Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Παραγωγή Φωτοβολταϊκών Mάρτιος- Απριλιος - Πληρωμή Αυγουστος/Σεπτεμβριος 2017

Ενημερώστε όταν έχετε πληρωθεί  τράπεζα, περιοχή φ/β, ημ/νια πληρωμής και μην ξεχνατε το ποσο.








Για να μπορέσετε να σχολιάσετε

δείτε ανάρτηση εδώ  -εν συντομία ενας λογαριασμός απο το gmail χρειάζεται. Καντε αναζήτηση στο google "gmail account"
Για πληροφορίες σχετικά με προηγούμενους μήνες πληρωμής δείτε Πληρωμές Παραγωγής αλλη ανάρτηση εδώ.

Απο εδώ και στο εξής, οσα σχόλια έχουν ανάρμοστη γλώσσα θα κόβονται, παρόλο που μπορεί να περιέχουν και μία τοποθέτηση επί του θέματος.

252 σχόλια:

  1. Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους. Γνωριζει καποιος να μας πει γιατι ο ΛΑΓΗΕ εχει σταματισει εδω και κανα 3μηνο να βγαζει στοιχεια για τον Ειδικο λογαριασμο? Δεν εχει υποχρεωση , οποτε δεν μας ενημερωνει ή ειναι κατι αλλο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σε όλους, από την αρχή του 2017 πληρώνω ΕΦΚΑ 340€/μήνα, 4.080€/ έτος (30%*κέρδη) και άλλα τόσα ο συνέταιρος. Έχει βρει κάποιος τρόπο για να το αποφεύγει; Αν από ΟΕ την κάνω ΕΠΕ ή ΙΚΕ θα το γλιτώσω;

    Να σημειώσω ότι πληρώνω και τα μαλλιοκέφαλά μου σε ΙΚΑ ως μισθωτός και μέχρι πέρσι λόγω αυτού δεν πλήρωνα 2η ασφάλεια. Ευχαριστώ για το χρόνο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μπορείς να το αποφύγεις αν δεν κάνεις διανομή κερδών. Αν κάνεις διανομή πάλι θα υπολογίζεται ΕΦΚΑ στο ποσό της διανομής (και φόρος 15% επίσης στο ίδιο ποσό)

      Διαγραφή
    2. Το παραπάνω το γράφω για την μετατροπή σε ΕΠΕ ή ΙΚΕ που γράφεις. Σαν ΟΕ αναγκαστικά όλα τα κέρδη περνάνε στους μετόχους

      Διαγραφή
    3. Στις ΙΚΕ, οι εταίροι, πλην του διαχειριστή, δεν υποχρεώνονται σε κύρια ασφάλιση. Μεχρι στιγμής ισχυει. Δεν ξέρω για το μέλλον.

      Διαγραφή
    4. Ξέρει κανείς πόσο έυκολο είναι να μετατρέψεις μια ΟΕ σε ΙΚΕ; Με τον ΛΑΓΗΕ υπάρχει κανένα θέμα;

      Διαγραφή
  3. Φίλε daglar για το ίδιο ακριβώς πρόβλημα το οποίο πρέπει να σου πω έχει περίπου γονατίσει την επιχείρησή μου έχω βάλει το λογιστή μου και ψάχνει...έχω ΟΕ και πληρώνω 750 ευρώ κάθε μήνα μιας και έχω δύο πάρκα κατοστάρια.Απ ότι μου έχει πει, τον ΛΑΓΗΕ δεν τον ενδιαφέρει το είδος της επιχείρησης που έχεις φτάνει μόνο να διαθέτεις φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα για να μπορεί να σε πληρώνει. Ελπίζω πολύ σύντομα να έχω νέα για να μπορέσω να μετατρέψω την επιχείρηση μου ώστε να ανασάνω. Κράτησε επαφή αν θέλεις στο email: gntsamis@gmail.com Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ κύριοι για τις απαντήσεις σας, είναι πολύ άσχημο να σου κόβουν τα κέρδη κατά 30% χωρίς να μπορείς να αντιδράσεις. Θα συνεχίσω και εγώ την προσπάθεια και θα ενημερώσω για οποίο νεώτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πειραιώς Αργολίδα εξόφληση Μαρτίου 8300 πριν από λίγο χωρίς ανακοίνωση εντολής πληρωμής από ΛΑΓΗΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιβεβαιώνω!Πειραιως Καλαματας 7245€!Καλα αυτοί οι κοπρίτες του ΛΑΓΗΕ τόσο δύσκολο είναι να βγάλουν μια ανακοίνωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΚΟ ΑΧΑΙΑΣ 6980 ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Μαρτίου 2017
    30.08.2017

    Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες χθες και σήμερα, ο ΛΑΓΗΕ συνέχισε την εξόφληση τιμολογίων για παραγωγή Μαρτίου 2017. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν επιπλέον 2.850 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 682.382,49€ !!!!!!!! (87% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Μάρτιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θερμά συγχαρητήρια στο ΑΦΟ που έπεσε πάλι μέσα!Τι να πω!Η κουτσή Μαρία από την Κύπρο θα φταίει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα ξυπνάς αγκαλιά με το ΑΦΟ
    Θα τρως αγκαλιά με το ΑΦΟ
    Θα χέζεις αγκαλιά με το ΑΦΟ
    Θα κοιμάσαι αγκαλιά με το ΑΦΟ

    Αυτή είναι η μοίρα σου.
    Απόλαυσέ την !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολλες πληρωμες βλεπω τελευταια τι γινεται..???? Ρε λετε μετα τις Γερμανικες εκλογες να εχουμε και εδω και να μας καλοπιανουν...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας είναι καλά ΠΣΑΦ-ΣΠΕΦ που πίεσαν με τις αγωγές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ Κα ΜΑΡΙΩ ΜΑΣ!! ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΩΣ ΥΠΕΡ ΠΣΑΦ-ΣΠΕΦ, ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΤΙ ΠΩ ΡΕ, ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΕΛΙΚΑ...ΚΡΙΜΑ

      Διαγραφή
    2. Το μονο που πιεσαν ειναι η υπομονη μας απο τις βλακειες τους που εχουν αντικτυπο στα παρκα μας!!!

      Διαγραφή
    3. Μα σας παρακαλώ μην τους βγάζετε από την πλάνη τους. Αυτοί νομίζουν οτι φτερνίζονται και η ΔΕΗ, το υπουργείο και ο ΛΑΓΗΕ τρέμουν και πληρώνουν.

      Μετάφραση φτερνίσματος : αναγνωριστική αγωγή που αν έχει θετικό αποτέλεσμα, απλά αναγνωρίζεται ότι σου χρωστάνε χρήματα -δεν σημαίνει ότι θα τα εισπράξεις κι όλας!...
      και να μην ξεχνιόμαστε...ποιό τιμολόγιο ΕΤΜΕΑΡ έχει πληρώσει τώρα η ΔΕΗ;
      Θέλατε και αγωγές τρομάρα σας...όταν σας έλεγα οτι τα τιμολόγια μέχρι τότε θα έχουν εξοφληθεί, χλευάζατε.
      Που είσα τίκι -τάκα... από το πολύ το τάκα τάκα έχεις κάψει εγκέφαλο!

      Συγχωρείστε το ύφος μου αλλά γύρισα από διακοπές και έχω κέφια.

      Διαγραφή
    4. κυριε παπακυριακου ειχατε κανει και εσεισ μια προβλεψη οτι η υπερημεριεσ θα μεγαλωσουν τον σεπτεμβριο και ειχατε καλεσει τουσ παραγωγουσ να κανουν ορθη διαχειρηση των χρηματων που περνουν. απαντηστε σε αυτη την προβλεψη .

      Διαγραφή
    5. Πολύ σωστή υπενθύμιση !! Αλλά δεν ήτανε πρόβλεψη, αφού δεν ξέρει που παν τα τέσσερα για να κάνει προβλέψεις ... Ήταν απλά η ευχή του..., να μην πληρωνόμαστε ώστε να έχει ρόλο... και πάνω απ' όλα να μη φανεί πόσο ξεφτιλισμένος είναι που όλους αυτούς τους μήνες κατηγορεί τον ΣΠΕΦ και τον ΠΣΑΦ που έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά και πάλι!!! Όσοι ασχολούνται με τον Παπακυριακού είναι άξιοι της μοίρας τουs...
      Όπως πάντα οι έγκυρες προβλέψεις διατυπώθηκαν εδώ:

      http://www.spef.gr/index.php/el/nea/deltia-typou/item/652-synenteykseis-proedron-spef-kai-psaf-sto-afo-gr-gia-tis-yperimeries-stis-pliromes

      Διαγραφή
    6. Θα πρότεινα μάλιστα να βάλουμε όλοι το κάτι τι μας...., ώστε να ξεκουμπίσουμε τον Παπακυριακού σε μόνιμες διακοπές, ώστε να πληρωνόμαστε καλά, αφού θα αποφύγουμε τις ζημιές που κανει συμμαχώντας με τη ΓΕΝΟΠ σε βάρος των ΑΠΕ. Χαχαχα!!

      Διαγραφή
    7. Energy φαντάζομαι συμφωνείτε πως προκειμένου να κάνεις μια πρόβλεψη πρέπει να έχεις στην διάθεση σου στοιχεία. Προφανώς και ποτέ δεν τα έχουμε όλα στην κατοχή μας και αυτό καθιστά την πρόβλεψη πιο δύσκολη.

      1. Γνώριζα και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι υπερημερίες μειώθηκαν καθώς δόθηκε από την ΔΕΗ ένα τεράστιο ποσό στον ΛΑΓΗΕ μετά την πώληση του ΑΔΜΗΕ.
      2. Οι πληρωμές των δικών μας τιμολογίων έχει άμεση σχέση με την εισπραξιμότητα της ΔΕΗ
      3. Ότι το σχέδιο της ΔΕΗ να αναλάβει ιδιωτική εταιρεία να αυξήσει την εισπραξιμότητα της, δεν έχει ακόμα μπει σε εφαρμογή ενώ υπολόγισαν ότι θα ήταν εφικτό πριν τις καλοκαιρινές αιχμές.
      4. Ότι η εισπραξιμότητα της ΔΕΗ τον Αύγουστο μειώνεται σημαντικά
      5. Και ότι από εδώ και πέρα (από τον Μάρτιο και μετά) ξεκινάνε οι πληρωμές των δικών μας τιμολογίων τα οποία είναι μεγάλα.
      Με βάση τα παραπάνω, εσείς θα κάνατε κάποια διαφορετική πρόβλεψη;
      Θυμίζω ότι σε ανακοίνωση μου στις 8 Aυγούστου έγραψα ότι οι πληρωμές Μαρτίου θα ξεκινήσουν στις 24 του Αυγούστου όπως και έγινε. Για την ώρα η εισπραξιμότητα της ΔΕΗ πάει καλά. Μακάρι αυτό να συνεχιστεί, πιστεύω πως όλοι το ευχόμαστε.

      Διαγραφή
    8. Δημήτρης Γ σε ευχαριστώ πολύ που εμφανίζεις για άλλη μια φορά τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΣΑΦ ο οποίος στην συνέντευξη του μεταξύ άλλων λέει :
      "κάναμε (ως αγρότες) μια υποχώρηση του 2014 στο λεγόμενο new deal, όπου οι αγρότες πλήρωσαν τα σπασμένα ολωνών"
      Το αστείο είναι ότι χάριν της συμμαχίας σας, ο ΣΠΕΦ ανέχτηκε την παραπάνω διατύπωση. Ευτυχώς δηλαδή που το πλήρωσαν μόνο οι αγρότες, προφανώς όλα τα υπόλοιπα πάρκα ιδιωτών δεν κουρεύτηκαν...και δεν το γνωρίζουν και οι ίδιοι οι ιδιώτες.
      Η δεύτερη βαρύγδουπη δήλωση είναι περί διαφάνειας. Με τις προσφορές που ρίχνουν κάποιοι στον ΗΕΠ χειραγωγούν την ΟΤΣ και γίνεται της τρελής, αλλά ο ΠΣΑΦ βλέπει διαφάνεια. Μόνο που αυτό το παιχνιδάκι ορισμένων κόντεψε να ρίξει την χρέωση προμηθευτών, που τόσο είχαμε ανάγκη για να ισοσκελίσει ο ΕΛΑΠΕ.
      Τώρα όσο για την προπαγάνδα περί του ότι βγάλατε τα κάστανα από την φωτιά, πούλησε τα σε αυτούς που κοροϊδεύετε συστηματικά. Μας έλεγες ότι θα πάρουμε πίσω και λεφτά από τόκους τρομάρα σου.
      Και επιμένεις κι όλας ότι με μια αναγνωριστική αγωγή πίεσες και πληρωθήκαμε.

      Διαγραφή
    9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    10. δημητρησ Γ πραγματικεσ απαντησεισ τεκμηριωμενεσ και αποδεδειγμενεσ για αυτουσ που ειναι πραγματικη επενδυτεσ και επιχειρηματιεσ τησ ερωτησεισ στον παπακυριακου τησ εκανα να δω αν θυμαται την πτολεμαιδα 5 δυστηχοσ ομωσ ελαχιστοι εχουν πραγματικη αποψη τη συμβαινει στον χωρο τησ ενεργειασ και που πραγματικα ειναι τα προβληματα ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΝΗΝ ΕΒΡΙΖΕΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑΤΗ ΕΤΣΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ

      Διαγραφή
    11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    12. Energy,αναφέρθηκες στο ότι έκανα λάθος στην πρόβλεψη μου για τον Σεπτέμβριο.
      Σου απάντησα πάνω σε αυτό που ρώτησες ναι ή όχι;

      Δεν έγραψες απολύτως τίποτα πάνω στην απάντηση μου, μόνο θυμήθηκες να ευλογήσεις τα γένια σας...κα ξαφνικά θυμήθηκες την Πτολεμαἱδα.

      Διαγραφή
    13. Όσο για το τσιράκι σας εδώ μέσα το οποίο έχει πάρει εντολή όποτε γράφω να μπαίνει και να γράφει ότι του κατέβει, δεν απαντώ γιατί θέλω να του δώσω αξία, αλλά δούλεμα στους παραγωγούς δεν θα κάνετε γιατί δεν θα σας αφήσω.

      1. Αναφέρθηκα στην συνέντευξη Σπανούλη και όχι Λουμάκη. Φυσικά και δεν απάντησες, αλλά έγραψες ένα κατεβατό για να αποπροσανατολίσεις τον κόσμο. Επιμένω....ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΟΛΩΝΩΝ;
      2.Σαφέστατα το πρόβλημα πληρωμών έχει να κάνε με την μή έγκαιρη απόδοση του ΕΤΜΕΑΡ από την ΔΕΗ, ευτυχώς που πλέον το κατάλαβες. Οι λόγοι δεν είναι μόνο η Πτολεμαίδα. Όποτε η ΔΕΗ είχε να πληρώσει ομόλογο ή δάνεια, παρακρατούσε ποσά από εμάς για να τα αποπληρώσει. Διάβασε επιτέλους την ριμάδα απόφαση της ΡΑΕ για το ποιό τιμολόγιο ΕΤΜΕΑΡ είναι ληξιπρόθεσμο και πότε. Τους έδιναν μεταβατικό στάδιο 9 μήνων, το πήρατε χαμπάρι; Μετάφραση για τον παραγωγό : Ο κώδικας κάλυπτε σε μεγάλο βαθμό την μη απόδοση ΕΤΜΕΑΡ από την ΔΕΗ.
      3. Καμία πίεση για απιστία. Απειλήσατε με εξώδικο τον πρόεδρο της ΔΕΗ για υπεξαίρεση και μόλις πήρατε την απάντηση του τα κάνατε πάνω σας. Λες και ο πρόεδρος της ΔΕΗ να τα έκανε αυτά και να μην έχει κάλυψη ανόητε; Όσο για τις αγωγές μην τα ξαναλέμε. Εσένα μπορεί να σου αρέσει να τα ξαναγράφεις, αλλά εγώ βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι. Η αναγνωριστική αγωγή είναι μέσο πίεσης και τα ασφαλιστικά όχι!! Όποιος έχει ελάχιστες νομικές γνώσεις καταλαβαίνει ότι ρίξατε ένα πετραδάκι στην θάλασσα και τίποτα άλλο.
      4. Τον αν ο παραγωγός επιλέγει τον ΠΣΑΦ που του σκάβει τον λάκκο σπρώχνοντας το net metering, τον ΣΠΕΦ που κινείται σύμφωνα με τα συμφέροντα του προέδρου του ή την ΕΠΗΕ και την ΠΟΣΠΗΕΦ, άσε να το κρίνει ο ίδιος. Οι αριθμοί πάντως άλλα λένε, εμείς αυξάνουμε τα μέλη μας και εσείς τα χάνετε. Μάλλον λόγο...επιστημοσύνης! Ουδέποτε προπαγάνδισα για την μη βελτίωση της κατάστασης, αυτά είναι από τις γνωστές σαχλαμάρες για να αποπροσανατολίσεις παραγωγούς. Είπα ότι η μόνη λύση προκειμένου να μειωθούν δραστικά οι υπερημερίες είναι να πάρουμε ένα μεγάλο ποσό από την πώληση του ΑΔΜΗΕ, όπως και έγινε. Απ΄ όσο ξέρω εσείς ήσασταν έξω από το cash flow και βαράγατε την πόρτα με οδοντογλυφίδα. Εγώ ήμουν μέσα στο cash flow. Από τα αρχικά 160 εκατομμύρια φτάσαμε σε 2 μέρες τα 235! Αλλά όχι, μέσα στο cash flow χέστηκαν όλοι πάνω τους γιατί καταθέσατε αναγνωριστική αγωγή...ΑΝΟΗΤΕ!
      5. Για τις ανοησίες σου επί προσωπικού δεν θα απαντήσω, καταντάν γελοίες. Εγώ πάντως με όποια επιχείρηση ασχολήθηκα δεν πτώχευσε σε αντίθεση με τον εκπρόσωπο σου.
      6. Όσο για τους ψευτοσυλλόγους, τα σχόλια σου για συσχέτιση μου με την ΓΕΝΟΠ είναι αστεία. Έχουν απαντηθεί κατά καιρούς. Δεν θα κάτσω να γράφω τα ίδια και τα ίδια, επειδή εσύ έχεις πάρει εντολή να τα αναμασάς.

      Διαγραφή
    14. Προσθήκη στο 2 : Ξέχασες επίσης ότι η ΔΕΗ δεν πλήρωνε την χρέωση προμηθευτών, δεν είναι μόνο το ΕΤΜΕΑΡ ανόητε.

      Διαγραφή
    15. Με λίγα λόγια μας είπες οτι δεν θα γράψεις..., αλλά ξεσκίστηκες να γράφεις βλακείες!!, πάμε λοιπόν μια φορά ακόμα:
      1. Πρέπει καταρχήν να αποφασίσεις να κατηγορείς τους ΣΠΕΦ ΠΣΑΦ για τις ενέργειες που έκαναν με βάση το αν πληρωνόμαστε ή δεν πληρωνόμαστε. Δεν μπορείς σαν το εκκρεμές να τους κατηγορείς και για το ότι πληρωνόμαστε αλλά και για το αν δεν θα πληρωνόμασταν. Είναι τουλάχιστον γελοίο!!
      2. Είχα δίκιο ότι δεν κατάλαβες γρι από όσα έγραψα. Βέβαια υπάρχουν κι άλλα κατεβατά που σου αράδιασα εδω στο παρελθόν και που θα μπορούσες να κοιτάξεις για το θέμα των πληρωμών, τις αιτίες και τη λογική των δράσεων ΣΠΕΦ ΠΣΑΦ. Προφανώς η επανάληψη δεν αποτελεί μητέρα μαθήςης για σένα. Τι να κάνουμε, δεν τραβάς... που λένε!
      3. Το ποιος χέστηκε και ποιος όχι από τις νομικές ενέργειες αμφοτερων πλευρών, το δείχνει νομίζω το αποτέλεσμα, δηλαδή ότι τελικά πληρωνόμαστε. Τα υπόλοιπα είναι απλά προπαγάνδα, δυστυχώς από πλευρά σου γενοπίτικη.
      4. Για τον γνωστό σου στο λογιστήριο της δεη που σου πετάει το ξεροκόμματο, ή που όταν σου έλεγε πως δεν θα πληρωθούμε εσύ λούφαζες, δεν έχω λόγια να χαρακτηρίσω το πόσο χαμηλά έχεις πέσει. Ζήταγες, φερέφωνο του κερατά, τον Ιούνιο οι παραγωγοί να μην περιμένουν άλλες πληρωμές, για να γλείψεις σαν καλό σκυλί το λογιστάκο γενοπιτη αφεντικό σου... Πιο ξεφτίλας πεθαίνεις...
      5. Για το αν έχεις δουλέψει ποτέ σου, αν έχεις κάτι να πεις πέρα από το αποτυχημένο σερφ που έκανες, ανέβασε στην ιστοσελίδα της ποσπηεφ το βιογραφικό σου. Αλήθεια, γιατί τα βιογραφικά σας είναι άφαντα;;; Ντρέπεστε για το πόσο μηδενικά είστε;;;; Εγώ δουλεύω από 15 χρονών και σήμερα έχω ολόκληρο συνεργείο για επιχρίσματα, σοβάδες κλπ. Τα μέλη του ΔΣ του ΣΠΕΦ και φυσικά ο Λουμάκης έχουν από χρόνια αναρτημένα τα βιογραφικά τους στο site και φαίνεται η μόρφωση και η προϋπηρεσία τους! Εσύ γιατί άραγε παραμένεις στο σκοτάδι χωρίς να δημοσιεύεις πουθενά τίποτα;;;;;
      6. Το ποιος σύνδεσμος μεγαλώνει και το ποιος έχει σβήσει ήδη 2-3 φορές το ξέρουν και οι πέτρες. Η ποσπηεφ ποτέ δεν ανάρτησε ποια είναι τα μέλη της. Αντίθετα χύμα στο κύμα έλεγε ότι τις καπνίσει για 1000 χαχαχα, μετά 300 χαχαχα. Όσο για τη ψευτεπηε απλά δεν υπάρχει και φυσικά δεν δημοσιεύει τα μέλη που δήθεν έχει. Όλα λοιπόν είναι στην άρρωστη φαντασία σου...
      7. Σε προκαλώ να διαβάσεις τα κείμενα σου και σύντομα θα καταλάβεις πως δεν πρόκειται να υπάρξει άνθρωπος που ζει από το φβ του και να δέχεται να πολεμάνε δήθεν εκπρόσωποι του σαν και σένα εναντίον των ίδιων των συμφερόντων του. Δεν υπάρχουν τόσο καμμενοι εγκέφαλοι!!
      8. Έχεις άπλετο χρόνο και τώρα που επιξες και από τις διακοπές, θα μας ζαλίζεις με τα γνωστά ψέμματα, μήπως και πείσεις κανέναν οτι η μέρα είναι νύχτα... Μάταιο!! Για να βγεις από τα μυθεύματα, σου προτείνω να πάψεις να ενεργείς κατά δήλωση, αλλά να ενεργείς με βαση αυτά που βλέπουν οι άλλοι σε σένα. Δηλαδή το τίποτα έως το πλην! Είναι μια καλή αρχή να προσεγγίσεις την πραγματικότητα, αφού με την κατά δήλωση εικονική σου πραγματικότητα εχεις χαθεί στην άβυσσο!!!
      Σε αφήνω τώρα κουτσή Μαρία, γιατί έχουμε σκαλωσιά απλωμένη και εμείς δουλεύουμε!!

      Διαγραφή
    16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  13. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΓΗΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΦΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΛΑΓΗΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΟΙΚΙΑΣΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ.
    ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΜΕΤΡΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ. Ε, ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ, ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΚΟΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΙΛΑΜΕ, 550 ΕΥΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΧΡΕΩΣΗ ΜΕΣΑ ΄΄ΔΙΑΦΟΡΑ (ΕΦΚ,ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΚΤΛ) ΄΄ ΥΨΟΥΣ 295 ΕΥΡΩ!!!! ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ , ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Sanas, νομίζω για τις χρεώσεις ΕΦΚ (ειδικός φόρος κατανάλωσης, κ.τ.λ.) τα γνωρίζεις.
      Έλεγξε αν οι kw/h που έγραψε ο μετρητής είναι ίδιες με αυτές που σου χρέωσαν στον εκκαθαριστικό, μήπως το λάθος έγινε από εκεί.
      Άλλη περίπτωση είναι κάποιος να έκλεβε ρεύμα (μου έχει τύχει).

      Διαγραφή
  15. Ερχεται η Δ.Ε.Θ. και πρεπει να πουν πως παρουσιασαν εργο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ.ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ CASH FLOW????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα κ. Δημήτρη,
    δεν έχω μάθει γιατί έλειπα. Λογικά σε 14 μέρες περίπου. Το θέμα δεν είναι πότε είναι αλλά τί ποσό θα προκύψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κυριε Παπακυριακού θα σου απαντήσω για της προβλέψεις σου αλλά και για την τακτική σου
    Προβλέψει έκανε και ο πσαφ έξω από το υπουργείο όταν ο ψεύτης Σταθάκης του έδωσε υπόσχεση δεν σε είδα να επιτίθεσαι κατά του Σταθάκη ως οφειλές αλλά κατά του πσαφ και του Σπεφ
    Η ΔΕΗ παρακρατά ξένα χρήματα και αντί να βλέπεις την αλήθεια προστατεύεις τον Παναγιωτάκη
    Τα έχεις βάλει με τους αγρότες ότι φταίνε για το έλλειμα από που προκύπτει αυτό; και για να σε προλάβω εγώ σύμβασης υπέγραψα με το ελληνικό κράτος και όπως εγώ πληρώνω της υποχρεώσεις μου οφειλή να μην μου σπάει την σύμβαση μονομερος
    Όσο για την ΔΕΗ ξαναγράφω 5.5 δις φάγανε όλοι τους σε ένα μονοπώλιο δεν θα κλάψω κιόλας έλεγξε πρώτα πως διοικούν και που πάνε τα λεφτά και πως τα διαχειρίζονται και μετά απάντησε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Energy τις προτασεις για μονομερη αλλαγη συμβασεων τις εκανε ο ΣΠΕΦ και οχι ο Παπακυριακου.... Εισαι τρεις λαλουν και δυο χορευουν!! Ληγμενα σας δινουν εκει στο ΣΠΕΦ!!!
      Η τακτικη του ΣΠΕΦ το μειονεκτημα το μετατρεπω σε πλεονεκτημα εχει κουρασει.... η τακτικη σας εφερε μονομερη αλλαγη συμβασεων και οτι και να λετε τωρα οσο και να κτυπιεστε κατω η ιστορια σας εγραψε ως τους δοσιλογους των ΑΠΕ!!!

      ΥΓ εαν εισαι κατα της αλλαγης των συμβασεων εχεις κινηθει νομικα η προτιμας να ξερογλυφεσαι με τα μελη του ΣΠΕΦ που φεραν την αλλαγη των συμβασεων και την υποστηριζουν φανατικα εως και σημερα!!!

      Διαγραφή
    2. Να χαρείς μην με κουρδιζεις με την απάτη και τα λάθος δικαστήρια με τον Κολλύρη γιατί τον Παπακυριακού από τα ψέμματα αυτά τον γνωρίζω όταν τότε ειχε άλλο ψευτοσύλλογο νομίζω τον έλεγε "ανεξάρτητοι παραγωγοί".
      Όσο για την αλλαγή των συμβάσεων, γιατί δεν λες κουβέντα για την οριζόντια εισφορά που προηγήθηκε???? Μήπως σε βόλευε, λέω εγώ τώρα, να μεινουμε με αυτήν αντί της παραμετροποιησης του ΣΠΕΦ???
      Αλήθεια, κάντε μας μια επίσημη ενημέρωση τι έγινε με τα δικαστήρια του Κολλύρη.

      Διαγραφή
  19. Άκουσε ilias εγώ συμβάσεις υπέγραψα με το ελληνικό κράτος ούτε με τον σπεφ ούτε με τον πσαφ ούτε με τον Παπακυριακού ούτε με εσένα ούτε με την ΔΕΗ δεν θα υπέγραφα άλλωστε με κανέναν από αυτούς γιατη πλήρωσα με λεφτά της κατασκευές και όχι με αέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ilias τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα. Όπως σωστά λέει ο Energy εμείς υπογράψαμε σύμβαση με τον ΛΑΓΗΕ που είναι το Κράτος. Οπότε μόνο το Κράτος ειναι αυτό που κούρεψε τις συμβάσεις μας και κανένας άλλος. Η ΝΔ για το έγκλημα αυτό δεν πρόκειται να ξαναβγεί Κυβέρνηση!! Απώτερος μάλιστα στόχος της ήταν να κάνει πολλαπλά οριζόντια κουρέματα αλά Ισπανία / Ραχοι και σήμερα τυφλά να ήμασταν όλοι κατεστραμμένοι στα 9 cents χωρίς καμία λογική!! Γιαυτόν ακριβώς το λόγο ξεκίνησε το 2012 με το οριζόντιο απόλυτα τυφλό κούρεμα του 25-30%.
      Όσο για τον ΣΠΕΦ, προσέφυγε όπως και πολλοί άλλοι το 2012 στο ΣτΕ και την ΕΕ τότε κατά του κουρέματος του ν. 4093, αλλά δυστυχώς δεν βγήκε τίποτα. Εν συνεχεία με την παραμετροποίηση των περικοπών εναρμονισε τα IRR όλων των ΑΠΕ, και έγιναν έτσι οι περικοπές αναλογικότερες (παραμένουν ωστόσο παράνομες) και τουλάχιστον δεν μπορεί κανείς να χτυπήσει πλέον μόνο τα φωτοβολταϊκά, αφού όλες οι ΑΠΕ έχουν το ίδιο project irr. Είναι δηλαδή πλέον το μέτωπο ενιαίο και αυτό έχει περάσει και σε ευρωπαϊκό επίπεδο με το χειμερινό πακέτο.
      Τέλος, είμαι σίγουρος πως κανείς άλλος πλην του κου Λουμάκη δεν θα μπορούσε να διεξάγει το βαρύ μελετητικό αυτό έργο και βέβαια είμαι επίσης σίγουρος πως τα δικαστήρια της ποσπηεφ πήγαν όλα στο βρόντο, αφού ήταν από την αρχή λάθος.Είναι μάλιστα το επίπεδο της ποσπηεφ τόσο χαμηλό, που ακόμα δεν το έχουν καταλάβει.

      Διαγραφή
    2. Γνωρίζετε αν έχει βγει κάποια απόφαση για το κούρεμα ?
      Από ότι ξέρω ακόμη δεν έχει γίνει κάποια δίκη στο ΣΤΕ.

      Διαγραφή
  20. Καλά θα κάνουν ορισμένοι να γράφουν μόνο της απόψεις τους. και όχι να βρίζουν και να επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια. Όλοι μυαλό έχουν και κρίνουν.Έλεος..........΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. .....ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ......ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ........ΓΙΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΤΕ ΑΛΛΟΥ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι Κε Παπαδάκη, έχουμε δυστυχώς γεμίσει ψευδόσυλλόγους με ανώνυμα μέλη χωρίς αναρτημένη λίστα στην ιστοσελίδα τους ή χωρίς καθόλου ιστοσελίδα όπως οι λογής ΣΠΗΕΦ και ακόμα χειροτερα με ψευδό διοικήσεις τους χωρίς αναρτημένα δημοσίως τα βιογραφικά τους, οπως θα έπρεπε. Τι να περιμένει κανείς από αυτούς...

      Διαγραφή
    2. ......ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ........ΦΕΡΕΦΟΝΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ...........ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ........ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ......ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ......ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΑΒΗ ΩΣ ΑΝΟΧΗ..........ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.......ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ.......ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...... ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ.......

      Διαγραφή
    3. Ακριβώς!! Γι' αυτό για να μην παρασυρόμαστε, να θυμόμαστε που ήμασταν πριν μερικούς μήνες στις 200 μέρες υπερημερία και που είμαστε τώρα στις 100 στο διασυνδεδεμένο και στις 50 στο ΜΔΝ. Προσοχή λοιπόν στους δούρειους ίππους της ΓΕΝΟΠ!!

      Διαγραφή
    4. ......ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΠ ;;;;;; ΔΕΝ ΞΕΡΩ........ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ' ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ........ ΔΙΑΓΡΑΦΗ...... ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ..........ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ......ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΚΟΠΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.....ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΙ' ΑΛΛΩΝ.......

      Διαγραφή
    5. Πρέπει τα ρουφιανομηνύματα του Παπακυριακού να διαγραφούν, μαζί και ο λογαριασμός του. Είναι ζημιά για τον κλάδο οι επιθέσεις του κατά αυτών που πραγματικά βοήθησαν τον κλάδο και τις πληρωμές μας.! Επίσης επειδή δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία, κάλυψη λογικής ή έστω ουσιώδης λόγος για τις επιθέσεις του αυτές, προτείνω να τον κυνηγήσουμε και δικαστικά με μαζικές αγωγές σε βάρος του.

      Διαγραφή
    6. Και να διευκρινίσω πως δεν υπερασπίζομαι τον ΣΠΕΦ ή τον ΠΣΑΦ, άλλωστε δεν το χρειάζονται. Ξέρουν μόνοι τους τι χωρεί να κάνουν. Υπερασπίζομαι τις πληρωμές μου και δεν ανέχομαι ο Παπακυριακού να στηρίζει τον Παναγιωτάκη με τέτοια ψέμματα, τη στιγμή μάλιστα που ο Παναγιωτάκης πήγε να μας καταστρέψει.

      Διαγραφή
  22. Με την ευκαιρία και για να έρθουμε στο θέμα των πληρωμών, θέλω να συγχαρώ τους ΣΠΕΦ και ΠΣΑΦ για το αποτέλεσμα των πολύμηνων ενεργειών τους. Αλίμονο μας αν δεν τους είχαμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι, πέστα. Την προηγούμενη Κυριακή στην εκκλησία έδωσα και τα ονόματα στον παπά για να τους μνημονεύει.

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα ειστε γελιοι εντελως!!!

      Ο Παπαδογιαννης μας εχει γεμισει με μπλα μπλα και φιλοσοφιες και δουρειους ιππους και στο τελος λεει το μαγικο...

      Θέλω να συγχαρώ τους ΣΠΕΦ και ΠΣΑΦ.....

      ρε κοπριτες του ΣΠΕΦ βγηκατε ολοι παγανια!!!!

      Εξαλλου εσεις οι 3-4 ειστε εδω που γραφετε και περιμενετε καρτερι ποτε θα γραψει κατι ο Παπακυριακου για να αρχισετε την επιθεση!! Αλλους εχει ο συλλογος σας..? χαχααχα

      Καλα το βραδυ κοιμαστε καθολου η τον Παπακυριακου σκεφτεστε!!!

      Ρε Παπακυριακου δωστους καμια φωτο σου να κοιμουνται αγκαλιτσα πας και ηρεμησουμε απο τις παπαριες του εδω!!!

      Διαγραφή
    3. Και πολύ άργησε... να σου τη πέσει ο γνωστός κουκουλοφόρος του Παπακυριακού... Φαίνεται είσαι καινούργιος Κε Παπαδογιάννη στο μπλογκ και ακόμα σου κάνει εντύπωση...

      Διαγραφή
    4. Καλα που ειναι και το μπλοκ αυτο και γνωριζονται τα μελη του Σπεφ μεταξυ τους..

      χαχααχαχαχ ποσο σουργελα ειστε!!!!!!

      Αντε τωρα που γνωριστηκατε παλιοι και καινουργιοι αντε να κανετε και καμια συναντηση εκει στο συλλογο σας γιατι ετσι οπως παει το κοβω το Λουκουμακι μονο του να τρωει τα νυχια του!!!

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  23. Nαι, ναι κάντε μου και μαζικές αγωγές να γελάσω και λίγο μέσα στον χειμώνα. Τι λες βρε Παπαδογιάννη, δεν καταλάβατε ότι δεν μπορείτε να με τρομάξετε με τέτοιες γελοιότητες;
    Τα ίδια χάλια με το άλλο μέλος του ΣΠΕΦ, που επειδή έστειλα email απείλησε ότι θα μου κάνει μήνυση! Τελικά είστε δικομανείς, δεν εξηγείται. Λυπάμαι που θα σας στο πω αλλά το να απασχολείς τα δικαστήρια χωρίς λόγο, είναι επίσης αδίκημα.
    Ουδέποτε στήριξα τον Παναγιωτάκη, αλλά τόσα κατάλαβες τόσα λες.

    Εσύ επίσης Δημήτρης Γ. βγες πρώτα με πραγματικό ονοματεπώνυμο (μην νομίζεις ότι την ξέχασα την φορά που βγήκες με ψεύτικο ΑΦΜ και όνομα) και μετά μπορείς να κατηγορήσεις την ΕΠΗΕ και την ΠΟΣΠΗΕΦ για συμμορία. Θα ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές στα δικαστήρια, στο εγγυώμαι.

    Και ο πιο ξεφτυλισμένος όλων ο Καλούδης, που πραγματικά τα σχόλια σου ξεπέρασαν κάθε προϊόν μυθοπλασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένω Παπακυριακού να αναρτηθεί το βιογραφικό το δικό σου και της συμμορίας σου όπως και η λίστα μελών. Γιατί δεν τολμάς να τα ανεβάσεις;; Μήπως ντρέπεσαι που δεν έχεις τίποτα να δείξεις;;;

      Το όνομα μου είναι Δημήτρης Γεωργακόπουλος. Περιμένω!!

      Διαγραφή
    2. Κε Παπακυριακού αντί να με βρίζεις, μπορείς μήπως να διαψεύσεις αυτά που είπα για το μηδενικό προφίλ σου?
      Προφανώς και όχι.

      Διαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παντως εδω που τα λεμε το Παπακυριακου το εχετε απολυτη αναγκη εκει στο ΣΠΕΦ με τη κομωτικη που σπουδασε οπως λετε!! Σκεφτειτε ποσα χρηματα θα γλυτωσει ο σουλτανος σας βαψομαλλιας απο τις βαφες!! Αντι να τον κατηγορειτε ελατε ποιο κοντα του... χαχαχαχαχα

    ΥΓ Εχω μια γνωστη που ασχολειτε και με το μανικιουρ πεντικιουρ πραγμα πολυ χρησιμο στο σουλτανο βαψομαλλια σας!!! Πληρ. inbox χαχαχαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παπακυριακού με το να βρίζεις ειτε απευθείας είτε με ψευτολογαριασμούς δεν σε γλιτώνει. Περιμένω να με διαψεύσεις... Μπορείς????

      Διαγραφή
  26. Δεν βαρεθήκατε ρε να μας πρήζετε κλειστέ το επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    6. ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ, ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΠΑΠΑΡΑ.....ΜΠΟ@ΡΕΛ@ΚΙΑ.
      Διαγραφή

      Διαγραφή
  27. ΓΙΔΟΜΑΚΑΚΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ.....ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλούδη πως γίνεται εσύ να με γνωρίζεις και εγώ όχι;
      Τα 41 τα έκλεισα στις 18 Αυγούστου, εσύ πως ξέρεις ότι είμαι 45;
      Γνωρίζεις και πως μπήκα στα φωτοβολταϊκά; Ο πατέρας μου δούλευε γενικός επόπτης στην αμερικάνικη βάση στην Σούδα το 2007 όταν εγώ ξεκίνησα την αδειοδοτική διαδικασία; Μήπως θέλεις να μάθεις και το πατρικό μου πόσες τουαλέτες έχει; Δεν έχεις όριο σε αυτά που γράφεις, θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπεσαι.
      Πήρες κάποια απόσπάσματα από κάποια που έχω αναρτήσει παλαιά και γράφεις ότι θέλεις.
      Στο μόνο που έχεις δίκιο είναι ότι επειδή προέρχομαι από κάπως εύπορη οικογένεια δεν χρειάστηκε ποτέ να γλύψω υπουργό μπας και πάρω θέση στο υπουργείο.... ούτε πολιτικό κόμμα. Αυτά βέβαια εσύ τα ακούς βερεσέ γιατί αλλιώς είσαι μαθημένος. Αν πάλι έφαγα χρήματα των γονιών μου ή αύξηση την περιουσία είναι δικός μου λογαριασμός και κανενός άλλου. Αν είχα φάει αλλουνού θα είχες δικαίωμα να μιλάς.
      Ψευτολογαριασμούς ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει σε αντίθεση με εσάς. Επειδή το κάνετε εσείς δεν σημαίνει ότι έτσι σκέπτονται όλοι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να εκφράσω την άποψη μου δημόσια γιατί πολύ απλά δεν έχω τίποτα να κρύψω.

      Ο Δημήτρης Γ κατηγορεί εμένα προσωπικά και τον σύλλογο μου ως συμμορίτες/ια.
      Εσύ με διαβάλεις με ότι σου κατέβει
      Ο Παπαδόπουλος με απειλεί με μηνύσεις και πως πολύ γρήγορα θα το πληρώσω...

      Βγάλτε τα πραγματικά σας ονόματα με αριθμό ταυτότητας και ΑΦΜ και θα δούμε ποιός θα πάει δικαστήριο.
      Με τους ανεξάρτητους όπως λες παραγωγούς γνωρίστηκα μέσα από το blog το 2013 (αν θυμάμαι καλά) οι οποίοι είχαν χρησιμοποιήσει τον Κολλύρη για δικηγόρο ζητώντας τόκους και τα λεφτά τους αν θυμάμαι καλά (ασφαλιστικά μέτρα).
      --Εμένα με απείλησες; και τι έγινε τελικά; πραγματοποίησες την απειλή σου; Να δω πόσα άλλα θα σκεφτεί το σάπιο σου μυαλό.
      - Έχω κόμπλεξ με τους μηχανικούς επειδή είναι ο πατέρας μου; ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΣ;

      Διαγραφή
    2. Kakulides ή λεγεωνάριος των υβριστών ποσπηεφ!!

      Παπακυριακού περιμένουμε βιογραφικό και λίστα μελών. Με καταμελιτσες δεν τη βγάζεις χαλαρά όπως 40 χρόνια που μας μασάς νοίκια και δεν έχεις δουλέψει ποτέ σου.

      Διαγραφή
    3. Και μην κάνεις πως δεν με ξέρεις!! Για θυμίσου ανεξάρτητοι παραγωγοί στο Σύνταγμα που μετά πηγαίναμε στις διαδηλώσεις του ΣΠΕΦ για τις πληρωμές και αμολαγαμε την Μάρια Τόφα να βρίζει τους δικηγόρους του ΣΠΕΦ και να πουλάει Κολλύρη.

      Διαγραφή
    4. Τον σύλλογο ΠΕΠΠΗΕ με τον Κολύρη από πίσω για να τα οικονομήσουμε τον θυμάσαι Παπακυριακού;;;

      Διαγραφή
    5. Επειδή τότε σε πήραμε χαμπάρι και πήγε άπατος, μετά έκανες την ψευτοεπηε.

      Διαγραφή
    6. Και να σε βοηθήσω λίγο ακόμα, που στην πεππηε επειδή πήγαινες για ρεμούλα με Κολύρη ήθελες τον Κύρου πρόεδρο για να μην φαίνεσαι, αλλά ο άνθρωπος συχάθηκε όταν το κατάλαβε και σας έφτυσε και όπου φύγει φύγει όπως όλοι άλλωστε. Εκεί πέθανες εσύ γιατί μετά το 2014 έβαλε υποψηφιότητα και εξελέγη αναπληρωματικό μέλος ΔΣ στο ΣΠΕΦ. Όλοι μόλις σε καταλαβαίνουν σε φτύνουν. Μετά πονταριζες να βάλεις στο καναβάτσο τους αγρότες του ΠΣΑΦ. Σε φτύσανε κι αυτοί!!! Είσαι για λύπηση και αντί να το καταλάβεις, βρίζεις...

      Διαγραφή
    7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    8. Καμαρώστε συνάδελφοι το επίπεδο... διαλόγου ποσπηεφ-Παπακυριακού.... Ύβρεις, ύβρεις, ύβρεις...

      Διαγραφή
  28. 1. Δεν βρέθηκα ποτέ στο σύνταγμα με την ομάδα ανεξάρτητων παραγωγών.
    2. Απ΄όσον γνωρίζω η κα. Τόφα, είχε δικηγόρο τον Κολλύρη και τσακώθηκε με την γυναίκα του Λουμάκη ΄ξεω από το υπουργείο. Λυπάμαι αλλά τότε δεν ήμουν στο υπουργείο, λάθος κάνεις.
    3. Τον Κώστα τον Κύρου τον γνωρίζω προσωπικά και έχω επαφή ακόμα και τώρα. Μην με αναγκάσεις να τον καλέσω και να τον ενημερώσω για τις βλακείες που αραδιάζεις.
    4. Δεν υπήρξε ποτέ σύλλογος ΠΕΠΠΗΕ, πάλι σκοπό έχεις να αποπροσανατολίσεις τον κόσμο.
    5. Με τους αγρότες του ΠΣΑΦ σταματήσαμε την συνεργασία γιατί πολύ απλά α) δεν τήρησαν τον λόγο τους (συγκέντρωση θεσσαλονίκης),β) πάντα ζητούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από εμάς τους υπόλοιπους το οποίο δεν ήταν αποδεκτό,γ) τους ενόχλησε η απόφαση μας να προσχωρήσουμε στην ΠΟΣΠΗΕΦ και δ) (υποθέτω) και η ομαδική ασφάλιση που κάναμε.

    ΒΓΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και πραγματικά (ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ και αριθμό ταυτότητας) και θα δούμε αν θα συνεχίζεις να γράφεις ψεύδη τόσο εύκολα όσο τώρα.

    Τα τινά είναι 3 :
    1. Προσπαθείς να με εκνευρίσεις έτσι ώστε να σε αρχίσω να μιλάω στην ίδια γλώσσα, δεν θα τα καταφέρεις.
    2. Προσπαθείς να με κάνεις να γράψω κάτι το οποίο θα σου δώσει βήμα να σταφείς νομικά εναντίον μου. Εσύ προστατεύεσαι από την google και το αμερικανικό δίκαιο καθώς γράφεις ανώνυμα, ενώ εγώ όχι καθώς γράφω επώνυμα. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.
    3. Προσπαθείς με ψεύδη να με διαβάλεις όπως κάνεις τόσο καιρό τώρα και για κακή σου τύχη δεν πετυχαίνει.
    Την μόνη ζημιά που κάνεις είναι να μου τρως χρόνο και κάποια μέλη μου να δυσανασχετούν που ασχολούμαι μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίδια γλώσσα μαζί μου Παπακυριακού δεν μιλάς γιατί εσύ βρίζεις.
      Στα υπόλοιπα μπορείς να συνεχίσεις να αρνείσαι την θλιβερή σου πραγματικότητα και να γίνεσαι ρεζίλι. Ουτως η άλλως στο ψέμα και την απάτη ζεις. Αν τολμάς πάρε τον Κυρου να σου τρίψει την πεππηε στη μούρη.
      Και στο Σύνταγμα εισουνα και μετά στο υπουργείο αγκαλιά με την Τοφα να πουλάς Κολύρη.

      Διαγραφή
  29. Κε Παπακυριακού απορώ γιατί ασχολείστε με αυτά τα άτομα. Ο πληθυντικός βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα οτι είναι πολλοί. Μέσα σε μια μέρα εμφανίστηκαν 2 νέα ονόματα που χρησιμοποιούν ίδια επιχειρηματολογία και γλώσσα με τον Δημήτρη Γ. Ξαφνικά μάλιστα χάθηκε και ο Κανάκης. Αφήστε τους, το μόνο που καταφέρνετε είναι να πέφτετε στην παγίδα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. http://www.seleo.gr/koinwnia/249508-anakoinosi-tis-el-as-gia-meil-kai-minymata-apati#.WavT-WK_yaM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. τα ίδια και τα ίδια μας πρήξατε τα φρύδια . το λέω όσο πιο ευγενικά δίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τι έγινε ρε σεις; κόλλησε το μπλογκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραψε κατι για το λαμογιοσυλλογο και να δεις πως θα αρχισουν να γραφονται σελιδες ολοκληρες εδω απο τα 3-4 γιουσουφακια του βαψομαλλια!!!

      Διαγραφή
  34. φίλε daglar δυστυχώς δεν έχω ακόμα κανένα νέο για τον τρόπο που μπορεί να αποφύγει τον δυσβάσταχτο μηνιαίο ΕΦΚΑ μια ΟΕ ...ο λογιστής μου λέει πως ο μόνος τρόπος είναι η μεταφορά της έδρας της εταιρίας σε Βουλγαρία ή Κύπρο... αν έχει άποψη επί του θέματος ο κ. Παπακυριακού θα τον παρακαλούσα να μας δώσει τα φώτα του ....ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως δεν μπορείς να κάνεις μεταφορά έδρας σε άλλη χώρα όταν η παραγωγική σου μονάδα ειναι εδώ. Δεν είσαι εταιρία παροχής υπηρεσιών για να τις παρέχεις από το εξωτερικό, αλλά παραγωγική εταιρία με φωτοβολταϊκό πάρκο στην Ελλάδα. Γενικά νομίζω κανεις δεν μπορεί να έχει μονάδα παραγωγής στην Ελλάδα και αυτή η μονάδα ως υποκατάστημα να υπάγεται σε ξένο ΑΦΜ εταιρίας. Αυτός είναι και ο λόγος που όλες οι πολυεθνικές εταιρίες που έχουν παραγωγική βάση στην Ελλάδα ιδρύουν στη χώρα μας θυγατρική εταιρία με κανονικά ελληνικό ΑΦΜ. Δεν μπορούν δηλαδή να έχουν παραγωγική δραστηριότητα στην έλλαδα με το ξένο αφμ τους απευθείας. Αν κάποιος έχει άλλη εικόνα παρακαλώ να με διορθώσει.

      Διαγραφή
    2. Ίσως ο λογιστής σου εννοεί να φτιάξεις Κυπριακή η Βουλγαρική εταιρία στην οποία να ανήκει πχ το 99% της ελληνικής ΟΕ εταιρείας σου. Έτσι το 99% των μετά φόρων κερδών δεν θα έχουν ΕΦΚΑ αφού θα ανήκουν στην ξένη εταιρία σου και θα φεύγουν έξω. Το πρόβλημα που θα έχεις ωστόσο θα είναι πως θα φέρνεις τα χρήματα πίσω μέσα χωρίς να αποκαλυφθεί ότι η εταιρία αυτή είναι απλά σφραγίδα και πως υπάρχει σε άλλη χώρα μοπλνο για φοροαποφυγή. Ο νόμος αναφέρει ρητά και τιμωρεί αυστηρά τέτοιες περιπτώσεις φοροαποφυγής μέσω εταιριών σε άλλες χώρες χωρίς ουσιαστικό εκεί αντικείμενο.

      Διαγραφή
    3. Σωστά αυτά που γράφεις εκτός από το τελευταία περί φοροαποφυγής. Δηλαδή με την μητρική πχ Βουλγάρικη εταιρεία σου δεν θα φόροαποφεύγεις, αλλά θα εισφοροαποφεύγεις και δεν ξέρω αν αυτό διώκεται εξίσου. Φόρο πάντως η ελληνική σου εταιρία θα πληρώνει κανονικά όπως σωστά γράφεις αφού μόνο τα μετά φόρων κέρδη θα πηγαίνουν στη μητρική ξένη εταιρία.

      Διαγραφή
  35. Δεν γίνεται εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας να είναι αλλοδαπή. Οποία εταιρεία είναι κατοχος παρκου φορολογείται στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αν καποιος παραγωγος παρει μια νεα επιχορηγηση μεσω εσπα στο μελλον για να βελτιωσει το παρκο του(ασχετη επιχορηγηση με αυτες που εχουν ηδη δοθει ) και αυτη ειναι πανω απο το 20% του κοστους επενδυσης (το οριο που αναφερει ο νομος για το new deal) αυτο πιστευετε οτι θα ενταξει τον παραγωγο στην κατηγορια ΜΕ? Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύουμε φίλε baggelis. Εφόσον επιδοτηθεί (ακόμη και με επιδότηση επιτοκίου δανείου) υπολογίζεται στο ποσοστό. Αν φτάσεις πάνω από το 20% τότε πας σε ΜΕ

      Διαγραφή
  37. Είστε εδώ: Αρχική Περισσότερες Ανακοινώσεις Ανακοίνωση
    Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Μαρτίου 2017
    06.09.2017
    Με νέες εντολές προς τις τράπεζες, ο ΛΑΓΗΕ συνέχισε την εξόφληση τιμολογίων για παραγωγή Μαρτίου 2017. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν επιπλέον 475 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 825.643,09€, οπότε έχει εξοφληθεί πλέον το 91% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Μάρτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλησπερα σε ολους υπαρχει καποια εκτιμηση απο αυτους που εχουν γνωση και γνωριζουν κατι παραπανω ποτε θα ξεκινησει η πληρωμη παραγωγης ΑΠΡΙΛΙΟΥ μετα την σημερινη εντολη????Ευχαριστω εκ των προτερων σε οποιον απαντησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. φιλε stergios p προφανως ο νομος εννοει παραπανω απο το 20% της αρχικης επενδυσης οπως εχει διαμορφωθει εως 31/12/2013 σωστα? Πχ αν προχωρησουμε σε μια επενδυση της ταξης των 50.000 ευρω και επιδοτηθουμε με το ποσο των 20.000 ευρω δεν θα ενταχθουμε στην κατηγορια ΜΕ οπως διαβαζω τον νομο σωστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Baggelis ο νόμος αναφέρει για την κατηγοριοποίηση :
      "Ο σταθμός παραγωγής έχει τύχει άμεσης ενίσχυσης
      (επιχορήγησης) ή ισοδύναμης ενίσχυσης με άλλα μέσα
      (αφορολόγητα αποθεματικά, απαλλαγή από φόρο εισο−
      δήματος, επιδότηση επιτοκίου) σε ποσοστό μεγαλύτερο
      από 20% επί του κόστους της επένδυσης όπως αυτό
      έχει διαμορφωθεί έως τις 31.12.2013 και αποτυπώνεται
      στο λογιστικό σύστημα."
      Δηλαδή υπολογίζεις πάνω στο αρχικό κόστος επένδυσης (πχ 200.000€) το σύνολο των επιδοτήσεων που έχεις πάρει. Αν έχεις πάρει σωρευτικά πάνω από 20% (στο παράδειγμα 40.000€) τότε πας στην κατηγορία ΜΕ.
      Επειδή μάλιστα μετριέται μόνο το κόστος επένδυσης όπως ήταν ΜΕΧΡΙ 31/12/2013, αν μπεις σε ένα νέο πρόγραμμα, δεν αυξάνεται το κόστος της επένδυσης για τον υπολογισμό. Έτσι αν εσύ κάνεις μία νέα επένδυση στο Φ/Β πάρκο 100.000€ με επιχορήγηση πχ 40.000€, οι 100.000€ δεν θα συνυπολογιστούν στο κόστος επένδυσης του Φ/Β (οι 200.000€ δεν θα γίνουν 300.000€ δηλαδή) για την κατάταξη σε ΧΕ ή ΜΕ, ενώ οι 40.000€ της επιδότησης θα συνυπολογιστούν στην επιχορήγηση.

      Θέλει πολύ προσοχή!

      Διαγραφή
  40. Πληρωθηκε κανεις απο πειραιως απο την χθεσινη εντολη στις 6 Σεπτεμβριου ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Γνωρίζετε αν έχει βγει κάποια απόφαση για το κούρεμα ?
    Από ότι ξέρω ακόμη δεν έχει γίνει κάποια δίκη στο ΣΤΕ.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αξιότιμοι συνάδελφοι,
    Σας ενημερώνουμε ότι χθες η Δ.Ε.Η. πραγματοποίησε το προγραμματισμένο cash flow. Πάρθηκε η απόφαση να λάβει ο Λ.ΑΓ.Η.Ε. τα εξής ποσά : 33 εκατομμύρια από ΕΤΜΕΑΡ και από τον ΔΕΔΔΗΕ περίπου 5 εκατομμύρια. Τα ποσά αυτά θα αποδοθούν στον Λ.ΑΓ.Η.Ε. την Παρασκευή 8/09/2017.Υπάρχει επίσης ένα ενδεχόμενο να αποδοθούν από τον ΑΔΜΗΕ άλλα 5 με 10 εκατομμύρια - (δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί).
    Προκειμένου να ολοκληρωθούν οι πληρωμές Μαρτίου απαιτούνται περίπου 35 εκατομμύρια. Με τα παραπάνω ποσά ολοκληρώνονται οι πληρωμές τιμολογίων Μαρτίου. Αν ο Λ.ΑΓ.Η.Ε. ανακοινώσει εντολή πληρωμής την Τρίτη 12/09 θα είναι για πολύ μικρά ποσά. Την Τετάρτη 13/09/2017 θα ανακοινώσει εντολή πληρωμής για τιμολόγια Απριλίου ύψους 5.500 με 6.000 ευρώ. Στην πρόβλεψη δεν έχει συνυπολογιστεί το ποσό από τον ΑΔΜΗΕ (5-10 εκ.).
    Στις 20/09/2017 θα ανακοινωθεί νέα εντολή πληρωμής με τα χρήματα από τον Η.Ε.Π.
    Το επόμενο cash flow της Δ.Ε.Η. ορίστηκε την ίδια ημερομηνία (20/09).
    Αν και τα χρήματα του επόμενου cash flow αποδοθούν εντός 2 ημερών, είναι ασφαλές να προβλέψουμε ότι στις 22/09 θα έχει εξοφληθεί ο μεγαλύτερος όγκος των σταθμών για τα τιμολόγια Απριλίου.

    Με εκτίμηση,
    Ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ.
    Παπακυριακού Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια γιατί δεν σου απάντησε για το πόσα δικαστήρια έχασε μέχρι σήμερα η ποσπηεφ κατά του new deal με τον Κολύρη;;

      Διαγραφή
    2. Παπακυριακού βαρέθηκες να μην υπάρχεις οπότε το ρίξεις πάλι στο τσάμπα news για να φτιάχνεσαι... Καλή... η προσπάθεια να φτιάξεις σύλλογο, αλλά όταν ο κόσμος δεν τσιμπάει, μοίρασε τσάμπα το εμπόρευμα και φύγε... Άλλωστε εσύ μόνο το μεγάφωνο των πληρωμών πάντα έκανες, αλλά όπως διαπίστωσες δεν φτάνει για να κάνεις μαγαζί!!

      Διαγραφή
    3. Ευτυχώς που αγωνίζονται ο ΨΕΦ και ο ΨΑΦ και πληρωνόμαστε και ενημερωνόμαστε

      Διαγραφή
    4. Τα ασφαλιστικά για το new deal ξέρω ότι δεν κερδήθηκαν.
      Ήταν από την αρχή επίτηδες λάθος του δικηγορικού να τους πάρει χρήματα.
      Για το new deal κάποια απόφαση του ΣΤΕ αν έχει βγει ρωτάω.
      Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    5. Δημήτρης Γ ακόμα δεν κατάλαβες πως το "μυαλό" του Παπακυριακού είναι σαν 3χρονου παιδιού; Νωρίτερα το μεσημέρι μας έστειλε με e-mail όπως πάντα ενημέρωση πληρωμών ο ΣΠΕΦ. Ο Παπακυριακού μέσω κάποιου μέλους λαμβάνει γνωση των e-mails του ΣΠΕΦ προς τα μέλη του, οπως άλλωστε έχει παραδεχτεί εδώ. Οπότε σκέφτηκε το 3χρονο παιδί μας:
      - Αφού έστειλε e-mail πληρωμών ο ΣΠΕΦ, σε λίγο θα έχει διαδοθεί παντού.
      - Οπότε σε λίγο η αξία της πληροφορίας που κράταγε ο Παπακυριακού (για να αισθάνεται ευτυχισμένος στον ψευτοσύλλογο του) θα έληγε.
      - Οπότε ο πάγκος του λαϊκατζή μας με το ένα και μόνο προϊόν (αν τοχει κι αυτό...) θα μηδενίζονταν και πάλι σε αξία.
      - Για να μην το πετάξει λοιπόν το εμπόρευμα ο εμποράκος μας, το μοίρασε ληγμένο..., αφού ούτως ή άλλως δεν είχε που να το στείλει...

      Διαγραφή
    6. Aisixtir, καταρχήν χαίρομαι που καταλαβαίνεις την απάτη της ποσπηεφ και του Παπακυριακού με τον Κολύρη. Ωστόσο δεν έχουν χάσει μόνο τα προσωρινά και τα κανονικά ασφαλιστικά αλλά και τις αγωγές. Η μεγαλύτερη αλητεία τους παραμένει οτι κάνουν τον Παπία ή την Πάπια σαν μην ξέρουν τάχαμου τίποτα.

      Διαγραφή
  44. Κύριε Παπακυριακού τα χρήματα από τον Ηεπ στη εντολή πληρωμής στις 20/09 μέχρι ποσά χρήματα παραπάνω από τις 5500€-6000€ Της επόμενης Τετάρτης μπορεί να είναι;Με λίγα λόγια εκτιμάτε ότι μπορεί να είναι μέχρι 7980€ έως τις 21/09 που λήγει η φορολογική ενημερότητα;Απλά αν μπορείτε μια εκτίμηση χωρίς να σας κατηγορήσω αν δε γίνει!Ευχαριστω εκ'των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εκτίμηση για 5.500 - 6.000 ευρώ προέρχεται από τον Λ.ΑΓ.Η.Ε. Το νούμερο είναι πάντα κατά προσέγγιση, όταν μεσολαβεί περίπου 1 εβδομάδα, καθώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσοι παραγωγοί από αυτούς που δεν είχαν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα θα προσκομίσουν ενημερότητες μέχρι τότε (για να πληρωθούν τιμολόγια Μαρτίου ή παλαιότερα).
      Λογικά για να πληρωθεί ο Απρίλιος για πάρκα μέχρι 150 kw.p χρειάζονται περίπου 35-38 εκατομμύρια. 18 περίπου είναι η εντολή της επόμενης Τετάρτης.
      (Όλα τα παραπάνω τα γράφω για να καταλάβετε το σκεπτικό μου).

      Με τα χρήματα του επόμενου ΗΕΠ και χωρίς να υπολογίσουμε άλλο έσοδο (π.χ. κάποια άλλα ποσά από τον ΑΔΜΗΕ) οπωσδήποτε θα ξεπεράσουμε τις 8.000 ευρώ.

      Διαγραφή
  45. ενταξει φιλε μου stergios p. Ετσι το καταλαβαινω κι εγω. Απλα επειδη πιθανον να επιδοτηθω με ποσο 15000 ευρω για μια επενδυση υψους 60000 ευρω (αρχικο κοστος επενδυσης εως 31/12/2013 200000 ευρω) ανησυχω μην μπω στην ΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού είσαι -25.000€ από το 20% που χρειάζεται είσαι μία χαρά.

      Διαγραφή
  46. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΙΧΑΜΑΤΑ...ΚΡΙΜΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ 'ΧΕΙ (ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Είναι σιχαμένο στην ποσπηεφ να έχουν φάει τα λεφτά του κοσμάκη σε λάθος δικαστήρια με τον Κολύρη, να τα έχουν χάσει όλα, να μην έχουν επίσημα ενημερώσει, και ο Παπακυριακού να κάνει την Πάπια όταν το ρωτάει κάποιος!! Τότε που έπερνε μίζα, ήξερε να πουλάει Κολυρή. Τρομάρα του μίλησε και μέσω σκάιπ στη συνέλευση της ποσπηεφ τότε για να υποστηρίξει την νομική γραμμή και την επιλογή Κολύρη!!!! Δηλαδή τα λάθος δικαστήρια!!!! Δηλαδή την απάτη το σίχαμα!!!

      Διαγραφή
    3. Σε ερώτηση μου πριν χρόνια σε δικηγόρο μου είχε πει ότι θεωρεί τα ασφαλιστικά μέτρα θα καταπέσουν αμέσως.
      Αφησε να εννοηθεί ότι η όλη κίνηση ήταν καθαρά αρπαχτή.
      Τελικά είχε δίκιο για το θέμα, και δεν είχε κατονομάσει ποιος ήταν.
      Το σεβάστηκα και αποδείχτηκε ότι είχε δίκιο.
      Για το new deal δεν έχω μάθει κάτι όμως αφού δεν είχα ξανά επικοινωνία έκτοτε.

      Διαγραφή
  47. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. κ .κ Ι. Παπακυριακού σε ευχαριστούμε για την ανακοίνωση -εκτίμηση πληρωμών Απριλίου. Άφησε (Άσε)τους Τενεκέδες (type
    Δη.ήτρης Γ)να λένε ότι θέλουν μη μασάς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  49. Δημήτρης Γ. Eίσαι Ευμεγέθους σωματικής διάπλασης ατομικός εραστής!!!!! John Black

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  50. Δημήτρης Γ.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ,Εξηγήστε και σε μένα τι σας έχει κάνει ο κκ. Παπακυριακού και εγώ μαζί σας να τον βρίζουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ!!!Εγώ στο μόνο που τον κατέκρινα είναι στο ότι μας την λέει επειδή δεν είμαστε όπως λέει σε σύλλογο!!!ΔΊΚΑΙΩΜΆ ΤΟΥ όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφώ ήσουνα νυχτωμένος στο άλλο μπλογκ για μέρες..., τι ψάχνεις να καταλάβεις τώρα... Αφού τίποτα δεν κατάλαβες μέχρι τώρα για τον παπία, άστο φίλε μου.... Συνέχισε όπως πας και άμα χάνεις το μπλογκ, άναψε φακό...

      Διαγραφή
    2. Αλήθεια υα περί παπία και πάπιας που έγραψες για τον Παπακυριακού τα ξέχασες;;

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  51. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?

      Διαγραφή
    2. Δεν επιτρέπεται. Γιατί να επιτρέπεται;

      Διαγραφή
    3. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΟΧΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ. ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΝΤΩΣ.

      Διαγραφή
  52. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ''ΛΙΓΟΣ'' ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο θα λαλάει ότι έχει σύλλογο τόσο θα τρώει μπινελίκια.
      Αν έχει σύλλογο να μας αποκαλύψει τα μέλη του.
      Πόσα είναι; Τρία; Τέσσερα; Πέντε;
      Ας μας τα αποκαλύψει και θα μετανοήσουμε.

      Διαγραφή
  53. SANAS αν ο Παπακυριακού είχε σύλλογο, σήμερα θα ήμασταν στις 360 μέρες υπερημερία!! Αν με όσα γλυψιματα και ξεφτιλίκια έκανε τον τελευταίο μονο χρόνο, εσύ δεν κατάλαβες τίποτα, εγώ σταματώ εδώ τη συζήτηση!!

    Τα παλιά με τον Κολύρη νομίζω τα εμπέδωσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΚ , ΔΕΚΤΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΛΗΞΕΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ,ΑΠΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ.

      Διαγραφή
    2. Εγω sanas, αν παρατήρησες, δεν τον κράζω τυφλά και χωρίς λόγο. Σε κάθε περίσταση και κράξιμο υπάρχει βαθιά ουσία από πίσω για το τι εστί Παπακυριακού. Αν δεν το κάνω αυτό, αλλά και οι υπόλοιποι που σωστά και με επιχειρήματα του τα χώνουν, εδώ μέσα θα τα κάνει όλα σκουπιδότοπο ο Παπακυριακού και δεν θα ξέρετε τελείως τι σας γίνεται όσοι δεν ανεικετε σε πραγματικό σύλλογο με υπεύθυνη ενημέρωση.

      Διαγραφή
    3. Οπότε sanas θα σου πρότεινα να διαβάζεις πολύ προσεκτικά τα κραξίματα. Όταν μάλιστα αρχίσεις να καταλαβαίνεις την ουσία που κρύβουν χωρίς βοήθεια, νομίζω θα έχεις μάθει καλά την αγορά μας αλλά και γιατί πληρώνεσαι και ζεις από το πάρκο σου.

      Διαγραφή
  54. Κύριε Παπακυριακού σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις σημαντικότατες πληροφορίες σου που ελπίζω να είναι έτσι!Οσο για τους μικρόψυχους που έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας εδώ μέσα και το εκφράζουν με επιθετικό τρόπο εναντίον σου ένα έχω να πω:Αγνόησε τους και μην τους απαντάς γιατί η αδιαφορία σε έναν άνθρωπο είναι η μεγαλύτερη τιμωρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Chaos-7 να σου δώσω μια συμβουλή που θα σε βοηθήσει περισσότερο στις πληρωμές από τις ασυναρτησίες του Παπακυριακιύ; Άκου λοιπόν:
      Έχω παρατηρήσει από αυτά που ρωτάς πως η φορολογική σου ενημερότητα μονίμως λήγει στα μέσα του μήνα. Σαυτό μυρίζομαι πως μάλλον φταις εσύ, αφού το Taxis όταν σε βλέπει πχ στις 20 κάποιου μήνα ενήμερο και σου δίνει ενήμεροτητα μέχρι τις 20 του επόμενου μήνα, μπορείς να ξανάπάρεις ενημερότητα και στις 30 του μήνα αυτού οπότε να έχεις ενημερότητα
      μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα και να μην ξέμενεις μονίμως στα μέσα του μήνα!!2

      Διαγραφή
    2. Αν είναι έτσι λοιπόν τα πράγματα Chaos-7 προσπάθησε να βελτιώσεις τον προγραμματισμό σου, δηλαδή να βγάζεις και στο τέλος κάθε μηνα ενημερότητα από το taxis, αντί να ευχαριστείς για τα φύκια που σου αραδιάζουν μερικοί μερικοί....

      Διαγραφή
  55. John Black7 Σεπτεμβρίου 2017 - 8:17 μ.μ.

    Συνάδερφε συμφωνω μαζί σου απλά μην τους δίνεις σημασία γιατί μας έχουν ζαλίσει με την μανία τους για τον Παπακυριακού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ......ΦΩΤΠΒΟΛΤΑΙΚΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ.......'Η ......ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΣ ΒΟΘΡΟΛΑΚΚΟΣ ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Chais7 πήρε στροφές το μιαλο σου ώστε να βγάζεις ενημερότητα μέχρι τις 31 κάθε μήνα και όχι στραβά μέχρι τις 21;;; Ξέρεις τα χρέη στην εφορία πάνε με το μήνα καμάρι μου και ο μήνας τελειώνει στις 30-31 και όχι 21!!! Αλήθεια ο φωστήρας κομμωτής γιατί δεν σε βοήθησε;;;;; Ερε στραβάδια ψεκασμένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Τελικά ο καμμένος εγκέφαλος είναι μεγάλο θέμα....

    Ξυπνάς με τον καμμενο εγκέφαλο
    Τρως με τον καμμένο εγκέφαλο
    Χέζεις με τον καμμένο εγκέφαλο
    Κοιμάσαι με τον καμμένο εγκέφαλο

    Αυτή είναι η μοίρα του καθυστερημένου και ΔΕΝ την απολαμβάνει κιόλας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Δημήτρης Γ. για σένα όλοι όσοι στηρίζουν τον Παπακυριακού είναι καθυστερημένοι. Τί να πω ρε φίλε, τέτοιο γινάτι να κράζεις έναν άνθρωπο μέρα νύχτα και να χαρακτηρίζεις τον οποιοδήποτε, χωρίς καν να τον ξέρεις είναι τουλάχιστον ανωμαλία. Κρίμα για τους ανθρώπους γύρω σου, τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου, αν έχεις. Πραγματικά σε λυπάμαι ρε φίλε και νομίζω ότι χρειάζεσαι βοήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Καλησπέρα σε ολους,κυριε Παπακυριακού σας παρακαλω συνεχιστε να κανετε σωστα το εργο σας να δινετε της πληροφοριες στους επαγγελματιες και εμεις θα ειμαστε παντα διπλα σας.Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΗΕ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ. ΑΦΟΡΑ ΕΝΑ 20ΑΡΑΚΙ. ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ-ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΓΗΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 4500 ΕΥΡΑ!! ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ ΛΑΓΗΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Sanas την κανεις την δηλωση εκει που ο ΛΑΓΗΕ στελνει τα ενημερωτηκα

      Υποβολή Υπεύθυνων Δηλώσεων
      στο πλαίσιο του νόμου 4254/2014-ΦΕΚ 85/7.4.2014

      Δημιουργία Yπεύθυνης Δήλωσης για την ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «KAT' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΡΟΤΗΣ»
      Κατ’ εφαρμογή των σχετικών διατάξεων οι δηλώσεις των κατ' επάγγελμα αγροτών παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας για τη διατήρηση ή μη της ιδιότητας του κατ' επάγγελμα αγρότη, οι οποίες προβλέπονται στην περίπτωση 1.α της υποπαραγράφου ΙΓ.1 της παραγράφου ΙΓ του άρθρου πρώτου του Ν. 4254/2014, ειδικά για το έτος 2016 μπορεί να υποβληθούν, έως και την 31η Μαρτίου 2017.

      Δημιουργία Yπεύθυνης Δήλωσης για την ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ (ΜΕ) ή ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ (ΧΕ)
      Προβολή των οριστικών και των προσωρινά αποθηκευμένων Υπεύθυνων Δηλώσεων

      Διαγραφή
  63. Ναι, ανήκω.
    Αλλά θέλω να μην διαρεύσει. Να μείνει μεταξύ μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Χαρακτιρισμους Δημητρη εγω δεν σου εκανα οσο για την γυναικα το κουπονι θα το δωσω στην δικια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Έκανα μια πρόταση και όλοι σφυρίξατε αδιάφορα.
    Πόσοι συμφωνείτε να δίνουμε κάτι για τον Παπακυριακού για να μας λέει για τις πληρωμές αλλά να μην κάνει τoν πρόεδρο;
    Δε μιλάει κανείς;
    Μόνο να τσακώνεστε ξέρετε;
    Η πρότασή μου είναι συγκεκριμένη >>
    Τρία ευρώ το κάθε άτομο. Σε ετήσια βάση.
    Και μάλιστα ο διαχειριστής να επιτρέπει να διαβάζουν μόνο όσοι είναι ξοφλημένοι.
    Που μεταξύ μας τώρα μόνο ξοφλημένοι γράφουν αλλά τέλος πάντων.

    Η πρότασή μου είναι σοβαρή και με τον διάλογο θα βρούμε και τα διαδικαστικά (τρόπος πληρωμής και λοιπά).

    Μην τολμήσει όμως και ξαναεμφανιστεί ο Παπακυριακού ως πρόεδρος θα φάει γιούρτια.
    Είπα και μίλησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Εγώ ψηφίζω να μαζεψουμε χρήματα να πάει ο Δημητρης Γ. ενίοτε και σκέτο Δημήτρης, ενίοτε και άλλα ονόματα, να επισκευτεί κάποιον γιατρό. Πραγματικά φίλε χρειάζεσαι βοήθεια. Η όλη ενέργεια που βγάζεις στο blog μαρτυρά άγχος και εμμονές οι οποίες δεν ξέρεις ξέρεις πού άλλου θα σου βγούν. Για το καλό της υγείας σου, σταμάτα να διαβάζεις το blog αυτό. Μπορεί να έχεις τους λόγους σου να μισείς κάποιους ανθρώπους αλλα σου κάνει κακό, όπως και στους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .... Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ : " ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ......ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ".......

      Διαγραφή
    2. Οσο ποιο αδειος ειναι τενεκες τοσο ποιο πολυ θορυβο κανει... και αν κρινω απο το θορυβο που προκαλεις ο Δημητρακης προκειται για τελειως κενο τενεκε!! χαχαχαχ Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας Δημητρακη που με 1-2 τηλεφωνικα σεμιναρια του Λουκουμακη εγινες εξπερ!! Αληθεια αυτα που γραφεις τοσες μερες ο Λουκουμακης στα λεει απο τηλεφωνο η απο κοντα βραδυνες ωρες..? χαχααχαχαχ

      Διαγραφή
    3. Και αφού ilias διαβάσεις και σήμερα το μάθημα σου, βάλε και μια κουτσή Μαρία στο video να διασκεδάσεις..... Εκεί να δεις θόρυβο.... χαχαχα!!!!

      http://www.afo.gr/2016/index.php/syndesmos/y-tash/986-h-koutsh-maria-apo-thn-kypro-24062017

      Διαγραφή
    4. Μια ιδέα προς τους άξιους τηλεοπτικούς συντάκτες του afo.gr, να συνεχίσουν να φτιάχνουν video της κουτσής Μαρίας κομμωτριασ σε εβδομαδιαία ή μηνιαία επεισόδια, γιατί έχουν σπαρταριστό χιούμορ και γέλιο! που λείπει απτή ζωή μας!!! Τον κεντρικό "ήρωα" Παπακυριακού (πρώτη πύλη που λέμε) δόξα το θεό τον έχουμε τσάμπα, και από γελοιότητες παράγει άφθονες!!!!

      Διαγραφή
  67. Η υπερημερια στις πληρωμες μας ειναι αποτρεπτικος παραγοντας για επενδυσεις στην ενεργεια.ελπιζω ο λογος της μειωσης της υπερημεριας να μην ειναι για να προσελκυσουν επενδυσεις πολλων μεγαβατ και μετα να βαλουν χερι στις συμβασεις.ελπιζω η φαντασια μου να οργιαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 5500-6000????ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ Η ΠΙΟ ΠΑΝΩ???ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα Παπακυριακού, πελάτης...!!! Όρμα!!! Μπορεί να μην πληρώνει βέβαια ούτε καν το 3ευρω το χρονο που πρότεινε ο άλλος Δημήτρης για να μην κάνεις τσάμπα τη γραμματέα... του καθενός εδώ, αλλά εσένα δεν σε λόφτειω νομίζω αυτό... Απασχόληση να σκοτώνεις την ώρα σου ψάχνεις και τέτοια εδώ υπάρχει μπόλικη...!!!

      Διαγραφή
  69. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  70. Καλησπέρα. Έστειλα σήμερα βεβαίωση οφειλής σε πόσες μέρες θα την περάσουν επίσης με την προηγούμενη εντολή δεν πληρώθηκα το Μάρτιο γιατί ενω χρωστουσα δεν πήρα καινούργια βεβαίωση αλλά άφησα την παλιά με το άλλο τιμολογιο.Ξέρει κανεις να μου πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Θα συμφωνήσω με τον Δημήτρη Γ.
    Δεν είμαστε το ίδιο πρόσωπο όπως μπορεί να καταλάβει όποιος έχει λίγο μυαλό από το ύφος κειμένου.
    Ούτε τον ξέρω ούτε θέλω να τον μάθω.
    Είναι πάντως ο μόνος που σχολιάσε το θέμα της αμοιβής Παπακυριακού.
    Όλοι οι υπόλοιποι θέλετε μόνο τζάμπα πληροφορίες;
    Όσοι μιλάνε με καλά λόγια για αυτόν (και καλά κάνουν) τηρουν σιγήν ιχθύοs;
    Ένας άνθρωπος που προσφέρει πρέπει να αμοίβετε αλλά φαίνεται ότι οι κόλακες είναι τζάπα μάγκες.
    Επιβεβαιωθηκαν απλώς οι υποψίες μου > Ότι κι αυτοί που κολακεύουν τον Παπακυριακού το κάνουν για να πάρουν κάποιο κοκκαλάκι ενημέρωσης.
    Δε θα επανέλθω στην πρότασή μου και περιμένω να δω όλα αυτά αυτα ονόματα που κολακεύουν να ανταποκριθούν ή θετικά ή αρνητικά (με αιτιολόγηση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Με ποιο δικαίωμα, μου απευθύνεσαι κατ' αυτό τον τρόπο;
    Σε οικτίρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Τα ξεφτερια πντα ξερουν πως να κινηθουν... Οταν τελειωσουν οι συμβασεις μας αυτοι ακομα θα κυνηγανε στα σωστα δικαστηρια χαχαχαχααχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://energypress.gr/news/nea-anavoli-apo-ste-gia-tin-prosfygi-ton-fotovoltaikon-gia-ti-diakopsimotita

      Διαγραφή
    2. Ενώ στα λάθος δικαστήρια τρως τη ραμπατσίνα στο τσάκα τσάκα Κε Ilias της ποσπηεφ ε; Άσε που δεν έχεις και αγωνία αφού θα χάσεις σίγουρα!! Το μονο δύσκολο είναι να βρεις ζώα που θα σε πληρώσουν για να πετάξουν τα λεφτά τους...
      Α και πουσαι, αμα από την καταγγελία του ΣΠΕΦ στην ΕΕ βγει κάτι καλό, γιατί εκεί παίζεται η παράταση ή όχι της διακοψιμοτητας,μην ξεχάσεις να εξαφανιστείς...!!

      Διαγραφή
    3. Καλα ρε με μπουκομενο στομα και ακομα μιλας.... χαχαχαχαχα Οι χασοδικες κερδισαν μια αναβολη!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Χασοδίκης είναι αυτός που χάνει δικαστήρια και όχι αυτος που του αναβάλλονται. Οπότε χασοδικης παραμένει η ποσπηεφ με τον Παπακυριακού, τον Κολύρη και τα λάθος δικαστήρια που τα έχασαν όπλα!! Χαχαχαχα!!

      Διαγραφή
    5. Αλήθεια κάντε μας μια ενημέρωση, πόσες εκατοντάδες απορριπτικές αποφάσεις φάγατε στην ποσπηεφ με τον Κολύρη;;;;

      Διαγραφή
    6. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΕ σου λεει κατι..? χαχαχαχ σκασε και κολυμπα προσεχε το στοματακι να ειναι ψηλα..... Το μαναδικο πραγμα που κερδισατε στη επικυνδηνη και ανικανη παρουσια σας ειναι αυτη η αναβολη!!!! χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    7. Επειδή χάθηκε το ΣτΕ για το οποίο μας ενημερώσανε αμέσως, σε παραμετροποιήσανε για να μην παχύνεις!!!!!
      Πες μας τώρα εσύ, που δεν ενημερώσατε ακόμα κανέναν, ποσα δικαστήρια χάσατε με τον Κολύρη;;; 10, 20, 30;;;

      Διαγραφή
    8. Ενημέρωσε μας ακόμα εκείνη η μηνυτήρια αναφορά κατά των μελών της ΡΑΕ για το ΕΤΜΕΑΡ που κατέθεσε πάλι η ποσπηεφ με τον Κολυρή, τι απέγινε;;

      Διαγραφή
    9. Τσου ρε λακη... χαχαχααχα Αξιος ο μισθος σου χαχαχαχααχαχ

      Διαγραφή
  74. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οποιος γνωριζει ,ας ενημερωσει για τις πληρωμες απριλιου

      Διαγραφή
  75. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Μαρτίου-Απριλίου 2017
    12.09.2017
    Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες, ο ΛΑΓΗΕ ολοκλήρωσε την εξόφληση και των υπολοίπων τιμολογίων παραγωγής Η/Ε από ΑΠΕ μηνός Μαρτίου 2017. Παράλληλα άρχισε η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Απριλίου 2017. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 4.400 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 5.117,42€ (34% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Απρίλιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 11/09/2017 ΩΡΑ 15.00 ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 5700€ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΓΙΑ 100ΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδελφε α) σήμερα είναι 12/09 β) η ανακοίνωση του ΛΑΓΗΕ λέει για 5.117,42. ??

      Διαγραφή
    2. Συνάδελφε Χαράλαμπε, μην περιμένεις σοβαρή απάντηση από kakulides. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό μέλος ποσπηεφ, δηλαδή διανοητικά καθυστερημένο υβριστάκο, που απλά δεν ξέρει τι του γίνεται...

      Διαγραφή
    3. ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ......ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΓ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ Γ(αμημενε).

      Διαγραφή
    4. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΚΑΤΟΓΛΟΥ ΛΑΘΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 12/9 ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ Γ. ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΝ.

      Διαγραφή
  77. Καλησπερα σας η αυριανη εντολη πληρωμης μεχρι τι ποσο θα φτασει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. κ.κ Ι. Παπακυριακού για ακόμη μια φορά είστε μέσα στα πράγματα για τις πληρωμές, Σας ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. κ.κ Ι. Παπακυριακού για ακόμη μια φορά είστε μέσα στα πράγματα για τις πληρωμές, Σας ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. κ.κ Ι. Παπακυριακού για ακόμη μια φορά είστε μέσα στα πράγματα για τις πληρωμές, Σας ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ