Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Τα βραβεία στην intersolar 2012

Ανακοινώθηκαν οι εταιρείες που ξεχώρισαν στην φετινή έκθεση Intersolar Europe που διεξήχθη στο Μόναχο και κλείνει τις πόρτες της σήμερα στο κοινό.

Στην κατηγορία των «Photovoltaics» στην πρώτη θέση βρέθηκε η εταιρεία MBJ Services GmbH (Γερμανία), στην κατηγορία «Solar Thermal Technologies» η εταιρεία Soltigua - Laterizi Gambettola SRL (Ιταλία) και στην κατηγορία «PV Production Technologies» η εταιρεία Isra Surface Vision GmbH (Γερμανία).


Η γερμανική εταιρεία MBJ Services ξεχώρισε στην πρώτη κατηγορία για την τεχνολογία του Mobile PV Testcenter για την καταγραφή της απόδοσης των φωτοβολταϊκών συστημάτων.
Εντυπωσιασμένη δηλώνει η κριτική επιτροπή για την απόδοση των φωτοβολταϊκών συστημάτων της ιταλικής εταιρείας Soltigua, η οποία εγγυάται πως η τεχνολογία του PTMx που εισηγείται μπορεί να παράγει υπό καλές συνθήκες ηλιοφάνειας 1,000 kWh/τ. μ. θερμότητας με την παραγωγή ατμού.

Στην τρίτη και τελευταία κατηγορία ξεχώρισε το πολυ-φασματικό σύστημα ελέγχου της δύναμης του ηλιακού φωτός της γερμανικής Isra Surface Vision.
Για πρώτη φορά φέτος υπήρξαν συμμετοχές από την Κίνα, καθώς για πρώτη φορά επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην έκθεση Intersolar China έλαβαν πρόσκληση για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό της έκθεσης του Μονάχου.

Το «παρών» έδωσαν 93 εταιρείες από την Κίνα.

Η διαγωνιστική διαδικασία ήταν ανοιχτή σε όλα τα προϊόντα τα οποία για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνιση τους στην αγορά και παραδόθηκαν στην κρίση του κοινού.


πηγη  http://www.energypress.gr/news/Oi-nikhtes-ths-fetinhs-Intersolar-Europe-Xehwrizei-h-Germania

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ