Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΠΡΟΤΥΠΟ EΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΓΗΕ -1-

Εξόσον γνωρίζω - με καθε επιφύλαξη- να σας ενημερώσω 
  • H ημερομηνία επίδοσης του εξωδικου πρέπει να προηγείται  του τιμολογίου 
  • Η μη αποστολή πιθανόν να αποτελεί σιωπηλή συναίνεση το new deal. 
  • Δεν βλεπω να αναφέρει συγκεκριμένα για την έκτακτη εισφορά ή τυχόν ζημίες που μπορεί να εχει καποιος προσωπικά στο συγκεκριμένο εξώδικο.
  • Εξοδα δικαστικου επιμελητη για ενα παρκο υπολογίστε 36 ΕΥΡΩ +ΦΠΑ 
  • ΠΑΡΑΚΑΛΩ αν κάποιος εχει στη διαθεση του αλλο προτυπο εξωδικης δήλωσης να σταλεί στο fotoboltaika.blogspot@gmail.com για να ενημερωθούν ολοι . ηλιος

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
Των.
ΠΡΟΣ
Το Λ.Α.Γ.Η.Ε. Α.Ε. , ο οποίος εδρεύει στο Δήμο Πειραιά, επί της οδού Κάστορος αρ. 72 , με Α.Φ.Μ. 099936480, Δ.Ο.Υ. Φ.Α.Ε. Πειραιά,  νομίμως εκπροσωπούμενος.
*****
Άπαντες οι δηλούντες, έχουμε συνάψει μαζί σας σύμβαση πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας για το φωτοβολταϊκό πάρκο μας, το οποίο ευρίσκεται σε λειτουργία στην θέση που ορίζει η σύμβασή μας, έχει λάβει κωδικό ΕΔΡΕΘ και τηρεί κατά γράμμα τους όρους της συμφωνίας μας.
Με την παρούσα εξώδικη δήλωσή μας , θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε τη ρητή επιφύλαξή μας επί παντός νομίμου δικαιώματός μας , το οποίο αφορά στην τήρηση των όρων και των συμφωνιών της μεταξύ μας σύμβασης , την οποία θεωρούμε νόμιμη και ισχυρή .
Η έκδοση του Πιστωτικού Τιμολόγιού μας προς εσάς , σύμφωνα με την Παράγραφο ΙΓ - Υποπαράγραφο ΙΓ 3 - Παροχή έκπτωσης του Ν. 4254/2014 , σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ρητή ή σιωπηρή αποδοχή εκ μέρους μας των προβλεπομένων σε αυτό όρων ή σε κάποιο άλλο άρθρο του εν λόγω Νόμου .
Το ίδιο ισχύει και για την Υποπαράγραφο ΙΓ 1 - Επανακαθορισμός στοιχείων τιμολόγησης ηλεκτρικής ενέργειας λειτουργούντων σταθμών ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ , ως προς το από 01.01.2014 και εφεξής ποσό τιμολόγησής μας, αλλά το αυτό που διέπει την προαναφερθείσα μεταξύ μας σύμβαση,  μη λαμβάνοντας υπόψη την μέχρι σήμερα τιμαριθμική προσαρμογή.
Τέλος , με την παρούσα θέλουμε να διατυπώσουμε την επίσης ρητή επιφύλαξή μας για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας που προσβάλλεται από τον παραπάνω Νόμο 4254/2014 , διατηρώντας το Συνταγματικό δικαίωμά μας για τη διεκδίκηση νόμιμων αξιώσεών μας, ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων.
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται όπως νομίμως επιδώσει την παρούσα προς αυτό που αναφέρεται, προκειμένου να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας το περιεχόμενό της στην οικεία έκθεση επίδοσης.
Άρτα, 23.04.2014
Για τους εξωδίκως δηλούντες
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Στάλθηκε από δικηγόρο Γιάννης Καϊντάσης- προς τον ΣΑΦΗ

  • Σας αποστέλλω, όπως είχαμε επικοινωνήσει, το κείμενο του εξωδίκου προς το ΛΑΓΗΕ, σχετικά με την έκπτωση και τη νέα τιμή.
  • Σε αυτό, κρίναμε ορθό, να αναφέρουμε ότι και η υπάρχουσα (την 1.1.2014) τιμή, θα έπρεπε να αναπροσαρμοστεί προς τα πάνω, σύμφωνα με την ισχύουσα τιμαριθμική αναπροσαρμογή.
  • Μπορείτε ελεύθερα να το διαθέσετε στους συνεργάτες σας αγρότες ή επιχειρηματίες.
  • Θέλω να σας επισημάνω ότι καλό θα ήταν να συμβουλέψετε τους πελάτες σας, να μην εκδώσουν ακόμη τα πιστωτικά τους τιμολόγια, καθώς έχουμε κάνει ερώτημα σε συνεργασία με το Σύλλογο Αγροτικών Φωτοβολταϊκών Ηπείρου για την ακριβή διαδικασία έκδοσης πιστωτικών τιμολογίων σύμφωνα  την Παράγραφο ΙΓ - Υποπαράγραφο ΙΓ 3 §5 - Παροχή έκπτωσης του Ν. 4254/2014 - παρέκκλιση των διατάξεων της παραγράφου 15 του άρθρου 6 του ΚΦΑΣ ν. 4093/2012.
Στην διάθεσή σας για κάθε συνεργασία.


Δικηγόρος
6970232599

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ