Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Προσοχή, προσοχή!! Η διαφημιστική εταιρεία Sugar βάρεσε κανόνι αφήνοντας απλήρωτους συνεργάτες της και εκδοτικές!!!

Τι σχεση εχει με τα φωτοβολταικα το κανονι??? απατη μου μυρίζει....  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. Δειτε και τα σχολια στην αναρτηση για neon energy να καταλαβετε...Mήπως θα ακολουθησει και αλλο κανονι?

Πηγη http://sarotiko.blogspot.com/2011/05/sugar.html


Κόλπο grosso από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Γιαννετόπουλο, ο οποίος έχει εξαφανιστεί)Απίστευτο κανόνι βάρεσε
η διαφημιστική Sugar την περασμένη εβδομάδα. Η διαφημιστική αγορά προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει το γεγονός κρυφό, αλλά τα ποσά ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο ευρώ και οι εκδότες απειλούν θεούς και δαίμονες.

Ιδιοκτήτης της εταιρείας φαίνεται να είναι κάποιος Γιαννετόπουλος και η σύζυγός του, οι οποίοι εσχάτως ασχολούνται και με τα ... φωτοβολταϊκά.

Tο φοβερό της υποθέσεως είναι ότι θεωρητικά η συγκεκριμένη διαφημιστική δεν είχε κανένα πρόβλημα και μάλιστα μέχρι και την τελευταία στιγμή λέγανε σε όλους ότι «Ελάτε να πληρωθείτε την τελευταία Παρασκευή του Απριλίου». Από την περασμένη εβδομάδα τα γραφεία της εταιρείας είναι κλειστά και οι πελάτες που είχαν χάψει ότι θα πληρωνόντουσαν cash έξι μήνες μετά τη συνεργασία κλαίνε τα λεφτά τους.
Προσοχή σε όλους! Τέτοια λαμόγια κυκλοφορούν σε όλη τη διαφημιστική αγορά και πολύ συχνά καλύπτονται πίσω από το προσωπείο των σοβαρών, των μετρημένων και πάνω απ’ όλα των σίγουρων.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΧΑΙΡΕΙ ΑΚΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΑΦΝΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ NEON ENERGY ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΛΠΟ??? ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ