Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προς Αθήνα: Δώστε τον ήλιο για να πάρετε δάνειο

Γκρρρρ , Δικός μου ειναι!!
Το παρακατω δημοσιεύθηκε ΣΉΜΕΡΑ. Κατα ενα "περιεργο λογο" εμενα μου ακουγονται σαν παλια νεα!!  

Δεν φαινόταν, δεν σχεδιαζόταν άραγε να πανε ΟΟΟΟΛΛΛΑΑΑΑ στις ξενες εταιρίες?

Εγω, ενας απλος πολιτης το είδα αυτο
και το εχω γραψει στις αναρτήσεις περι γερμανίας, και χρηματοδοτησης απο τραπεζες. Το σχεδιο ειναι οργανωμένο λοιπον.

ΒΓΕΣ Ελληνα από κάθε επένδυση. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΟΥ. Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΑΣ!!

«Η ετήσια ηλιοφάνεια στην Ελλάδα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή της Γερμανίας. Θα μπορούσε λοιπόν να εξάγει η ηλιακή ενέργεια σε εμάς» δηλώνει ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Die Zeit.

Στην ίδια συνέντευξη η οποία θα δημοσιευθεί αύριο επισημαίνει ότι η εκμετάλλευση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από γερμανικές επιχειρήσεις θα μπορούσε να αποτελέσει μία λύση προκειμένου να ενισχυθεί η ελληνική οικονομία και να περιοριστεί το δημόσιο χρέος. «Με αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα θα πετύχει βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και των εξαγωγών της, κάτι το οποίο είναι επιθυμητό» δήλωσε ο Σόιμπλε. Ο ίδιος πάντως διευκρίνισε ότι οι προτάσεις του δεν έχουν «εθελοντικό χαρακτήρα» αλλά αποτελούν προϋποθέσεις για τη συμμετοχή της Γερμανίας στο νέο δάνειο που πρόκειται να συμφωνηθεί για την Ελλάδα.

Ο κ. Σόιμπλε συνδέει τη χορήγηση περαιτέρω βοήθειας στην Ελλάδα με «ιδιωτικοποιήσεις και δομικές μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας» και επισημαίνει ότι πρέπει να αξιοποιηθούν αποτελεσματικότερα και οι χρηματοδοτικές ενισχύσεις από την ΕΕ, σημειώνοντας ότι «πρέπει να ξεφύγουμε όσο μπορούμε από τη λογική της διασποράς των επιδοτήσεων».


Ζητεί να παραχωρηθεί η εκμετάλλευση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε επιχειρήσεις της χώρας του


«Χωρίς αυτές τις προοπτικές είναι δύσκολο να πειστεί ο γερμανός φορολογούμενος για τη συμμετοχή της Γερμανίας σε ένα νέο πρόγραμμα με υψηλούς κινδύνους» κατέληξε ο γερμανός υπουργός.

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=407318

1 σχόλιο:

  1. Πάρτε ένα δάνειο σε μόλις μία ώρα !!! Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας ή για να επενδύσετε στην επιχείρησή σας, ευγενικά επικοινωνήστε μαζί μου τώρα
    αν ναι επικοινωνήστε μαζί μου στο micheldirecteurcl56@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ