Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Τί εγινε στα Δικαστήρια Ευελπίδων για τα ασφαλιστικά μέτρα

Ο Σπύρο Μπογδάνης μας ενημερώνει για τα τεκτενόμενα. Ευχαριστούμε πολύ. ηλιος
 
Ενημέρωση συναδέλφων για τα σημερινά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στα Δικαστήρια των Ευελπίδων στα οποία ήμουν παρόν μέσα στα γραφεία των Προέδρων.


Σήμερα (30/4/2014) κατόπιν της χθεσινής αναβολής συζητήθηκαν τα 2 πρώτα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα εταιριών μελών της Ποσπηεφ εναντίον του Λαγηε και του Δεδδηε.
Τα μέλη της Ποσπηεφ  εκπροσωπήθηκαν, επάξια όπως τους οφείλεται και τους αξίζει εξάλλου, από τους κ. Ηλία Κολλύρη , κ. Γεώργιο Ψαρουδάκη και από την κ. Όλγα Συροθανάση  (Δικ. Γραφείο Κολλύρης – Συροθανάση και Συνεργάτες) και κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης  να καταθέσει ο κ. Πέτρος Τσικούρας (Γεν. Γραμματέας Ποσπηεφ).  Παραβρέθηκε στην συζήτηση των προσωρινών ασφαλιστικών (τον ευχαριστούμε ως παραγωγοί φωτοβολταϊκών γι΄αυτή του την ενέργεια) ο κ. Τριαντάφυλλος από το Δικ Γραφείο ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ – ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.
Οι αντίδικοι δικηγόροι ήταν εφτά (7), ο Λαγηε είχε δύο δικηγόρους άλλους δύο είχε ο Δεδδηε συν τρείς οι δικηγόροι του Κράτους (παρεμβαίνοντες υπέρ του δημοσίου), κάλεσαν ως μάρτυρες τον διευθυντή των ΑΠΕ του Υπεκα και μια συνεργάτιδα του κ Γκαρή ( Διευθ. Σύμβουλου  Λαγηε). 
Τα επιχειρήματα που ακούστηκαν εκ μέρους του Λαγηε ήταν το δημόσιο συμφέρον, ο κίνδυνος αποσταθεροποίησης των πληρωμών του ΗΕΠ,  το τεράστιο έλλειμα του ειδικού λογαριασμού ΑΠΕ λόγω των πολύ υψηλών ταριφών , της πολύ μεγάλης εισροής ΑΠΕ στο σύστημα και ο κίνδυνος κατάρρευσης της εγχώριας αγοράς ενέργειας. Ιδιαίτερη μνεία έγινε για την ασύμμετρα μεγάλη επιβάρυνση του καταναλωτή μέσο ΕΤΜΕΑΡ χαρακτηριστική ήταν η φράση της συνηγόρου του Λαγηε προς την κ. Πρόεδρο « το ξέρετε κ. Πρόεδρε ότι μέσο του λογαριασμού του ρεύματός σας πληρώνεται 26ευρω/mwh για να έχουν υπεραποδόσεις οι φωτοβολταϊκοί παραγωγοί? Ξέρετε κ. Πρόεδρε ότι υπάρχει απόφαση για διπλασιασμό του ΕΤΜΕΑΡ αν δεν ισχύσει αυτός ο νόμος (ν4254)?».
Χρησιμοποιήθηκαν και επιχειρήματα τα οποία μόνο για γέλια μπορούν να ληφθούν υπόψη π.χ οι εταιρίες των φωτοβολταϊκών στην πραγματικότητα δεν ζημιώνονται από το πιστωτικό αλλά ωφελούνται καθώς τα χρήματα του πιστωτικού δεν τα έχουν εισπράξει με αποτέλεσμα αν δεν κόψουν το  πιστωτικό να φορολογηθούν για χρήματα τα οποία δεν έχουν εισπράξει ενώ κόβοντας το (πιστωτικό τιμολόγιο)  θα φορολογηθούν για λιγότερα λεφτά (προσωπικό σχόλιο: εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι) …!!!!
Η στρατηγική των αντιδίκων (Λαγηε – Δεδδηε – Δημοσίου) ήταν να μεταφέρουν την συζήτηση στο τεχνικό κομμάτι έλλειμα ΑΠΕ, ΟΤΣ, IRR κτλ, (το οποίο σαφώς δεν μπορεί να γίνει κατανοητό σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από την Πρόεδρο) ώστε στο τέλος να καταλήξουν στο γνωστό πλέον επιχείρημα  « κ. Πρόεδρε εάν αποφασίσετε την εκτέλεση προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων κινδυνεύει άμεσα με κατάρρευση η αγορά ενέργειας της Χώρας» αποτέλεσμα αυτού είναι να ασκείται τρομερή πίεση στην Πρόεδρο!!! Αυτή η δεδομένη τακτική του Λαγηε έχει χρησιμοποιηθεί με ιδιαίτερη επιτυχία στις διαταγές πληρωμής στα Δικαστήρια του Πειραιά!!
Μπαίνοντας πρώτοι στην μάχη, η στρατηγική του Γραφείου του κ. Κολλύρη όπως αυτή εκτυλίχθηκε ήταν αναγνωριστική στα πρώτα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα, φάνηκε ότι ήθελε εν μέρει να «ανοίξει» η κουβέντα και στα τεχνικά κομμάτια της υπόθεσης ώστε να φανούν τα βασικά επιχειρήματα του Λαγηε  χωρίς όμως να χαθεί η ουσία της υπόθεσης.  Αυτό επιτεύχθηκε όταν εξετάσθηκε ως μάρτυρας ο κ. Τσικούρας ο οποίος με την δυναμικότητα που τον διακρίνει ουσιαστικά προκάλεσε τους αντίδικους δικηγόρους να «επιτεθούν», να ανέβουν ιδιαίτερα οι τόνοι  και να προκληθεί ένταση η οποία έδειξε στην Πρόεδρο την ιδιαίτερα απελπιστική κατάσταση που βρισκόμαστε ως παραγωγοί φωτοβολταϊκών!!
Σε κατάλληλες στιγμές της συζήτησης το team του κ. Κολλύρη  (να μου επιτραπεί η έκφραση) με άμεσες και καίριες παρεμβάσεις επανέφερε  την συζήτηση στην πραγματική της βάση η οποία δεν είναι άλλη από την νόμιμη, συνταγματική προστασία των εν λόγω εταιριών από την αναπόφευκτη οικονομική καταστροφή τους ωσότου κριθεί η ουσία της υπόθεσης στα ασφαλιστικά μέτρα . Ουσιαστικά εξέθεσαν αρκετές φορές τους αντίδικους δικηγόρους (Λαγηε) οι οποίοι επιχειρηματολογούσαν λες και στα εν λόγω  προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα εκδικαζόταν η ενεργειακή στρατηγική της χώρας και ο σχεδιασμός των ΑΠΕ!!!! Δεν είναι τυχαία φράση της Προέδρου προς τον δικηγόρο του Λαγηε « αν δεν έχει χρήματα ο ειδικός λογαριασμός που λέτε να καταθέσετε ως Λαγηε ασφαλιστικά μέτρα εδώ δεν συζητάμε αυτό το θέμα»!!!
Σε κάθε περίπτωση φάνηκε ότι ο κρατικός μηχανισμός θορυβήθηκε και ενεργοποιήθηκε στο «φουλ», εφτά δικηγόροι για προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα!!
Για πρώτη φορά στα δικαστήρια της  Ευελπίδων διάρκεσαν προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα  δύο και παραπάνω ώρες (υπόθεση πρώτη: εταιρίες μέλη της Ποσπηεφ  εναντίον Λαγηε)!!
Οι αποφάσεις θα βγούν την Παρασκευή 2/5/2014!!
Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μέρες οι αντίδικοι δικηγόροι ζήτησαν αναβολή από την Πρόεδρο γιατί δεν ήταν έτοιμοι, η οποία και δεν έγινε δεκτή!!
Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η εμμονή των αντιδίκων δικηγόρων να μάθουν πόσες αγωγές θα κατατεθούν από το Δικ. Γραφείο του κ. Κολλύρη!!
Οι ημερομηνίες που δόθηκαν για να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα είναι στις 18/6/2014 (με μικρή επιφύλαξη καθώς η μια δικηγόρος του Λαγηε στο τέλος δήλωσε κόλλημα), πάντως οι ημερομηνίες είναι μεταξύ 18 και 23 Ιουνίου!!
Με εκτίμηση
Σπύρος Μπογδάνης
Υ.Σ Δεν είμαι δικηγόρος οπότε να μου συγχωρήσετε εάν έχω κάνει κάποια λάθη στις νομικές έννοιες!!

42 σχόλια:

  1. καλημέρα και καλο μηνα! ελπιζω οι δικηγοροι και οι μαρτυρες να εκαναν λογω για τις στρεβλώσεις τετοιου τυπου,και λοιπες στρεβλώσεις του φυσικου αεριου,εις βαρος των ΑΠΕ..

    http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=419570

    ελπιζω να ειπαν ότι συμφωνα με τον νέο νομο ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΝΕΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ στο συστημα,πραγμα τελειως αντιφατικο.
    ελπιζω να ειπαν οτι οταν υπογραφοταν σχεδον το 95% των συμβασεων (2010 και μετα) το κρατος βρισκοταν ηδη σε κριση και ηξεραν πολύ καλα και υπουλα τι εκαναν,ενω τωρα μας εχουν ΖΑΛΙΣΕΙ!! ότι εχουμε πλεονασμα..

    ελπιζω να ειπαν για την τεραστια αδικια με τον αναπτυξιακο που πραγματικα τιμωρουν οσους πηραν αναπτυξιακο.

    ελπιζω να ειπαν τοσα και τοσα αλλα,που κάθε τίμιος,ηθικος,πατριωτης ΔΙΚΑΣΤΗΣ,θα ζητουσε εξηγήσεις από τα βασικα προσωπα αυτου του νομοθετήματος και θα εβγαζε μια ΔΙΚΑΙΗ αποφαση!

    επισης διαβασα ότι ρωτησαν οι αντιδικοι δικηγοροι,για το ποσες αγωγες θα γινουν..οι αγωγες που ετοιμάζονται είναι χιλιαδες κυριοι..δεν μπορει να κανετε εκποιηση περιουσιας χιλιαδων μικρων οικογενειων και να χαριζετε εκατομμύρια ευρω σε μεμονωμένους ΜΕΓΑΛΟεπιχειρηματιες επειδή ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ..αυτο δεν είναι ένα δικαιο ΚΡΑΤΟΣ αλλα η
    χειριστη ΧΟΥΝΤΑ! τα αποτελέσματα τέτοιων ΑΔΙΚΩΝ,ΥΠΟΥΛΩΝ,νομοσχεδιων και πολιτικων περα από ότι θα παμε μεχρι και τα ευρωπαικα δικαστηρια αν δεν βρουμε ακρη με τα δικαστηρια εδώ,θα τα δειτε και στις ΚΑΛΠΕΣ σε λιγες μερες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γραμματεία του πρωτοδικείου απορρίφθηκαν όλες οι προσωρινές διαταγές της ποσπηεφ - Κολύρρη και σία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ιδια ενημερωση εχω και εγω!!! Οποτε επιβεβαιωνεται και ενισχυεται η αποψη οτι ξεκινησε ο πολεμος οχι με τον Λαγηε αλλα με ολο το συστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ένας από τους ξεφτύλες της ποσπηεφ ή του Κολλύρη που μας ζάλισαν ένα μήνα τώρα ίσα για να πάρουν το χρήμα και την μίζα και που ξεκατινιάζονται καθημερινά μεταξύ τους με άρθρα με τον Παπακωνσταντίνου, δεν θα βγει να πει κάτι??

    Η ποσπηεφ ΄έβγαζε ανακοινώσεις ότι δήθεν εκδικάστηκαν οι υποθέσεις, που όμως μόλις είχαν αναβληθεί.... Πόση ξεφτύλα και αγραμματοσύνη πιά!!!

    Μόνο mail ξέρανε να στέλνουν με εκείνο το ζαβό τον Παπαδάκη... Τώρα Παπαδάκη καθυστερημένε εγκεφαλικά που είσαι να μας ενημερώσεις για τη χλαπάτσα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντι να μουντζώνουμε τους εαυτούς μας που σαν κορόιδα ψηφιζαμε όλα αυτά τα χρόνια τα καθήκια που σήμερα μας εβγαλαν τα ματια γιατι το 99% των παραγωγων νδ και ΠΑΣΟΚ ψηφιζαν μεχρι τωρα στη ζωή τους τα βαζουμε με τους δικηγόρους. Δηλαδή τα αντι να χτυπάμε το γαιδαρο χτυπάμε το σαμαρι. Και τελος πάντων πρεπει μερικοί να καταλάβουν ότι οι μπαλτακηδες που ελενχουν την δικαιοσύνη δεν πρόκειται να καταθεσουν τα οπλα ευκολα. Πολλες δικαστικες μαχες θα χαθούν ιδιαίτερα δε στη Ελλάδα θα χαθούν οι περισσότερες το θέμα είναι να κερδιθεί ο πόλεμος στα ευρωπαικα δικαστηρια και αυτό θα πάρει χρονια. Καλό λοιπόν θα είναι οσοι δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτό το πόλεμο και προτειμούν να φανε ψαρι χωρις να βρεξουν κώλο και μαλιστα στη πλατη των μαχόμενων κορόιδων να σωπάσουν και να αφήσουν την κριτικη και τους χαρακτηρισμούς σε αυτούς που πληρώνουν από τη τσέπη τους αυτόν τον αγωνα. Τωρα αν καποιος άλλος νομίζει ότι μπορεί ταχύτερα να καταφερει κατι καλυτερο ας το κανει και εγω πρωτος θα τον παραδεχτώ. Αυτό όμως που είναι εξοργιστικό είναι οι τζαμπα κυριολεκτικά όμως τζαμπα ψευτόμαγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί γαυγίζεις και δεν μας λες τί σκέψη σου όμορφα και ωραία; Σε τί θα μπορούσε να συνεισφέρει μία τέτοια συμπεριφορά;

      Διαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μανώλης ΚΡΗΤΗ,αν ξέρεις έστω ΕΝΑΝ που πήρε μίζα από το δικηγορικό γραφείο του κυρίου Κολλύρη να μας τον κατονομάσεις να τον μάθουμε και εμείς.Σχόλια με σκοπό να δημιουργήσουν εντυπώσεις,χωρίς καμία ουσία και προσφορά στον αγώνα κάποιων παραγωγών καλό είναι να αποφεύγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Παναγής του ΠΟΣΠΗΕΦ όταν πρώτομπήκε στο γραφείο του δικηγόρου Παπακωσταντίνου τον ρώτησε και πόσα θα πέρνει μίζα για κάθε υπόθεση. Τα βρήκανε πέρυσι τότε, και ο ΠΟΣΠΗΕΦ δημόσια διαφήμιζε Παπακωσταντίνου. Απαράδεκτο για σύλλογο να διαφημίζει ανοιχτά δικηγόρο τάζοντας λαγούς. Ο Κολύρης κινήθηκε πιο πονηρά. Μέσω της κας Τόφα κινήθηκε, η οποία στις συμαζώξεις των παραγωγών εισχωρούσε και δυσφημούσε τους δικηγόρους που χειρίζονταν την εισφορά στο ΣτΕ. Έλεγε λοιπόν πως ηταν λαθος ο Γεραοετρίτης, λάθος ο Μεταξάς, λάθος ο Παπακωσταντίνου, Κατρουγκαλος κλπ. Για την λαμόγιο κα ΤΟΦΑ η μόνη λύση ήταν ο Κολύρης ο οποίος με το άθλια επιθετικό και δυσφημιστικό προς τους συναδέλφους του στυλ είχε τάχα τη μαγική νομική λύση. Ιδού λοιπόν το χάλι του... Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα είναι ξεκατινιαλζεται πλέον δημόσια με τους δικηγόρους. Η αλητεία της ΠΟΣΠΗΕΦ και στο δικηγόρο της. Προσωπικά δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ Παναγής τακανε απλά σαν τα μούτρα του. Είναι βέβαιο οτι σε λίγο θα γελάνε οι δικαστές μαζί τους. Κανείς δε γουστάρει αλητεία στο μαγαζί του...

      Διαγραφή
    2. Ασε μας ρε κουκλίτσα μου με το ψευτοθυλικο ονομα αυτά να μας τα έλεγες πέρισυ. Αν δεν γουστάρεις να γελανε οι δικαστες μαζί σου πήγαινε στον σπεφ να σου προτείνει δικηγόρο. Ισως τον ανωνυμο νομικό τους συμβουλο που θα σε βολεψει καλύτερα

      Διαγραφή
  9. καλημέρα! μπραβο σε οσους προσπαθησαν με τα ασφαλιστικα μετρα και ας μην βγηκε θετικη για μας αποφαση..τους ευχαριστω απο καρδιας για οτι ΕΚΑΝΑΝ για ολους μας..το συστημα ταρακουνηθηκε .και εχουμε βεβαια μεγαλη συνεχεια με τις χιλιαδες αγωγες απο στεγες μεχρι παρκα MW..εδώ μεσα ειμαστε μια μικρογραφια της κοινωνιας.και όπως βλέπετε από εδώ δυστηχως η Ελληνικη κοινωνια ΝΟΣΕΙ..υπαρχουν ανθρωποι που τυφλωμένοι από το ΧΡΗΜΑ σκεπτονται κουτοπονηρα και κοντόφθαλμα,εις βαρος του κοινου ΔΙΚΑΙΟΥ,αλλα σε βαθος χρονου και να με θυμηθητε σκαβουν και τον λακο τους..και όλα αυτά ΔΥΣΤΗΧΩΣ δεν συμβαινουν μονο στον κλαδο μας αλλα σε ολους σχεδόν τους κλαδους του Ελληνικου Κρατους,γι αυτό δεν μπορει αυτό το κρατος να ανασανει,παρολο που σαν Ελλαδα εχει τεράστιες οικονομικες δυνατότητες..παντα δυστηχως υπηρχαν οι δοσιλογοι,που προδιδαν αυτό το κρατος για λιγα ΑΡΓΥΡΙΑ,οπως προδωσε ο ιουδας τον Ιησου Χριστο..να ειστε ολοι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η "ΔΗΜΗΤΡΑ" νομίζω ότι γνωρίζει πολλά για το ζήτημα της "ανάθεσης" της υπόθεσης σε δικηγορικό γραφείο. Τα χρήματα που μαζεύτηκαν είναι πολλά (ο ΠΟΣΠΗΕΦ πρέπει να μας πει πόσα χρήματα δόθηκαν από τους παραγωγούς και για ποιες ενέργειες για το new deal). Πολλά πράγματα δεν κολούν με την επιλογή που μας επέβαλε ο ΠΟΣΠΗΕΦ...
    Επειδή ορισμένοι από εμάς αποφασίσαμε να ερευνίσουμε περισσότερο το ζήτημα, παρακαλώ τη "ΔΗΜΗΤΡΑ" να μου στείλει ένα μήνυμα για να επικοινωνήσουμε στο: xaldeos.eco@gmail.com...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι Δημητρα ουτε Φαιδων ουτε Ελενη αλλα ο Μανωλης απο Κρητη!!!! Αμα εχει δικαιο και κατι ξερει γιατι κρυβεται πισω απο διαφορετικα ονοματα καθε φορρα!! Απλα πατας κλικ στο ονομα που κανει τα σχολια με διαφορετικα ονοματα και σου βγαζει το ιδιο Blog Μανωλης Κρητης....!!!!!!!! Τα συμπερασματα δικα σας!!!

      Διαγραφή
  11. Πολλά λες Μανώλη κρήτη=δήμητρα και είναι και όλα ψέμματα.Η κα Τόφα δεν είχε καμμία ανάμειξη.Την επόμενη του new deal συναντήθηκα με τον κύριο Τσικούρα και Παναγή στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν.Είχαν κανονίσει στις 4 το απόγευμα να πάνε στον κύριο Μεταξά και καθώς απέμεναν 4 ώρες μέχρι το παραπάνω ραντεβού τους πρότεινα να πάμε στον κύριο Κολλύρη.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ.Την κυρία Τόφα εγώ μέχρι τότε ούτε καν τη γνώριζα...ούτε καν τον κύριο Κολλύρη.
    Από εκείνη τη δευτέρα άρχισε η ΠΟΣΠΗΕΦ επαφές με δικηγόρους.Η ΠΟΣΠΗΕΦ θεώρησε οτι τα δικηγόρικα γραφεία του κυρίου Κολλύρη και Παπακωνσταντίνου ήταν τα καλύτερα για να εκπροσωπήσουν τους παραγωγούς και έτσι μετέβηκαν και οι 2 δικηγόροι στη θεσσαλονίκη όπου τους ενημέρωσαν και αφού αποχώρησαν από την αίθουσα έγινε ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ για το δικηγορικό γραφείο που θα επιλεγεί.
    Οπότε κύριε Χαλδαίε η ΠΟΣΠΗΕΦ δεν σας επέβαλε απολύτως τίποτα.Αποφάσισε με δημοκρατικές διαδικασίες ποιός δικηγόρος θα επιλεγεί.Στην αίθουσα ήταν αρκετοί αντιπρόσωποι της ΠΟΣΠΗΕΦ, όπως και κάποια άλλα άτομα που παρακολούθησαν τη συζήτηση και την ψηφοφορία μέσω skype τα οποία ΔΕΝ είχαν δικαίωμα ψήφου.
    Κάθε παραγωγός είναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις που θα πάρει και αφορούν την επιχείρηση του.Μια ομοσπονδία πρότεινε (όπως όφειλε) και εσείς όπως και οποιοσδήποτε άλλος έχετε δικαίωμα να τη συμμεριστείτε ή να διαφωνίσετε και να κινηθείτε με οποιονδήποτε δικηγόρο είναι της αρέσκειας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κε ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ σας παρακαλώ μην ξεφεύγετε από το θέμα μας. Έχετε κάνει αρκετές φορές γκάφες με τα λεγόμενα σας και μάλιστα εναντίον μας. Πετάγεστε και καταστρέφετε τη συζήτηση, η οποία ακόμη και αν προωθείτε από δυσαρεστημένους παραγωγούς μπορεί να μα σ διαφωτίσει στα στραβά και τα όποια λάθη γίνονται. Προσωπικά επιβεβαιώνω την ύπαρξη της κας ΤΟΦΑ ως ατζέντη του Κολύρη η οποία ξεδιάντροπα και χωρίς να έχει ιδέα από νομικά δυσφημούσε το γραφείο του Μεταξά, Παπακωνσταντίνου κλπ. Η κα ΤΟΦΑ ηταν επί προμήθεια παπαγαλάκι του Κολύρη. Μέχρι κάποιο χρονικό σημείο αντίστοιχα συμμέτοχος ηταν και Σπυρος Μπογδάνης που υπογράφει ως Σπυρος Μ και ως ανεξάρτητοι παραγωγοί. Για να μην το φλυαρούμε, οι ψηφοφορίες άσχετων με τα νομικά ανθρώπων επί νομικών επιλογών είναι κατά τη γνώμη μου άστοχες. Οπότε τώρα που έρχεται η μία αποτυχία μετά την άλλη ας κοιτάξουμε την ουσία και ας αφήσουμε τα λογάκια. Το μπλογκ και όταν ήταν γεμάτο ανώνυμους, κάποιες αλήθειες έβγαιναν. Το ότι έγινε ψιλοεπώνυμο και γεμίσαμε ψευδώνυμα λίγα θα αλλάξει. Αν σας ενοχλεί η ουσία των λεγόμενων λογω και της τραγικής συμπεριφοράς σας ως παπαγάλου της ΠΟΣΠΗΕΦ διασπείροντας με ύφος καρδιναλίων ψεύτικες πληροφορίες για κάποιες αρκετές μέρες του Φεβρουαρίου Μαρτίου, απαλλάξτε μας από τα κούφια λόγια σας. Έχετε καταντήσει κουραστικός! Τα ίδια χάλια κάνατε και με τους αγρότες καθήμενος ως γλάστρα στο σαλονάκι έξω από τη σύσκεψη στο ΥΠΕΚΑ, όταν αυτοί κατέβηκαν για να διαμαρτυρηθούν και να συζητήσουν για ώρα με τον υπουργό και εσείς ως ηλίθιος απλά να φωτογραφηθείτε. Αλήθεια σας τιμά η κατάντια σας αυτή?? Την άλλη φορά για να μην παραστέκεστε χωρίς ρόλο, να σας παραγγέλνουμε τους καφέδες...

      Διαγραφή
  12. Καθώς τη ψευδολογία και τη δυσφήμιση κάποιοι από το συνάφι σας την έχετε κάνει επάγγελμα και πάγια τακτική σας,δεν θα έπρεπε καν να σας απαντήσω,αλλά δυστυχώς το blog το διαβάζουν και παραγωγοί που δεν έχουν ιδέα τι έχει συμβεί μέχρι τώρα,συνεπώς αναγκάζομαι να το κάνω.
    Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του δυσαρεστημένου παραγωγού με αυτόν που μεταδίδει ψεύδη προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις και να αποκομίσει προσωπικά οφέλη.Το οτι σχολιάζω και σας χαλάω τη ....σούπα είναι προφανώς αυτό που σας ενοχλεί.
    Από που αντλείτε την πληροφορία οτι η κυρία Τόφα λαμβάνει προμήθεια από το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο;O κύριος Μπογδάνης ήταν ίδια περίπτωση αλλά όχι πλέον;Tι έγινε ...τα σπάσανε;Είστε τουλάχιστον γραφικός με αυτά που γράφετε αν όχι φαντασιόπληκτος!
    Κάθε παραγωγός έχει το δικαίωμα να πάρει αποφάσεις για το ποιό δικηγορικό γραφείο θα τον εκπροσωπήσει,εκτός αν νομίζετε οτι όποιος έφτιαξε πάρκο θα έπρεπε απαραιτήτως να διαθέτει και νομικές γνώσεις.Η ΠΟΣΠΗΕΦ έπραξε το αυτονόητο,έφερε το θέμα σε ψηφοφορία,σε αντίθεση με κάποιους άλλους που θεωρούν οτι έχουν το ακαταλόγιστο του πάπα και αποφασίζουν και διατάζουν χωρίς να ρωτήσουν κανέναν.
    Όσο και για τη συγκέντρωση του ΠΣΑΦ που αναφέρεστε ο λόγος που έγινε ήταν οι υπερημερίες και αν δεν είχε γίνει ΔΕΝ θα είχε πληρωθεί κανείς μας εκείνο το μήνα.Στη συνάντηση με τον υπουργό θα παραβρίσκονταν 5 άτομα και οι υπόλοιποι θα περίμεναν στο σαλόνι.Το ΔΣ του ΠΣΑΦ αποτελείται από 10 άτομα και κάποιος από τον ΠΣΑΦ θα έδινε τη θέση του για να ανέβω εγώ.Θεωρούσα απαραίτητη προυπόθεση να ανέβουν 2 από εμάς και όχι μόνος μου,κάτι όμως που δεν ήταν δυνατόν.Η συγκέντρωση ήταν του ΠΣΑΦ και όχι δική μας...και εμείς δεν είμασταν καν σύλλογος.Το οτι δεν ανέβηκα στο υπουργείο μπορούν να σας στο διαβεβαιώσουν τουλάχιστον 600 αγρότες και άλλοι 30 ανεξάρτητοι παραγωγοί,οπότε τα περί καθήμενου ως γλάστρα στο σαλονάκι εμπίπτουν στη σφαίρα της φαντασίας σας.
    Και μιας και δεν σας αρέσουν οι φλυαρίες να μάθεται να είστε δίκαιος!Είμαι παραγωγός που δεν κουρεύτηκε η τιμή μου.Τους χαρίζω άλλα 18.700 με το πιστωτικό και τελείωσα.Δεν με συμφέρει σαν επιχειρηματία να κινηθώ νομικά (π.χ. αντισυνταγματικότητα του νόμου,αναλογικότητα).Δεν πρόκειται όμως ποτέ να εμποδίσω και να αποτρέψω παραγωγό που θα θελήσει να κινηθεί με αυτό το τρόπο.Σας προτείνω να κάνετε το ίδιο.
    Βγάλτε το σκασμό και μην ασχολείστε καθώς υποψιάζομαι πως ανήκετε στην ίδια κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ψευδολογία και βλακεία μαζί, σας ανήκουν κε Παπακυριακού και βεβαίως σε όλους του ομοίους σας όπως Παπαδάκηδες, ποσπηεφες κλπ, κλπ. Μοιράζατε πανί βλάκες ΜΕΙΛ πως εκδικάστηκαν τα σφαλιστικά και αυτά είχαν μόλις αναβληθεί... Όσο για την Τόφα, τώρα που εισέπραξε την προμήθεια της από το υστέρημα των παραγωγών τάζοντας λαγούς, θα την ξεσκίσω να ζητάω του λαγούς που μου έταξε!!! Άμα την έχει γκόμενα και ΧΑΛΙΕΣΑΙ, τόσο το καλύτερο για μένα γιατί δε σε γουστάρω καθόλου τόσο βλάκας που είσαι, οπότε περιμένω την επόμενη αν´ατγηση σου με χαρά για να στα´Χώςω αλλη μία φορίτσα μπουζουκοκέφαλε...

      Διαγραφή
  13. Συνάδελφε Χρήστο 9 05 είναι άδικο να κάνεις κριτική σε ανθρώπους που προσπαθούν με κάθε τρόπο που θεωρούν σωστό να προασπίσουν τα συμφέροντά τους (μας).Η ανώνυμη παρέμβασή σου είναι κακόβουλη.Αν εσύ έχεις καλύτερες ιδέες,μπορείς να κινηθείς πιο έξυπνα,να μην κάνεις τίποτα δικαίωμά σου.
    Κάνε μας τη χάρη να είσαι πιο σοβαρός.Τα κατινίστικα,τις συκοφαντίες για ανθρώπους που δεν κάθονται στο καναπέ κράτατες για τον τον εαυτό σου.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καναπές είναι ο ίδιος ο Παπακυριακού κε Πανάγο, Παναγή ή πως αλλιώς σε λένε. Εγώ θα συνεχίσω να ζητάω τους λαγούς που τάξανε με την Τόφα την κολλητή τους και άμα σαρεσει. Οπότε κανε μας εσύ τη χάρη και τράβα αλλού...

      Διαγραφή
    2. Πολύ καλά τα λες Χρηστό Πανάγο

      Διαγραφή
  14. Χρήστο σύνελθε ψύχραιμα για αυτά που γράφεις έχεις ακούσει για την υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Xαίρομαι για εσένα κύριε Χρήστο.Μόλις αποδείξουν οτι ψεύδεσαι ασυστόλως γίνεσαι ακόμα χειρότερος.Ποιός σου έταξε και το κυριότερο ΤΙ σου έταξε;οτι θα κερδίσεις προσωρινά μέτρα ή ασφαλιστικά;Ο δικαστής που εξεταζει την υπόθεση σου ήτανε;και εσύ τι είσαι;πρόβατο και ακολουθείς;αν θεωρείς πως είναι λάθος αυτή η κατεύθυνση μην την ακολουθήσεις κανείς δεν σε υποχρέωσε.
    Μοίρασα εγώ κάποιο email που να λέει το οτιδήποτε σχετικά me εκδίκαση αφαλιστικών μέτρων;;
    Όσο για τις γελοιότητες περι προσωπικών σχέσεων να σου τονίσω οτι απευθύνεσαι σε ανθρώπους που έχουν οικογένειες και παιδιά οπότε σύνελθε!
    Επειδή όντως ξεφύγαμε από το θέμα του άρθρου εγώ σταματάω εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Γιάννη…… όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες….!!!!!!

      Διαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αναρτώ την ακόλουθη ως πλέον αμέτοχος στα του ΠΟΣΠΗΕΦ και, εκ του αποτελέσματος, ίσως ο πιο αντικειμενικός Γράφω ενυπόγραφα, όχι για λογαριασμό του Γραφείου που (συν)εκπροσωπώ συνήθως στις αναρτήσεις μου εδώ αλλά μεταφέροντας καθαρά δικές μου απόψεις.

    Το δικηγορικό γραφείο Κολλύρη έδωσε μια δύσκολη και άνιση μάχη και δεδομένων των περιστάσεων (αναφορικά ιδίως με την φύση του θεσμού της προσωρινής διαταγής) κέρδισε όσα μπορούσε να περιμένει: έμαθε τους ισχυρισμούς των αντιδίκων, υπέβαλε τους ισχυρισμούς του στην πρώτη δικαστική βάσανο, εκτίμησε τον αντίπαλο τόσο νομικά όσο και σε επίπεδο προσώπων (διαφωτιστικότατη για μενα η πλήρης νομική ανεπάρκεια των δικηγόρων του ΛΑΓΗΕ και το λάθος -κατά την εκτίμησή μου- να προσεπικαλέσουν το Δημόσιο). Επισημαίνω ότι η προσωρινή διαταγή εκδίδεται υπό μορφή "δεκτή" ή "απορριπτέα", ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΣ από το δικαστή. Τα επόμενα στάδια της διαδικασίας όμως (ασφαλιστικά, αγωγή, κ.ο.κ.) επιβάλλουν την ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ της απόφασης και την ΑΠΑΝΤΗΣΗ του δικαστή στους ισχυρισμούς που προβάλλονται. Ο νοών νοείτω.

    Κλείνω με έναν προβληματισμό. Σαν συνάδελφος του Κολλύρη (και του Παπακωνσταντίνου, και του Μεταξά και των υπολοίπων συναδέλφων τους οποίους, σημειωτέον, δεν γνωρίζω προσωπικά) είμαι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ τους. Κάθε "γκολ" που σημειώνουν εκείνοι κόβει απο εμένα πελάτες (για ευνόητους λόγους). Μολαταύτα, παρότι ανταγωνιστής, λυπήθηκα για την απόρριψη των προσωρινών διαταγών που δίκασε το Γραφείο Κολλύρη (όπως θα λυπόμουν για την απόρριψη στο θέμα αυτό από οποιονδήποτε συνάδελφο). Τα νομικά ήταν σωστά, η παρουσία στο ακροατήριο ήταν υποδειγματική, το αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο που οι περιστάσεις θα επέτρεπαν. Η μάχη ξεκινάει, δεν τελείωσε.

    Αναρωτιέμαι λοιπόν: αν εγώ (που σαν επαγγελματίας θα έχανα αν ο Κολλύρης έκανε το θαύμα και κέρδιζε τις π.δ) στενοχωρήθηκα για την απόρριψή τους, με ποιά λογική (και ποιό κίνητρο) συνάδελφοί σας παραγωγοί, που ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΧΑΝΟΥΝ από την απόρριψη των π.δ., γράφουν εδώ πανηγυρίζοντας, έμπλεοι χαιρεκακίας και οψιγενών αμφιβολιών για την επιλογή του δικηγόρου (του οποιουδήποτε, υπογραμμίζω, δικηγόρου) και εξυφαίνουν σενάρια και συνωμοσίες; Ποιοί (και γιατί) αντί να χρησιμοποιήσουν αυτήν την εξέλιξη ως εφαλτήριο και κάλεσμα για συσπείρωση, για ακόμα μαχητικότερη διεκδίκηση, τη χρησιμοποιούν για να σπείρουν έριδες στους παραγωγούς; Εντέλει, όλοι αυτοί που διαφωνούν στα επιμέρους (επιλογή δικηγόρου, επιλογή διαδικασίας, προτεινόμενα βήματα και μέτρα) γιατί δεν υλοποιούν τις παραινέσεις τους (λέγοντάς μας τι καλύτερο πρότειναν/κέρδισαν οι δικοί τους δικηγόροι, να "διαφωτιστούμε" κι εμείς) αλλά "εκτονώνονται" αναρτώντας τες ανέξοδα σε διαδικτυακούς ιστότοπους;

    Κύριοι. Τα νομικά είναι μαζί σας. Η εκπροσώπησή σας, όποια κι αν είναι, θα ματώσει να τα αναδείξει. Βαθειά πεποίθησή μου είναι ότι εντέλει θα εισακουστείτε/-ούμε. Προσηλωθείτε στον αγώνα, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, και δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα...εκτός ίσως από τους εαυτούς σας.

    Βασίλης Τριαντάφυλλος
    Δικηγόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά ο Ελβετός καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αν λεβέντη μου εσύ κατάλαβες εμένα να πανυγηρίζω, είσαι τελείως νυχτωμένος, αφού συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

    Κε Πανάγο καλά θα κάνεις να καλέσεις την υπηρεσία ηλεκτρονικού. εγκλήματος ώστε να γλυτώσουμε μια και καλή από τους ψεύτες και τενεκέδες εδώ μέσα. Πρόσεχε μόνο μη πιάσουν και τι φιλαράκι σου τον Παναγή, ο οποίος έχει ρίξει ενυπόγραφα βρισίδια εδώ μεσα!!! Τέτοιο είναι το επίπεδο τους, τόσα τους αξίζουν.

    Κε Παπακυριακού όπως σου υποσχέθηκα εγώ θα συνεχίσω να σε ξεμπροστιάζω, γιατί έχω αηδιάσει από το κενό κρανίο που κρύβεις... Η κα Τόφα μέσα από τους δήθεν και ανύπαρκτους ανεξάρτητους παραγωγούς δυσφημούσε δικηγόρους, χωρίς η ίδια να είναι τάζοντας μαγικές λύσεις μαζί με τον Σπύρο Μπογδάνη. Είμαστε τώρα μια ομάδα δυσαρεστημένων με την Τόφα παραγωγών που θα βγάλουμε όλη τη βρώμα στη φόρα. Αν δεν σου αρέσει κε Παπακυριακού ή βούλωστω ή μην διαβάζεις ή συνελχισε και εγώ θα στα χώνω.!!! Από εμένα δεν ξεφεύγει κανένας που τόσο καιρό πούλαγε φίκια, βρίζοντας όλους τους άλλους και τώρα μου έχει την απαίτηση να μην τον βρίζουμε εμείς οι εξαπατημένοι από αυτόν. Ή μήπως κε Παπακυριακού μουγινες τώρα κολλεγιοπαις και τάχαμου δεν ξέρεις για τα βρισίδια που πέφτουν χρόνια εδώ μέσα από τους ΠΟΣΠΗΕΦ έτσι για να μας αρμέξουν τώρα στα δικαστήρια. Αλλού αυτά!!! Όπως σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χήστο χωρίς ταυτότητα είσαι ένα σκουπίδι. 'Αδειασέ μας την γωνιά επιτέλους.

      Διαγραφή
  19. Mr.Trianatafylopoulos,i concur with your reply. I MENTIONED ONCE BEFORE within the forum that the typicality of our Nation is our inability to work TOGETHERE as a TEAM with a common cause.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Χρηστο,
    Επειδή το έχω ξαναδεί αυτό το σκηνικό πολλές φορές. Είναι στιγμή να απαντήσω σοβαρά.
    Οι οργισμένοι παραγωγοί που εξαπατήθηκαν από το όργανο του άγνωστου Χ και τα γνωστά σε όλους πλέον αποκρουστικά - απόκοσμα - διαστημικά - καταχθόνια - σατανιστικά - εβραϊκά - σιωνιστικά συμφέροντα που εξυπηρετούνται μέσο του Σπύρου Μπογδάνη (mastermind , άγγελο του θανάτου, νεφελίμ, έξω από ΄δω, ακατανόμαστος....κ.τ.λ) τώρα βρήκαν τον γνήσιο εκφραστή-υποστηρικτή τους στο πρόσωπο σου.
    Να ξέρεις ότι και εμένα μου έταξε ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ σύμβαση πώλησης ενέργειας για 20 χρόνια και τον πίστεψα...εσένα τι σου έταξε (συνάδελφε εξαπατημένε)????
    Έχω ακούσει από σοβαρή πηγή ότι αυτός ( ο ακατανόμαστος ) ήταν ο μάρτυρας κατηγορίας (με άλλη μορφή φυσικά ) στην δίκη με τον Πόντιο Πιλάτο και τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα!!!
    Νομίζουν κάποιοι αμύητοι ότι είναι τυχαίο με τον ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ το σενάριο της ταινίας «Ο δικηγόρος του Διαβόλου» λάθος τους ολέθριο ….είναι πολύ πολύ σχετικό !!!! Βγήκε το 1997 η ταινία (9+7=16 1+9=10 και άρα 16-10 κάνει 6 , και 3 τα χρόνια πριν από την αλλαγή της χιλιετίας τι μας βγάζει…….. τα τρία εξάρια 6 6 6!!!
    Να η ατράνταχτη, τεκμηριωμένη, ποσοτικοποιημένη, παραμετροποιημένη μελέτη βιωσιμότητας των ΑΠΕ …….εε…..συγνώμη μπερδεύτηκα …..απόδειξη ότι ο εν λόγω ακατανόμαστος είναι λαοπλάνος και είναι το αρχέγονο κακό!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις να φας Σπυράκο πολύ κράξιμο!!! Τι νόμιζες ρε μούτρο ότι θα πούλαγες υπηρεσίες για τη μίζα και θα την έβγαλες χαλαρά?? ΟΤΑΝ ρε όρνιο μας τα ζάλιζες εδώ μέσα με τον Κολύρη σε κατεβατά ολόκληρο κα στράτευες κοσμάκη στο masssolarfactoty με τη φιλενάδα σου την Τόφα ??? μπούκοτα τώρα μωρή Λουίζα και βόλτα στην κορνίζα!!!!! Και έχεις λαμβάνειν γιαυτό ΣΚΑΣΕ!!!

      Kakulidis σε κάνω πολύ... κέφι γιατί είσαι βρόμικο σκουπίδι!!! Όσο για τον fa άντε για μπανάκι με το ομόνυμο αφρόλουτρο μπάς και καθαρίσει το μυαλό σου...

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Χαιρετίσματα από τον Στέφανα Φαχουρίδη τελικά καπίοι εδώ μέσα ερχωντε να ξεσκάσουν και να μας δείξουν τα ψυχολογικά τους προβλήματα. ( μπάνιο στης 1 και 15 κάθε μηνά ) Ευχαριστώ

      Διαγραφή
  21. Προς Χρήστο
    δεν μας είπες ακόμα του σου έταξε ο Ακατανόμαστος, λεφτά - γυναίκες - δόξα - ζωή τι σου πούλησες πες μας???
    Δεν το ήξερα ότι έχει και στρατό ο Βελζεβούλ εναντίον του Καλού!!!
    Υπέγραψες συμβόλαιο με τον Ακατανόμαστο?? Τι του ζήτησες και τι πήρε για αντάλλαγμα (την ψυχή σου)??
    Τα έπιασα τα υπονοούμενα
    1) "θα φας κράξιμο" είσαι κοράκι σύμμαχος του Ακατανόμαστου
    2) με το "Λουίζα" (Λούσιφερ) ,
    3) το άλλο με το "κορνίζα" (ειδωλολάτρη)
    4) και το άλλο με το "λαμβάνειν" (έληξε το συμβόλαιο με τον Ακατανόμαστο και ήρθε η ώρα να πληρώσεις)!!!
    Φίλε..... είσαι πολύ ωραίος τύπος!!! Συγχαρητήρια μόλις ξεσκέπασες την σκευωρία των Illuminati!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπυράκο…… τι πάθατε όλοι και πλακώνεστε τόσο δυναμικά…????? …… δεν έχεις ακούσει ότι: όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες….!!!!!!

      Διαγραφή
  22. http://www.energypress.gr/resource-api/energypress/contentObject/POSPHEF-EPISTOLH-SE-KOINOBOYLIO/content?contentDispositionType=attachment

    Καλημερα! Ο μονος συλλογος που λεει την αληθεια και τα πραγματα οπως ειναι,για το συμφερον ΟΛΩΝ των φωτοβολταικων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κύριε Κώστα εγώ θα το παραλλάξω.Όποιος μπλέκεται με τα σκατά τον πιάνει και η μπόχα.Ειδικότερα αυτά που είναι διαφορετικού γένους από τα ονόματα του blog και με μυαλό ΚΑΤΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. K.Κύρου εσείς είστε "παλιός" στα forum οπότε γνωρίζετε ότι, για βγούν πάλι οι "τραβεστι παραγωγοί" τα σκυλιά στην αρένα που τα λέω εγώ και να βρίζουν κάτι πάει να γίνει που ενόχλεί πολύ!!!! Σε κάθε περίπτωση θα΄πω και εγώ μια παροιμία αφού είναι της μόδας "αλλού τα κακαρίσματα αλλού γεννούν οι κότες"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    http://energyin.gr/2014/05/08/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%AF%CE%BD/
    Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο οδηγείται η χώρα μας με αφορμή τα 17,4 εκατ. ευρώ, που θεωρούνται από την Κομισιόν κρατική ενίσχυση προς την «Αλουμίνιον της Ελλάδος», μέσω του μειωμένου τιμολογίου ηλεκτρισμού.
    Η Κομισιόν θεωρεί ότι το Δημόσιο παρέβη τη Συνθήκη της Ε.Ε. επειδή δεν ανάκτησε 17,4 εκατ. ευρώ πλέον των τόκων από την «Αλουμίνιον», υποστηρίζει δε ότι αποτελεί κρατική ενίσχυση προς την «Αλουμίνιον» η προτιμησιακή τιμή στην οποία αγόραζε το ρεύμα από τη ΔΕΗ μετά το 2007.

    Υπενθυμίζεται ότι, το 2006, όταν έληξε η παλαιά, από το 1960 σύμβαση με την Πεσινέ, η ΔΕΗ ζήτησε από την «Αλουμίνιον» να πληρώνει το κανονικό βιομηχανικό τιμολόγιο. Η επιχείρηση προσέφυγε στα ελληνικά δικαστήρια και πέτυχε προσωρινή επανεφαρμογή της προτιμησιακής τιμής από τον Ιανουάριο του 2007 ως τον Μάρτιο του 2008, εξοικονομώντας κατά την Ε.Ε., τα 17, 4 εκατ. ευρώ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΚΑΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ!!
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!
    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ "ΤΣΙΠΑ" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΟ LINK ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ
    http://europa.eu/rapid/press-release_IP-13-702_el.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ