr
    http://energypress.gr/news/me-eykolies-o-protos-diagonismos-gia-egkatastasi-fotovoltaikon-50-mw-poy-tha-ginei-ton-ioynio

    "Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του energypress, επειδή μάλλον δεν υπάρχει επαρκής αριθμός ώριμων έργων, θα υιοθετηθεί ρύθμιση ώστε τα έργα εκείνα που δεν κατέβαλαν εγγυητικές επιστολές ως τα τέλη Φεβρουαρίου 2016 και έχασαν τους όρους σύνδεσης -όπως προέβλεπε η νομοθεσία- να μπορέσουν να υποβάλουν εκ των υστέρων εγγυητικές επιστολές ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν στην διαγωνιστική διαδικασία. Πιθανόν μάλιστα, εάν αποτύχουν, να μπορούν να πάρουν πίσω την εγγύησή τους."

    ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Οσα μετρα και να παιρνουν εις βαρος μας ο λογαριασμος θα ειναι συνεχεια ελλειματικος γιατι ειμαστε η μαριδα που μπηκε στο συστημα και στα μεγαλα κολπα!! Θα μου πεις και γιατι θελεις να κοψουν απο τους παλιους...? Γιατι συμετειχαν στην πουστια μεσω συλλογου και πρεπει να πληρωσουν με το ιδιο νομισμα για να μη τολμησουν να ξαναρουφιανεψουν και με μελετες δωσουν αλωθι στο υπουργειο να ξαναβαλουν χερι στις συμβασεις μας!!! Εξαλου θα ξαναπαρουμε και κανα 2-3 μηνες μαζεμενους απο αυτους οπως αυτοι απο εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Επειδη το blog δημιουργηθηκε για να ανταλλασουν αποψεις οι παραγωγοι και να ενημερονονται για τις τρεχοντες εξελιξεις θα παρακλαουσα τον διαχειριστη να αλλαξει την δομη του blog. Για να σχολιασει καποιος θα πρεπει να εγγραφει με το ονοματεπωνυμο του και να δωσει τον Κωδικο ΕΔΡΑΘ. Εφοσον οικειοθελως δοθουν απο εμας τοτε δεν προκειται για παραβιαση ιδιωτικων δεδομενων. Δεν γινεται και δεν επιτρεπεται να κρυβομαστε πισω απο ψευδονυμα και να αντιπαρατιθεμεθα μεταξυ μας.

    Μιλαμε ολοι για το ποιος πρεπει να συμβαλλει στην εξυγιανση του λογαριασμου. Πρωτον ακομα και οταν ο λογαριασμο ηταν σχεδον θετικος παλι μας χρωστουσαν χρηματα. Ακομα και εαν ο λογαριασμος γυρισει θετικος εαν δεν ληφθουν σοβαρα μετρα με την εισοδο και αλλων Α.Π.Ε παλι θα υποστουμε κουρεμα τιμων. Οι παλιοι αντιδρουν τωρα εχοντας κανει αποσβεση τον επενδυσεων τους και ζηταν την στηριξη αυτων που εριξαν πριν δυο χρονια για να διατηρησουν τα κεκτημενα. Δεν ειναι μονο αυτοι ομως. Οσο και να θυγονται μερικοι παραγωγοι η ευνοικη μεταχειριση των αγροτων στα φωτοβολταικα με εξοργιζει ακομα περισσοτερο και με κανει και αισθανομαι πολιτης Β κατηγοριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΔΡΑΘ 11933

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ILIAS Δυστυχώς δεν απαντάς. Πλέον ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ όλοι ότι δεν έχεις πάρκο και είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία.
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ - ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΕΔΡΕΘ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΟΥ
    Παναγιώτης Μαχαίρας Άμφισσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Επειδή πολλά λέγονται για τα αγροτικά φωτοβολταϊκά σας παραθέτω μερικά στοιχεία:
    περιοχή βόρεια Ελλάδα
    σειρά προτεραιοτητας στα αγροτικά: 10(είχα κάνει αίτηση πριν βγει ο νόμος για τα αγροτικά φ/β σειρά 40)
    με την δικαιολογία ότι δεν υπάρχει δίκτυο ενισχυμένο(στα 300 μέτρα είχε κάνει ήδη άλλος παίρνω ορούς σύνδεσης 7 2012 με 41000 !! ευρώ ( για μια κολόνα και 30 μετρά καλώδιο, υπήρχε μετασχηματιστης που δεν αλλάχτηκε )
    τελειωνω το έργο μέσα στις λάσπες 7/3/2013
    τιμή κιλοβατώρας 0,295 ευρώ
    είναι υποκατάστημα είχα φορολογία 26% μέχρι 2015
    αυτά είναι πραγματικά γεγονότα και δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε nik,
      1. Aν όντως είναι διπλοτσεκαρισμένα τα παραπάνω σχετικά με τον μετασχηματιστή, αποστάσεις, κ.τ.λ. μπορεί να πάρετε επιστροφή χρημάτων από την ΔΕΗ. Καλό θα ήταν να το ψάξετε περισσότερο.
      2. Αν το υποκαταστήματα είναι σε περιοχή μικρότερη από 500 κατοίκους δεν πληρώνετε τέλος επιτηδεύματος για το υποκατάστημα
      3. Αν έχετε την αγροτική ιδιότητα θα είχατε φορολόγηση 13%. Ενδεχομένως να σας συμφέρει να αλλάξετε την δήλωση για τα εισοδήματα του 2014 (με πρόστιμο). Την διαδικασία δεν την γνωρίζω, οπότε θα πρέπει να το ψάξετε.

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΓΙΑ ΓΙΑ 178 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΟΛΟΝΕΣ ΣΕ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ 9/10
      ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ 7,840 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ 500 ΕΥΡΩ....!! ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ..( ΚΛΟΠΗ...) nik

      Διαγραφή
    3. Nik λενε για τα αγροτικα γιατι και εσεις ειχατε τους ρουφιανους που προστατεψαν το προσωπικο τους κωλο εις βαρος των αλλων αγροτων!! Συνεπεια καποιοι αγροτικοι ειναι στη πουδρα με καλες ταριφες και χαμηλο κοστος και οι υπολοιποι στο Καιαδα!! Το ιδιο σκηνικο παντου οποιος εκπροσωπουσε μια ομαδα ανεβαινε στο υπουργειο κοιτουσε το κωλο του και τα μαγυρευε και οχι την ομαδα που εκπροσωπουσε!! Ετσι βλεποντας καποιοι αυτους τους αγροτικους επιτιθονται γιατι βλεπουν αυτους και οχι εσας!! Ζουμε το θεατρο του παραλογου!! Εδω εγκαταστατης ΦΒ τοτε προεδρος συλλογου πηγαινε στον υπουργο και αντι να ζητησει να κοπουν τα εργα μεχρι να δουν τι θα γινει με το λογαριασμο αυτος ζητουσε κι αλλα εργα... κατα τα αλλα εκπροσωπουσε αυτους που ειχαν ηδη βαλει!!! Ειναι ολοι να τους παρεις με τα γιαουρτια αυτος ειναι ο λογος που αποχωρησα απο συλλογους γιατι ξερω πολυ καλα στα δυσκολα θα με κρεμασουν για τη παρτυ τους!!!

      Διαγραφή
    4. nik
      Φυσικά δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.
      Π.χ. Του Γιωτάκου (γραμματέα του ΠΣΑΦ και διαχειριστή/ιδιοκτήτη του afo.gr), τα 3 από τα 6 των Κουτσουπιάδων (πρόεδρου ΕΣΑΦ & αναπληρωτή ΠΑΣΕΓΕΣ) και 2 συγγενικά του Σπανούλη, αν και στο ίδιο τρίμηνο με σένα και με ίδιο κόστος παίρνουν 0,37708 ( +8,2 σεντς/kwh = +13.500 ευρώ ετησίως).
      Τα άλλα 3 των Κουτσουπιάδων και τα 2 των Παναγήδων (πρόεδρος ΠΟΣΠΗΕΦ / αγροτοσυνδικαλιστής με σύνδεση 30 Ιουνίου 2013), αν και επόμενο τρίμηνο από το δικό σου και με μικρότερο κόστος, απολαμβάνουν 037708 και 0,355 αντίστοιχα.
      Αυτοί είναι που διαπραγματεύτηκαν το new deal, ακύρωσαν την παραμετροποίηση και επέβαλαν σε βάρος σου οριζόντια μείωση. Διαπλεκόμενοι και ομοτράπεζοι του Παπακυρισκού, που συμπλέει μαζί τους, παραλείποντας (συστηματικά και διαχρονικά) να αναφερθεί στα υπερκέρδη τους (0,37708) και να τα συνδέσει με την δική σου σφαγή (0,295). Αναφέρεται και θα αναφέρεται επιλεκτικά (και υποκριτικά) μόνο στα δευτερεύοντα ....

      Διαγραφή
    5. Το χειρότερο με τον Παπακυριακού είναι πως δεν παραδέχεται πως τον έσωσε η παραμετροποίηση του ΣΠΕΦ/Λουμάκη αλλά αντίθετα κάνει παρέα με τους παραλίγο οριζόντιους σφαγείς του (ΠΟΣΠΗΕΦκλπ) όπως σωστά γράφεις. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως έχει τρελό κόμπλεξ με το ΣΠΕΦ, αφού ο ίδιος δεν ήταν σε θέση αλλά ούτε είχε και τις γνώσεις να σκεφτεί και να σχεδιάσει την παραμετροποίηση. Έχοντας δέσει λοιπόν από τύχη άλλος το γάιδαρο του για λογαριασμό του, έρχεται εδώ να μας πουλήσει φτηνό συνδικαλισμό, αθωότητα και μάλιστα αχταρμά. Όσο έχω σιχαθεί την ΠΟΣΠΗΕΦ αλλά τόσο συχαίνομαι και δαύτον. Δέκα πρόεδροι με δέκα μέλη όλα κιόλας είναι όλοι αυτοί και δέκα γνώμες του κόλου.

      Διαγραφή
    6. Και καλά το ΣΠΕΦ και το Λουμάκη μπορεί να μη τον γουστάρω, αλλά κάποιοι τον εκλέγουν όπως βλέπω. Τον Παπακυριακού δύο χρόνια τώρα αλήθεια ποιος τον εξέλεξε και μας κάνει κύρηγμα με ξένα κόλυβα, με ψεύτο ΕΠΗΕ και τρίχες;; Και στα δύσκολα πάντα μούγκα η κουφάλα...

      Διαγραφή
    7. Κύριε Κυριακίδη παρακαλώ ορίστε μου τι σημαίνει υπερκέρδος και πως ορίζεται αυτό.
      Είναι πραγματικά εκπληκτική η προσπάθεια σας να μειώσετε την αξία της συγκέντρωσης της προηγούμενης Κυριακής. Ο ΣΠΕΦ κλήθηκε στην συνάντηση και δεν προσήλθε σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους συλλόγους που ανταποκρίθηκαν. Από το κείμενο σας διαβλέπω πως για όλους έχετε κάτι να πείτε, μόνο ο ΣΠΕΦ όλως τυχαίως την γλύτωσε.
      To ποιός έκανε παιχνίδι τον καιρό του new deal είναι γνωστό. Η ΕΠΗΕ ιδρύθηκε 11/2014, 7 μήνες ΜΕΤΑ το new deal, συνεπώς δεν υπάρχει κάτι να προσάψετε.
      Εσείς βρίσκετε ως δευτερεύον την διάκριση των πληρωμών που πήγε να περάσει πέρυσι το υπουργείο, η οποία θα οδηγούσε σε αύξηση των υπερημεριών; Προς πληροφόρηση σας η ΕΠΗΕ έφερε τεράστιες αντιδράσεις προκειμένου το μέτρο να μην περάσει και το πέτυχε.
      Την πίεση που ασκήθηκε στον ΛΑΓΗΕ προκειμένου να κάνει ασφαλιστικά στον ΑΔΜΗΕ; Την επίσης δικαστική παρέμβαση που έγινε από πλευράς μας; Θυμίζω πως ο ΑΔΜΗΕ θα ιδιωτικοποιηθεί και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα 600 εκατομμύρια (δικά μας χρήματα) που χρωστάει η ΔΕΗ στον ΑΔΜΗΕ. Την πιθανότητα να πάρετε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου με εξαργύρωση σε 10 έτη την σκεφτήκατε;
      Συγκεκριμένα τον καιρό εκείνο κάποιοι μας έλεγαν να μην τους πειράξουμε τον αγαπημένο και λατρευτό Γκαρή, ο οποίος στα ασφαλιστικά που κατέθεσε, παρέλειψε (μας βγήκε και ξεχασιάρης) να καταθέσει όλα τα τιμολόγια καθώς το ΠΑΡΑΝΟΜΟ δίμηνο που δίνει αέρα ο ΛΑΓΗΕ στην ΔΕΗ δεν το έχει πάρει είδηση κανείς σας.
      Το μέτρο της διακοψιμότητας που επιχειρήθηκε να περάσει από το υπουργείο βιομηχανίας με την περιβόητη επιτροπή, τον Μάιο του 2015. Επίσημη πρόταση από το υπουργείο βιομηχανίας πήρε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΗΕ και δεν είχε κληθεί κανείς άλλος. Ας βγει οποιοσδήποτε πρόεδρος, οποιουδήποτε συλλόγου να με διαψεύσει πως για την συνάντηση στο υπουργείο βιομηχανίας τους ενημέρωσα εγώ. Πως σε όλους ζήτησα να παραστούν διατυπώνοντας την ίδια άποψη. Ευτυχώς φρόντισαν όλοι οι παραπάνω να βρίσκονται εκεί και το μέτρο δεν πέρασε (επί Λαφαζάνη). Μόνο ένας σύλλογος κατέβασε για άλλη μια φορά παραμετροποίηση. Κανείς άλλος δεν αποδέχτηκε το μέτρο.
      Αλλά φυσικά όλα τα παραπάνω είναι δευτερεύοντα.
      Το πρόβλημα κύριε Κυριακίδη βεβαίως δεν είναι τα παραπάνω. Στο υπουργείο έχουν συζητηθεί διάφορες λύσεις και καμία δεν στοχεύει σε συγκεκριμένη μερίδα παραγωγών. Θέλετε από εμένα να κάτσω να αρπάζομαι με κάθε σύλλογο όπως κάναμε τόσα χρόνια χωρίς κανένα όφελος; Θα μας οδηγήσει σε κάτι θετικό; Επιτέλους πρέπει να καταλάβετε πως πρέπει να αλλάξουμε τροπάρι και μακάρι και ο ΣΠΕΦ να συμμετείχε στο παραπάνω.
      Βγείτε ανοιχτά να πείτε πως η κοινή γραμμή όλων των συλλόγων της χώρας πλην ΣΠΕΦ άρχισε να σας ενοχλεί και αφήστε τις εξυπνάδες κατά μέρος γιατί χαμένοι θα βγείτε όπως και με την διακοψιμότητα.

      Διαγραφή
    8. Και μας που κάποτε μας παραμύθιαζες, τώρα σε συχαθήκαμε. Μια φορά τρίχας, πάντα τρίχας. Σε καταλάβαμε τι καπνό φουμάρεις. Και στην τελική καλά κάνει ο Σπεφ και σε φτύνει, αφού καραγκιοζάκο πας πάλι να κρυφτείς πίσω του, αφού και πάλι τίποτα δε θα κανείς. Στη διακοψιμότητα πηγές και έγλυφες και όχι δικαστικά. Ούτε γιαυτό δεν εισουνα ικανός. Σιγά ρε μη κάτσει να μιλήσει μαζί σου. Την ανταπόκριση κάποιου την κερδίζεις. Δεν στη χαρίζουνε. Εσείς και τους τρεις όλους κι όλους παραγωγούς που κάπως σε ακούγαμε τώρα σε φτύνουμε.

      Διαγραφή
    9. Και πουσε, μην τα μπερδεύεις με. τους αγρότες. Αυτοί πέστο στραβά πέστο ανάποδα, αυτό που έταξαν το έφεραν. Ο μόνος μπούρδας είσαι εσύ Παπακυριακού και η ΠΟΣΠΗΕΦ, της οποίας ο πρόεδρος λόγω αγρότης ποτίστηκε από αλλού, όπως άλλωστε και εσύ. Υπάρχει όμως μια διαφορά. Ο Παναγης δεν βρίζει τους αγρότες που τον έφτιαξαν σε αντίθεση με σένα που πας να πουλήσεις εκδούλευση αντισπεφ, ενώ από αυτούς υπάρχεις. Πόσο βλάκας είσαι ρε και ποιους νομίζεις οπτι κοροϊδεύεις και για ποσό;;; Τα τετράποδα ξύπνησαν!!! Άμα συνεχίσεις έτσι, θα μας κάνεις και εμάς μέλη του Σπεφ μπάς και δούμε άσπρη μέρα.

      Διαγραφή
  70. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ28 πότε θα ξεκινήση η πληρωμη Νοεμβριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ26 Απριλίου 2016 - 6:07 μ.μ.
    Το πιθανότερο είναι οι πληρωμές να ανόιξουν την επόμενη Τετάρτη για ποσά περίπου 3.000 ευρώ.
    11- 13 Μαίου Θα πληρωθεί τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος από τα 100ρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. MHΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΔΙ ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ο Τσε Γκεβάρα που έγινε... αρνάκι
    Φέτος συνάδελφοι εμείς χωρίς...αρνάκι
    Καλό Πάσχα σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Καλό πάντως θα ήτανε οταν πιάνουμε τον Παπακυριακου στο στοματάκι να το πλένουμε λιγάκι πρώτα.Προκειται για έναν άνθρωπο που όπως μπορει παλεύει για τον κλάδο και επισης οποία πληροφορία εχει για πληρωμές τρέχει να τις μοιραστεί μαζι μας ενημερώνοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Εάν γράψω κάτι καλό που αντικειμενικά έκανε ο ΣΠΕΦ θα μου την πέσουνε κάποιοι γιατί είμαι βολεμένος παλιός !
    Εάν γράψω κάτι καλό που αντικειμενικά έκανε ο ΑΦΟ θα μου την πέσουνε κάποιοι γιατί είμαι βολεμένος αγρότης !
    Εάν γράψω κάτι καλό που αντικειμενικά έκανε ο ΣΠΗΕΦ θα μου την πέσουνε κάποιοι γιατί είμαι τσιράκι του Παπακυριακου !
    Και η ιστορία συνεχίζεται .
    Δεν θέλω να το παίξω υπεράνω αλλά νομίζω ότι πρέπει να δούμε το πρόβλημα μας από απόσταση . Δηλαδή όσο και εάν καιγόμαστε για άμεσες πληρωμές (εγώ να δεις) πρέπει να αποστασιοποιηθούμε και να δούμε από τότε που ξεκίνησε η ιστορία και μέχρι σήμερα που πάει το πράγμα που προφανώς δείχνει που θα φτάσει τελικά το πράγμα .
    Πιστεύω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο προσπαθούν να διαλύσουν μια μορφή επιχειρηματικότητας διότι πολύ απλά
    1. δεν έχουν καμία ικανότητα διακυβερνήσεις ( διαχρονικά αναφέρομαι )
    2. εξυπηρετούν μεγάλα ή συγκεκριμένα συμφέροντα
    3. Βολεύονται και από την δική μας φαγωμάρα και μασουλάνε λίγο το σύστημα της πληρωμής και τα χρήματα πηγαίνουν αλλού ( βλέπε Μεταβλητό τέλος κ.α. )

    Μπορούμε να βρούμε τι μας ενώνει και να το παλέψουμε όλοι μαζί. Νομίζω θα βγούμε κερδισμένοι ΟΛΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσες φορρες τα λεγαμε πριν το New Deal..!!! Καποιοι τοτε διαλεξαν το δρομο του προσωπικου οφελους και πως τυγχανει να ειναι ολοι τους προεδροι καπου!! Φυσικα κατα τυχη βολευτηκαν καποιοι που ετυχε να εχουν τα ιδια παρκα με τους προεδρους και τωρα μαχονται γι αυτους να μη χασουν τα κεκτημενα!! Και πες μου τωρα γιατι να ενωθω με αυτους τωρα..? 1) Σε παρομοια κατασταση πως θα συμπεριφερθουν θα με πουλησουν παλι..? 2) Εγω απο τις ενεργειες τους πληρωνω καθε μερα αυτοι οχι γιατι να ενωθω..? Μπορεις με το χερι στο Ευαγγελιο να μου πεις οτι θα ειναι ακεραιοι...? Αν ηταν τετοιοι θα ηταν και την προηγουμενη!! Αλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως!! ΟΧΙ φιλε δε προκειται ποτε ξανα να δω αυτο το χωρο εννωτικα γιατι καηκα ασχημα!! Ουτε μεταμελεια δε δειξαν να καταλαβουν το λαθος τους εστω και βγαινουν και στην επιθεση!! Αφου με τελειωσαν και δε δειχνουν ιχνος μεταμελειας θα τους παρω μαζι!!!

      Διαγραφή
    2. Δεν είπα αυτό. Όλοι ξέρουμε, όσο και αν δεν μας βόλευε πως ο ΣΠΕΦ βαθιά είχε δίκιο. Το έχω και γω κάποιες φορές πει πως επιστημονικά ο ΣΠΕΦ έχει ικανότητες που κανένας άλλος μέχρι σήμερα δεν είχε. Επίσης αν και ειλικρινής στο τι μπορούσε να γίνει, ήταν σκληρός. Από εκεί και πέρα με ενοχλούν οι ψεύτες και οι δήθεν.σαν τον Παπακυριακού και το ΠΟΣΠΗΕΦ.

      Διαγραφή
    3. Σκληρος με τους αλλους οχι τον ευατο του!!! Ικανοτητες....? Μαλλον θα εννοεις το ρουφιανεμα και τα καφεδακια στον υπουργο εκει ναι παω πασο απο τις μεγαλυτερες ικανοτητες στο χωρο!! Ολοι τον κωλο τους φροντιζουν δυστηχως ακεραιο συλλογο δεν εχω δει μεχρι τωρα ....

      Διαγραφή
  77. Άστα ilias την πατήσαμε με τους καραφλοκόλακες Παπακυριακού και Σία. Μας τάισαν κουτόχορτο και έτσι δεν είδαμε μπροστά μας καθαρά πως είναι τα πράγματα. Σήμερα κατά βάθος όλοι στηρίζουν το new deal και όλοι στις ιδιαίτερες συζητήσεις τους σου λένε πως αυτό ήταν η μόνη δίκαιη λύση. Δες για παράδειγμα εσένα πως σου απαντάνε εδώ. Βέβαια με αυτά που γραφείς ούτε εγώ πλέον δεν συμφωνώ. Έχουν όλοι γυρίσει υπέρ του Σπεφ. Εκτός και αν πάλι ξεγελιέσαι από τα ψέμματα του Παπακυριακού που μας λέει πως δεν μπορούμε να του προσαψουμε λέει κάτι επειδή τότες δεν είχε ιδρυθεί..... Καλά ο τύπος είναι για πολλές σφαλιάρες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειμαι ασυμβιβαστος και δε προκειται να συμβιβαστο ποτε με αυτους που φεραν τη καταστροφη σε μενα και στους περισσοτερους παραγωγους. Με αλλη ιδιοτητα πηγαιναν στο υπουργειο και αλλη εφαρμοζαν!!! Αντιθετα θα τους πολεμω παντα μεχρι να τους παρω μαζι μου στο δρομο που με οδηγησαν!!!

      Διαγραφή
    2. ILIAS Δυστυχώς δεν απαντάς. Πλέον ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ όλοι ότι δεν έχεις πάρκο και είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία.
      ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ - ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΕΔΡΕΘ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΟΥ
      Παναγιώτης Μαχαίρας Άμφισσα

      ΑΝΤΕ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ρε τετοια επιμονη με τα προσωπικα μου στοιχεια μονο ο Αιας ειχε πριν απο καιρο..!!! Οτι απαντησα σε κεινον υσχυει και για σενα.

      Διαγραφή
    4. Κακομοίρη, τι κρίμα να εξαρτάσαι από κυβερνήσεις και να είσαι υποχρεομένος να ανακατευεσαι με ιδιωτικό τομέα!!!!!!!!!
      Βέβαια και να χρηματίζεσαι είναι μιά δύσκολη απόφαση.
      Αργόμισθε υπαλληλήσκο.
      ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΠΟ ΔΩ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
      ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΚΟ

      Διαγραφή
  78. Αφού τα βρήκαμε τα στοιχεία του, τι τον ξανάρωτάται τον ilias ρε παιδιά;

    Ηλίας Δούλος είναι τ' όνομα του, αργόμισθος υπάλληλος ΥΠΕΚΑ που βρίζοντας τους φωτοβολταϊκούς προσπαθεί να ιδιωτεύσει και να πάρει λεφτά από τη τυφλή διχώνια τους πουλώντας ψευτομελέτες για να βγάλει ο ένας το μάτι του άλλου.
    Οπότε έχουμε και λέμε ΕΔΡΕΘ ΜΗΔΕΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα πεταχτηκε και η Φουτσα μερες που ειναι να με συγχωρεσει...
      Βρε ανοητε δεν εχω σχεση με αυτον που λες... αλλα βεβαια αυτα γινονται οταν χωνονται οι συζηγοι!! Πες τη γυναικα σου δε κανει για ντετεκτιβ ας ασχοληθει με κανενα τσουρεκι μερες που ειναι!! Αντε γεια λογω ημερας δεν ξαναπαντω σε γιουσουφακια μετα τις γιορτες και ευχομαι η Ανασταση του Κυριου να ξεβρομισει το χωρο των ΑΠΕ!! Χρονια Πολλα Καλη Ανασταση στους κουρεμενους του New Deal!! Οι αλλοι εχουν Ανασταση καθε μερα!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  79. Κακομοίρη, τι κρίμα να εξαρτάσαι από κυβερνήσεις και να είσαι υποχρεομένος να ανακατευεσαι με ιδιωτικό τομέα!!!!!!!!!
    Βέβαια και να χρηματίζεσαι είναι μιά δύσκολη απόφαση.
    Αργόμισθε υπαλληλήσκο.
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΠΟ ΔΩ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ 
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Συνονοματε ασε τον Παπακυριακου και βαλτα με τον σπεφ. Αυτος μας καταντησε ετσι....μην χανουμε το δασος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ωραία η ντρίπλα σου Παπακυριακού να χρησιμοποιήσεις το όνομα μου με ψευτολογαριασμό για να μπερδέψεις τον κόσμο, αλλά εγώ ο Χρήστος "ο τετράποδος" στάχω πολύ φυλαγμένα κουφαλίτσα. Βλέπεις τα "ας προσεχές" που μου έλεγες στο τηλέφωνο, με την υποκρισία σου να κρύβεσαι πίσω από το Σπεφ και στο τέλος να μας λες οτι δεν μπορούμε να σου προσαψουμε τίποτα, δεν κολλάνε. Είσαι καραγκιόζης και ψεύτης όσο κανείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι εσυ δεν γραφεις με πολλα προφιλ Αια? Καζακος κλπ??

      Διαγραφή
    2. Βλεπεις Αια=Καζακος=Χρηστος τωρα...σε προδιδουν οι βρισιες που χρησιμοποιεις με οποιοδηποτε προφιλ...εισαι ο μονος αλλωστε που υβριζει συνεχως εδω μεσα κ προσβαλει! 1 Μαι σημερα...μπηκε ο μισθος?

      Διαγραφή
    3. Τετραποδε το παράκανες ή οποίος τέλος πάντων κρύβεται πίσω σου, όπως και από τον ilias. Εγώ ο Χρήστος ο δύποδος έχω μήνες να γράψω εδώ και τίποτα από όσα έχουν τις προηγούμενες ημέρες γραφτεί δεν είναι δικό μου. Άλλωστε εγώ ήμουν και είμαι υπέρ του ΣΠΕΦ σε αντίθεση με ό,τι παραπάνω γράφεται, ότι ο άλλος Χρήστος, δηλαδή εσύ τετράποδε, δεν γουστάρεις τον σύνδεσμο αυτό.

      Διαγραφή
    4. Μα παραπανω το ομολογησες οτι εισαι τετραποδος! ΘΑ δυσκολευεσαι λιγο να βρεις γκομενα....οχι μονο γιατι εχεις 4 ποδια αλλα κυριως για το βρωμοστομα σου.

      Διαγραφή
    5. Έχεις μπλέξει τους καθρέπτες σου και τους ψευτολογαριασμούς σου.

      Διαγραφή
  82. Ο Illias μας προτείνει να αγωνιστούμε ο κάθε ένας μόνος του ! Η επιτυχία είναι πάρα πάνω από βέβαια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Χριστος Ανεστη Συναδελφοι,, ευχομαι απο καρδιας,, υγεια και ευτυχια σε ολους,,, τωρα για καποιους αλλους, καλη ψυχη,,και φωτιση,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Eξόφληση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ Νοεμβρίου 2015
    04.05.2016
    Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες, άρχισε η εξόφληση των τιμολογίων παραγωγής Νοεμβρίου 2015. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 4.850 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 3.219,86€ (37% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Νοέμβριο). Επιπλέον θα εξοφληθεί και το μεγαλύτερο μέρος των τιμολογίων που αφορούν διορθωτικές εκκαθαρίσεις αγροτικών φωτοβολταϊκών για όσους αγρότες υπέβαλαν υπεύθυνη δήλωση για τη διατήρηση της ιδιότητας του κατ’ επάγγελμα αγρότη εντός του Νοεμβρίου 2015.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Άρχισε ο Νοέμβριος. Καλό αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ειμαστε 'μολις' 5,5 μηνες πισω...και προβλεπετε να φτασει 8μηνο σιγα σιγα. Καθε 4 μηνες θα πληρωνομαστε για 3. Και ο υπουργος μας , θα μας δωσει το 70% αντι 60% απο τους ρυπους ( καπου 15εκατομυρια παραπανω το χρονο ) , αλλα λειπουν 10 φορες τοσα καθε χρονο ...

      Διαγραφή
    2. Μια ειναι η λυση να κουρευτουν αυτοι που δε κουρευτηκαν στο New Deal και να παιρνουμε καθε μηνα πληρωμη δυο μηνων η εστω να κοψει απο τις υπερπαραγωγες αυτων που δε κουρευτηκαν αλλιως μαγκες ζητω που καηκαμε... σε λιγο δε θα πληρωνετε κανεις παπαλα!!!!

      Διαγραφή
    3. ηλια γιατί δεν πουλάς το πάρκο σου??

      Διαγραφή
    4. Δεν το εφτιαξα για να το πουλησω αλλα ως επενδυση!!!

      Διαγραφή
  86. Ilias,
    Αντε ρε νούμερο, από εδώ.
    Να μιλάνε αυτοί που έχουν πάρκα ΟΧΙ εσύ.
    Υπάλληλε του δημοσίου.
    Όσο δε γράφεις το κωδικό ΕΔΡΕΘ αυτό θα σου λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ilias ,
    Το troll που κάνεις το έχει πάρει χαμπάρι ο καθένας εδώ μέσα.
    ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ με αυτά που λες.
    Πάρε το κουβαδάκι σου και δίνε του υπάλληλε του υπουργείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο εκλογες σε σωζουν απατεωνισκο των ΑΠΕ που θελεις στις πλατες μας να βγαζεις λεφτα!! Ηρθε η ωρα σου να δωσεις τον οβολο σου οπως το δωσαμε οι περισσοτεροι και ενω καποιοι δε μπορουσαν εσυ μπορεις!! Ωρα να πληρωθουμε χρωστουμενα αλλιως παπαλα!! Τι θελεις δηλαδη να κοπουν εντελως οι πληρωμες εκει τι θα πεις μετα..?

      Διαγραφή
  88. Πολύ ωραία η πρόταση σου, συγχαρητήρια! Περιμένω μέχρι αύριο να μου πεις πόσα εκατομμύρια εξοικονομεί αυτή η πρόταση σου. Επίσης αν δεν φτάνουν, από που σκοπεύεις να βρεις τα υπόλοιπα.
    Συνεπώς ξέρεις, πόσα είναι τα πάρκα που δεν κουρεύτηκαν.
    Επίσης ξέρεις την εγκατεστημένη τους ισχύ.
    Επίσης ξέρεις αν έχουν αναπτυξιακό ή όχι. (κατηγορία ΜΕ/ΧΕ)
    Επίσης γνωρίζεις το παραγωγικό τους δυναμικό.

    Επειδή λοιπόν από τα παραπάνω δεν γνωρίζεις ούτε ένα στοιχείο, πόσο μάλλον όλα, δεν μπορείς να γνωρίζεις και πόσα χρήματα "μαζεύει" η πρόταση σου.
    Επίσης δεν καταλαβαίνεις πως κάνοντας τέτοιες προτάσεις, θα την φας και εσύ στον κεφάλι, αλλά συνεχίζεις απτόητος.
    Αν κουρευτούν τα πάρκα που αναφέρεις, θα την ξαναφάς, κατάλαβε το.
    Με το τροπάρι που συνεχίζεις κάθε μέρα, εξυπηρετείς άλλα συμφέροντα, αλλά όχι το δικό σου. Εξυπηρετείς την προμήθεια ( ELPEDISON, PROTERGIA, ΗΡΩΝ, ΔΕΗ κ.τ.λ.) καθώς σαν λύση δεν βλέπεις το να μειωθεί η κερδοφορία τους που είναι τεράστια, αλλά συνάδελφοι σου.
    Εξυπηρετείς επίσης το υπουργείο που θέλει να κόψει από εσένα για να βρει ΕΤΜΕΑΡ να πληρώσει τις νέες μονάδες που θα μπουν στο σύστημα.
    Eπίσης δεν έχεις κανένα πρόβλημα που η ΡΑΕ αφθαίρετα, προέβηκε σε μείωση του ΕΤΜΕΑΡ κατά 130 εκατομμύρια, χωρίς να επεξεργαστεί όπως όφειλε ως ανεξάρτητη αρχή, τα δεδομένα που της δόθηκαν από το υπουργείο και τον ΛΑΓΗΕ. Ακόμα και να έβγαιναν τα κουκιά με την λύση σου, την επόμενη φορά που η ΡΑΕ θα κάνει μείωση τί θα κάνεις; Πάλι θα παίξεις την ίδια κασέτα;
    Ακόμα και αν όλα τα παραπάνω αδυνατείς να τα καταλάβεις, σε πληροφορώ πως αυτή τη στιγμή η ΔΕΗ χρωστάει στον ΑΔΜΗΕ 600 εκατομμύρια. Και αυτός με την σειρά του στον ΛΑΓΗΕ.
    Ο ΕΛΑΠΕ από όπου πληρώνεσαι είχε έλλειμμα 45 εκατομμύρια το Φεβρουάριο. Πόσους μήνες σου χρωστούσαν τον Φεβρουάριο; ΕΝΑΝ;;;; ή 4;;;;;
    Προφανώς και 4.
    Προφανώς επίσης ξεχνάς το παράνομο δίμηνο που χαρίζει ο ΛΑΓΗΕ στην ΔΕΗ. Ξεχνάς επίσης το πόσα χρωστάνε στη ΔΕΗ. Ξεχνάς επίσης πως ο ΛΑΓΗΕ έχει εισπράξει από τη ΔΕΗ ολόκληρο τον ΗΕΠ Απριλίου και ακόμα δεν μπορούν να σου πληρώσουν τον Νοέμβριο.
    Και παρόλα αυτά ισχυρίζεσαι πως θα πληρωθείς και δίμηνο αν την φάνε κάποιες ομάδες παραγωγών. Λυπάμαι που θα στο πω, αλλά είτε έχεις μαύρα μεσάνυχτα και έχεις πάρκο, είτε δεν έχεις και παίζεις άσχημο παιχνίδι.

    Όλα τα παραπάνω αν όντως έχεις πάρκο. Γιατί αν δεν έχεις, τις εξυπνάδες αυτές έλα να μου τις πεις την επόμενη εβδομάδα στο υπουργείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη, ότι δεν έχει πάρκο είναι ΣΙΓΟΥΡΟ.
      Τον έχουμε προκαλέσει πολλές φορές να μας δώσει μία απόδειξη.
      Γιά όλα τα υπόλοιπα που του λες δεν δίνει μία.
      Ο μόνος του καημός είναι να ξανακουρευτούν ΟΛΑ τα φ/α

      Διαγραφή
    2. Δεν εξοικονομει οπως δεν εξοικονομουσε το New Deal απλα θα ησυχασουμε με το λογαριασμο για καμια 2 χρονια και θα παμε στους τρεις μηνες απληρωτοι!! Πολυ απλα ειναι τα πραγματα σωνομαστε προσωρινα αλλα σωνομαστε αλλιως σε λιγο δε θα πληρωνεται κανεις!! Αυτο θελετε..?

      Διαγραφή
    3. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΔΡΕΘ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΟΥ???????
      ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
      ΤΟ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΙ

      Διαγραφή
    4. Όπως το περίμενα αγαπητέ Ilias...καμία απάντηση.
      Λοιπόν η λύση σου εξοικονομεί 20 - 25 εκατομμύρια. Το υπουργείο ψάχνει πάνω από 150.
      Κάνε την πράξη.

      Διαγραφή
    5. Και τα 25 δεν ειναι λιγα. Μια χαρα ειναι! Μικροτερο το ποσο που θα απομεινει να καλυφθει. Δεν μας ειπες τιποτα απολυτως!

      Διαγραφή
  89. Καλημερα καμα πληρωμη θα γινει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Η Εθνική κατέβαλε τα χρήματα χθες. Μου πιστώθηκαν στο λογαριασμό από εγκαταστάσεις των 60kw και 20kw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Πειραιώς Θεσ/νίκη πλήρωσε πριν από λίγο για 20άρι πάρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Αν καποιος ενδιαφερεται για την συντηρηση του φ/β παρκου (πλυσιμο πανελ-κοψιμο χορτων-ψεκασμα χορτων-συντηρηση υποσταθμου και μετασχηματιστη Μ/Τ -τεχνικη υποστηριξη) στην περιοχη Καρδιτσας, Τρικαλων,Λαρισας ας επικοινωνησει στο 6944601440

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ